Merhaba 2014 yılında kurmuş olduğum hesap teli iptal ettirmiştim oyuna yeniden dönme kararı aldık ramazan için hesap id şifresi bende fakat çara birşey olsa geri alamam bu yüzden yeni telimin üstüne geçirmeye çalışıyorum ikv ekibinin sorduğu sorulara bakar mısınız allah aşkına 2014 de kurulmuş hesap kasa erişimi e pinini nerden bulayım. bir konuda haklı çıkın ikv bir konuda helal olsun dedirtin kendinize.yine bir sorunumuz var ve düzeltilmeyeceğini 2008'den beri yaptığınız çalışmalardan biliyoruz yine bana yardımcı olmayacaksınız bir kere şaşırt bizi ikv
TÜM İKV NEFERLERİNE SORUYORUM VARMI KASA ERİŞİMİ E PİN KODUNU SAKLAYAN ?
YÜKLEDİĞİNİZ ÜRÜNÜNLERİN E PİNİ VAR MI ?
İKV YÖNETİMİ O E PİNLERİ KİMSE SAKLAMIYOR YANİ SAÇMA SAPAN GİDİŞE BİR SON VERİN #
yazı rengin çok güzelmiş, bir anda ilgimi çekti ve okumaktan alamıyorum kendimi. defalarca okudum ve artık transa geçmiş durumdayım. ekran görüntüsü aldım telefon ve pc için arka plan olarak ayarlıyorum. ayrıca çeşitli reklam şirketleriyle görüştüm, bu inanılmaz yazıya daha fazla insanın ulaşabilmesi için elimden geleni yapacağım. yazılarının devamını diliyorum.
Şu yazı rengini kullanınca zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum, okuyamadım. Bilmiyorsan elinde olan bütün kodları gönder ben öyle yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım. Hatta playstorede geçmişe dayalı bir çok kodum silinmiş bulunma ihtimali olmadığını belirtip akçe hareketlerimi gönderdim. Yeterli geldi ki aktarma işlemimi yaptılar.
saolasın reisde ikv yönetimi görsün diye ben 2008 den beri hiç görmedim duymadımda hani bir ihtimal belki yardımcı olurlar dikkatlerini çeksin diye yaptım ama ikv yönetiminin beyini 2008 de kalmış ne ilgileniyorlar ne sorunlarımızı çözüyorlar üzülüyoruz
Selam arkadaşım. Öncelikle bi' açıdan haklısın çoğu kimse 2014 veyahut daha öncesinden kalma epinleri büyük ihtimal saklamaz.
Haliyle de olası bir üyelik problemi ile karşılaştığında maalesef ki bu durumdan muzdarip olunuyor. Ancak şöyle bir de yönetim perspektifinden bakıldığında ise hesabın senin olduğunu doğrulaman için en büyük etken bu epin kodları '' maalesef ''.
Bundan birkaç ay önce üyelik sorunlarına başvurduğumda 1 adet epin ve profil sorularının cevaplarını iletişim-destek / Üyelik Sorunları başlığı altında göndermiştim. Bana gelen cevapta ise Epinin yeterli olmadığı belirtilmişti ve maalesef ki destekte alamamıştım. Geçtiğimiz günlerde bu konu aklıma yine takıldı ve akçe hareketlerim kısmına gelip yüklemiş olduğum epin tarihleri ile Playstore ve Perdigitalden satın aldığım epin tarihlerini karşılaştırdım ve tarihleri tutan epinleri gönderdim. Yaklaşık 10 küsür E-pin ve akçe hareketlerim sayfasının SS'lerini gönderdim ( Diğer soruları da cevaplandırdım tabii ). Sonuç olarak olumlu bir dönüş yapıldı, Epinler üyelik sorunları başlığında çok büyük bir önem içeriyor.
lazbasqan yazdı: ↑11 Nis 2021 21:43hocam tamam uyuşanları atarım bulabildiğimi bu yeterli mi oluyor ?
Öncelikle yöneltilen soruları (Profil soruları/Gizli Soru/Hesaptaki karakterler vb.)doğru biçimde cevaplaman gerekiyor dostum, Epin işin en önemli kısmı ne kadar çok uyuşan gönderirsen hesabın senin olduğunu kanıtlama şansın o kadar artar.
5 ay önceki felan girilen e pinleri buldum perdigitalden yeterli olur mu ? birde kime yollıyacagım desteğe mi yoksa mailden mı cevapları felan resimleri
asgsdga yazdı: ↑11 Nis 2021 21:24
yazı rengin çok güzelmiş, bir anda ilgimi çekti ve okumaktan alamıyorum kendimi. defalarca okudum ve artık transa geçmiş durumdayım. ekran görüntüsü aldım telefon ve pc için arka plan olarak ayarlıyorum. ayrıca çeşitli reklam şirketleriyle görüştüm, bu inanılmaz yazıya daha fazla insanın ulaşabilmesi için elimden geleni yapacağım. yazılarının devamını diliyorum.
Arkadaslar eski cep numaramda kalan sifami kullaniyorum. Sifre unutma gibi bi derdim olmaz karakteride aktaramiyorum haliyle boyle kullanmaya devam etsem ileride bir sorun cikarmi. Karakter aktarma gibi bir durumum yok sifrede unutmam