yeni sunucu 39 lwl
Re: yeni sunucu 39 lwl
39 level zamanı başkadır ya. Gelip gelmesine çok takılmıyorum ama o zaman oynadığım oyundan aldığım zevki hiç bir oyunda almamışımdır. Oyun sanki büyülü gibiydi. Görevleri yaparken keşfettiğim her yeni şeyde yeni bir heyecana kapılıyordum. Herkesin savaşçı için farklı bir hasar seçeneği vardı o zamanlar. Ben Tesla'cıydım ayıptır söylemesi. Bilirsiniz eskiden bunlar sırdı.
O zamanlar savaşçı gerçekten zevk meselesiydi ama 39'lardan sonra hiç savaşçı ile oynamadım neredeyse. Malesef o zevki elimizden aldılar ve herkes tek tip Max hasar oldu ve bence oyunun zevkini kaçıran da bu oldu. Çünkü oyunun bir amacı kalmadı neredeyse. O uçakta gece gündüz atılan vs'lerin yeri hiç bir zaman dolmayacak. Bir arz sancak bir lodos sancak sürüp giden klan savaşlarının yeri asla dolmayacak. Eminönü arz sancağa sıkışan Arzları muhafızları çekip çekip nasıl keserdik hey gidi günler hey.
İsmet ve Handan kesme mevzuları vardı arzlar İsmet'i, lodoslar Handan'ı kesmek için hep bir plan ve hazırlık içindeydiler. Ama gurur meselesiydi en ufak bir şeyde hemen klan kanallarından destek istenir bütün klandaşlar kaleye akın ederdi. Saatlerce sürerdi bu savaşlar ama ne kadar keyifliydi ya.
Bölgeden birbirimizi kızdırmak için sürekli atışmalar olurdu ama yinede saygıyı elden bırakmazdık. Şimdi bölgeden ne biçim muhabbetler dönüyor inanmak mümkün değil. En son iki sene önce oyunu bıraktım ama şimdi dayanamadım tekrar geri geldim. Umarım oyunun tekrar eski günlerine dönmesine az da olsa katkımız olur bilemiyorum.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
ksamet yazdı: ↑30 Eki 2020 12:23 39 level zamanı başkadır ya. Gelip gelmesine çok takılmıyorum ama o zaman oynadığım oyundan aldığım zevki hiç bir oyunda almamışımdır. Oyun sanki büyülü gibiydi. Görevleri yaparken keşfettiğim her yeni şeyde yeni bir heyecana kapılıyordum. Herkesin savaşçı için farklı bir hasar seçeneği vardı o zamanlar. Ben Tesla'cıydım ayıptır söylemesi. Bilirsiniz eskiden bunlar sırdı.O zamanlar savaşçı gerçekten zevk meselesiydi ama 39'lardan sonra hiç savaşçı ile oynamadım neredeyse. Malesef o zevki elimizden aldılar ve herkes tek tip Max hasar oldu ve bence oyunun zevkini kaçıran da bu oldu. Çünkü oyunun bir amacı kalmadı neredeyse. O uçakta gece gündüz atılan vs'lerin yeri hiç bir zaman dolmayacak. Bir arz sancak bir lodos sancak sürüp giden klan savaşlarının yeri asla dolmayacak. Eminönü arz sancağa sıkışan Arzları muhafızları çekip çekip nasıl keserdik hey gidi günler hey.
![]()
İsmet ve Handan kesme mevzuları vardı arzlar İsmet'i, lodoslar Handan'ı kesmek için hep bir plan ve hazırlık içindeydiler. Ama gurur meselesiydi en ufak bir şeyde hemen klan kanallarından destek istenir bütün klandaşlar kaleye akın ederdi. Saatlerce sürerdi bu savaşlar ama ne kadar keyifliydi ya.
Bölgeden birbirimizi kızdırmak için sürekli atışmalar olurdu ama yinede saygıyı elden bırakmazdık. Şimdi bölgeden ne biçim muhabbetler dönüyor inanmak mümkün değil. En son iki sene önce oyunu bıraktım ama şimdi dayanamadım tekrar geri geldim. Umarım oyunun tekrar eski günlerine dönmesine az da olsa katkımız olur bilemiyorum.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
Aslında 39 değilde.
Derindeki Sir paketi. Zilfallon, mesmer, nötron yıldızı, büyük sahra, arsenikli ve ekstra olarak max hasarin olduğu. Ecel getirenin yeni çıktığı zamanlar savaşçı wssi bence daha bir mükemmeldi.
39u Fazla oynama şansı bulamadım açıkçası ama sert vuruş bile iska atıyordu öyle hatırlıyorum.

Derindeki Sir paketi. Zilfallon, mesmer, nötron yıldızı, büyük sahra, arsenikli ve ekstra olarak max hasarin olduğu. Ecel getirenin yeni çıktığı zamanlar savaşçı wssi bence daha bir mükemmeldi.
39u Fazla oynama şansı bulamadım açıkçası ama sert vuruş bile iska atıyordu öyle hatırlıyorum.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Sen Çılgın Meksikalı'yı bilmiyorsun o vakit02ARMA02 yazdı: ↑31 Eki 2020 07:53 Aslında 39 değilde.
39u Fazla oynama şansı bulamadım açıkçası ama sert vuruş bile iska atıyordu öyle hatırlıyorum.![]()
![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
Hizli dövüş yeteneği naısl bilmemEsadullah yazdı: ↑01 Kas 2020 15:24Sen Çılgın Meksikalı'yı bilmiyorsun o vakit02ARMA02 yazdı: ↑31 Eki 2020 07:53 Aslında 39 değilde.
39u Fazla oynama şansı bulamadım açıkçası ama sert vuruş bile iska atıyordu öyle hatırlıyorum.![]()
![]()
![]()
Çılgın Meksikali modunda çok seri vururdu ama hasara bir miktar düşerdi
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
nerull açar mısın lütfen istiyoruz tüm oyuncular olarak
Nerul: Yoo
Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

Kesinlikle katılıyorum. Karaköy'ün gelmesinden bu yana bu konular birçok kez açıldı. Keza artık cidden baymaya başladı.LethieN yazdı: ↑02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!