Hesap Kurtarma ! bir kere şaşırt bizi İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Şifremi unutmam durumunda

Mesaj gönderen Sonne »

Şifreni kimseyle paylaşmadığın müddetçe bir şey olacağını sanmıyorum ancak eşeği sağlam kazığa bağlamak gerekir.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Aynı durumdayız ve ben yıllardır e-postasını unuttuğum hesap ile onuyorum şifreni unutma yeter ':)
kedi
Kullanıcı avatarı
stonebul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen stonebul »

İyi ozaman sifre degistirebiliyoruz sonucta ozaman boyle devam sifre bizde kalsin yeter:))
DÜŞMANIN KARINCA GİBİ İSE SEN ONU FİL GİBİ SAN...
fatihgmx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Hesap Kurtarma ! bir kere şaşırt bizi İKV

Mesaj gönderen fatihgmx »

Benzer bir olay benim de başıma geldi. Eski hesabımı hiç bulamıyordum. Var olduğunu biliyorum ama bilgileri yoktu. Sonra aklıma geldi ki zamanında internetim üzerine satın alım yapmıştım. Buradan önce perdigital' e girdim sonra çt paket kodunu destek ekibine ulaştırdım. 10 gün filan sürdü eski hesabımın bir kısmı ** olacak şekilde verildiğiğini gördüm. Tabi ** kısımları hatırladım. Karakter aktarımı yaptım yeni hesabıma zaten karakter başı 10 tl filan tutuyor.990 akçe gibi bir fiyatı var. Benim sizin sorununuzda anlamadığım neden karakter aktarımı yapmıyorsunuz. Ben türkçe destek sunan bir çok mmo oynadım yakın zamanda. Hiç biri ikv ekibi kadar yardımcı olmadı bana. Genelde yuvarlak cevap verip başlarından savarlar diğerleri. Siz oyuna 10 tl vermek istemediğiniz için mi bu kadar isyan ediyorsunuz?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön