Hesap vereceğinize dönüp bir de oyuncu mu azarlıyorsunuz siz? Bu ne cürret ya, pes doğrusu.AhiEvran yazdı: ↑20 Nis 2021 23:07İlgili içeriğiniz forum kuralları madde 5 istinaden kaldırılmış olup tüm uyarılarımıza rağmen mevcut tutumunuzu sürdürmeniz nedeni ile forum hesabınız 18.04.2021 tarihinde 1 gün uzaklaştırıldığınız görülmektedir. Tarafınıza verilen uzaklaştırmanın 5 gün olduğunu ifade ederek ne gibi bir algı oluşturmaya çalıştığınızı anlayamadık.![]()
TheMist?
-
- Acemi Savaşçı
Re: TheMist?
aldığım 5 günlük cezanın keşke ekran görüntüsünü alsaymışımAhiEvran yazdı: ↑20 Nis 2021 23:07İlgili içeriğiniz forum kuralları madde 5 istinaden kaldırılmış olup tüm uyarılarımıza rağmen mevcut tutumunuzu sürdürmeniz nedeni ile forum hesabınız 18.04.2021 tarihinde 1 gün uzaklaştırıldığınız görülmektedir. Tarafınıza verilen uzaklaştırmanın 5 gün olduğunu ifade ederek ne gibi bir algı oluşturmaya çalıştığınızı anlayamadık.![]()
bir de uyarılar falan denmiş... bana hiçbir uyarıda bulunulmadı.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Merhaba arkadaşlar.
Konu amacından çıkıp farklı mecralara çekilmesi nedeni ile konuyu kilitliyorum. Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica ederiz.
Bilginize.
Konu amacından çıkıp farklı mecralara çekilmesi nedeni ile konuyu kilitliyorum. Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica ederiz.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!