teşekkürler

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
terbii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

teşekkürler

Mesaj gönderen terbii »

bundan 1,5 yıl önce ikv ye basladıgımda çok zor günler yasadın ,taki cazgır (ustam) la tanısıncaya kadar ondan cok sey örendim ve cok iyiligini gördüm , sayesinde cok güzel insanlarla tanıştım ve arkadaşlık kurdum ve yine sayesinde artık benimde bir saheserim var görevlerim den madenlerine kadar heryeşimde emegi olan .Basta ustam(cazgır) ablam (alacatı) ömer kardesim (mecuygurbey) kadim dostum bacanagım (ilkxkan) size sonsuz teşekkürler inşallah bu doslugunuz ve arkadaşlıgınıza layık olurumve sizi utadırcak bi davranışta bulunmam dostluk ve arkadaşlıgınız için cok cok teşekkürler saolun
[Dailymotion]üç yanlış birdoruyu siler dersiniz içinizde tek doruyum alayınız gelseniz silemezsinizmezsiniz[/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
terbii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: teşekkürler

Mesaj gönderen terbii »

terbii yazdı:bundan 1,5 yıl önce ikv ye basladıgımda çok zor günler yasadın ,taki cazgır (ustam) la tanısıncaya kadar ondan cok sey örendim ve cok iyiligini gördüm , sayesinde cok güzel insanlarla tanıştım ve arkadaşlık kurdum ve yine sayesinde artık benimde bir saheserim var görevlerim den madenlerine kadar heryeşimde emegi olan .Basta ustam(cazgır) ablam (alacatı) ömer kardesim (mecuygurbey) kadim dostum bacanagım (ilkxkan) size sonsuz teşekkürler inşallah bu doslugunuz ve arkadaşlıgınıza layık olurumve sizi utadırcak bi davranışta bulunmam dostluk ve arkadaşlıgınız için cok cok teşekkürler saolun
[Dailymotion]üç yanlış birdoruyu siler dersiniz içinizde tek doruyum alayınız gelseniz silemezsinizmezsiniz[/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: teşekkürler

Mesaj gönderen kupluce »

terbii yazdı:bundan 1,5 yıl önce ikv ye basladıgımda çok zor günler yasadın ,taki cazgır (ustam) la tanısıncaya kadar ondan cok sey örendim ve cok iyiligini gördüm , sayesinde cok güzel insanlarla tanıştım ve arkadaşlık kurdum ve yine sayesinde artık benimde bir saheserim var görevlerim den madenlerine kadar heryeşimde emegi olan .Basta ustam(cazgır) ablam (alacatı) ömer kardesim (mecuygurbey) kadim dostum bacanagım (ilkxkan) size sonsuz teşekkürler inşallah bu doslugunuz ve arkadaşlıgınıza layık olurumve sizi utadırcak bi davranışta bulunmam dostluk ve arkadaşlıgınız için cok cok teşekkürler saolun
Hayirli olsun Taner abi :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön