TheMist?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
masse258888
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: TheMist?

Mesaj gönderen masse258888 »

AhiEvran yazdı: 20 Nis 2021 23:07
yekpare yazdı: 20 Nis 2021 21:02 iletimi silip sonra da 5 günlük ceza vermişlerdi. baktım cezam şimdi açılmış. vallahi çok komik :)
İlgili içeriğiniz forum kuralları madde 5 istinaden kaldırılmış olup tüm uyarılarımıza rağmen mevcut tutumunuzu sürdürmeniz nedeni ile forum hesabınız 18.04.2021 tarihinde 1 gün uzaklaştırıldığınız görülmektedir. Tarafınıza verilen uzaklaştırmanın 5 gün olduğunu ifade ederek ne gibi bir algı oluşturmaya çalıştığınızı anlayamadık. :thinking_face:
Hesap vereceğinize dönüp bir de oyuncu mu azarlıyorsunuz siz? Bu ne cürret ya, pes doğrusu.
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yekpare »

AhiEvran yazdı: 20 Nis 2021 23:07
yekpare yazdı: 20 Nis 2021 21:02 iletimi silip sonra da 5 günlük ceza vermişlerdi. baktım cezam şimdi açılmış. vallahi çok komik :)
İlgili içeriğiniz forum kuralları madde 5 istinaden kaldırılmış olup tüm uyarılarımıza rağmen mevcut tutumunuzu sürdürmeniz nedeni ile forum hesabınız 18.04.2021 tarihinde 1 gün uzaklaştırıldığınız görülmektedir. Tarafınıza verilen uzaklaştırmanın 5 gün olduğunu ifade ederek ne gibi bir algı oluşturmaya çalıştığınızı anlayamadık. :thinking_face:
aldığım 5 günlük cezanın keşke ekran görüntüsünü alsaymışım :) konuya doğru düzgün cevap yazacağınıza, alanen oyuncuları aşağılıyorsunuz.

bir de uyarılar falan denmiş... bana hiçbir uyarıda bulunulmadı.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhaba arkadaşlar.

Konu amacından çıkıp farklı mecralara çekilmesi nedeni ile konuyu kilitliyorum. Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica ederiz.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön