teşekkürler
teşekkürler
bundan 1,5 yıl önce ikv ye basladıgımda çok zor günler yasadın ,taki cazgır (ustam) la tanısıncaya kadar ondan cok sey örendim ve cok iyiligini gördüm , sayesinde cok güzel insanlarla tanıştım ve arkadaşlık kurdum ve yine sayesinde artık benimde bir saheserim var görevlerim den madenlerine kadar heryeşimde emegi olan .Basta ustam(cazgır) ablam (alacatı) ömer kardesim (mecuygurbey) kadim dostum bacanagım (ilkxkan) size sonsuz teşekkürler inşallah bu doslugunuz ve arkadaşlıgınıza layık olurumve sizi utadırcak bi davranışta bulunmam dostluk ve arkadaşlıgınız için cok cok teşekkürler saolun
[Dailymotion]üç yanlış birdoruyu siler dersiniz içinizde tek doruyum alayınız gelseniz silemezsinizmezsiniz[/Dailymotion]
Re: teşekkürler
terbii yazdı:bundan 1,5 yıl önce ikv ye basladıgımda çok zor günler yasadın ,taki cazgır (ustam) la tanısıncaya kadar ondan cok sey örendim ve cok iyiligini gördüm , sayesinde cok güzel insanlarla tanıştım ve arkadaşlık kurdum ve yine sayesinde artık benimde bir saheserim var görevlerim den madenlerine kadar heryeşimde emegi olan .Basta ustam(cazgır) ablam (alacatı) ömer kardesim (mecuygurbey) kadim dostum bacanagım (ilkxkan) size sonsuz teşekkürler inşallah bu doslugunuz ve arkadaşlıgınıza layık olurumve sizi utadırcak bi davranışta bulunmam dostluk ve arkadaşlıgınız için cok cok teşekkürler saolun
[Dailymotion]üç yanlış birdoruyu siler dersiniz içinizde tek doruyum alayınız gelseniz silemezsinizmezsiniz[/Dailymotion]
Re: teşekkürler
Hayirli olsun Taner abiterbii yazdı:bundan 1,5 yıl önce ikv ye basladıgımda çok zor günler yasadın ,taki cazgır (ustam) la tanısıncaya kadar ondan cok sey örendim ve cok iyiligini gördüm , sayesinde cok güzel insanlarla tanıştım ve arkadaşlık kurdum ve yine sayesinde artık benimde bir saheserim var görevlerim den madenlerine kadar heryeşimde emegi olan .Basta ustam(cazgır) ablam (alacatı) ömer kardesim (mecuygurbey) kadim dostum bacanagım (ilkxkan) size sonsuz teşekkürler inşallah bu doslugunuz ve arkadaşlıgınıza layık olurumve sizi utadırcak bi davranışta bulunmam dostluk ve arkadaşlıgınız için cok cok teşekkürler saolun
AteşSalih -- TERBİYECİ