Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
Özgür knk bu aksamda mod yoktu erken cıktın ama:=)) knk ben bu aralar kasıcak carı bıraz level atlatayım her gun mod yasaklıyoruz:=))) kasmaya fırsat olmuyor neyse kral yorgun

- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Birinci saçmalık kimseye mod yasaklamıyosunuz tek gezen adamları kesiyonuz.
İkinci saçmalık 20 yaşındayım diyen adam bu kadar dengeser hareket etmez.
Üçüncü saçmalık ise kimse sizi tanımayan adamlara tutmuş zamanında bize hizmet ediyordu diyorsunuz.
Siz kimsinizki sizin peşinizden gelen olsun. Sizin peşinizden anca Kişiliğini arayan insanlar gider yani bu ne demektr kişiliksizler yanınızda.
hadi size bu kadarı yeter. Mod yok diyosunuz. ben hiç kendi sayınızda olan adamları kestiğinizi görmedim. Önce yaşınız deil aklınız büyüsün sonra karşımıza gelin eşit seviyede savaşalım 
Üçüncü saçmalık ise kimse sizi tanımayan adamlara tutmuş zamanında bize hizmet ediyordu diyorsunuz.
Siz kimsinizki sizin peşinizden gelen olsun. Sizin peşinizden anca Kişiliğini arayan insanlar gider yani bu ne demektr kişiliksizler yanınızda.
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Git loncandakı adamlara sor kımler ıcın calısmıs ozamanlar 2.ci resımler herseyı anlatıyor evlat mod yok Ne Mrsxdanga nede sana olum uzayın gıdın sızınle vakıt harcayamam oyunda sancağa ın goreyım senı ben sımdı yol al senın yasın buyuusn bıraz senın ne abı cektıklerın zamanında bana bıat edıyordu oyunda yol al bırader...Baba yorgun::=) fazla bıdı bıdı yapmaxXpLaYbOyXx yazdı:Birinci saçmalık kimseye mod yasaklamıyosunuz tek gezen adamları kesiyonuz.
Siz kimsinizki sizin peşinizden gelen olsun. Sizin peşinizden anca Kişiliğini arayan insanlar gider yani bu ne demektr kişiliksizler yanınızda.hadi size bu kadarı yeter. Mod yok diyosunuz. ben hiç kendi sayınızda olan adamları kestiğinizi görmedim. Önce yaşınız deil aklınız büyüsün sonra karşımıza gelin eşit seviyede savaşalım
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
baba yorgun deyip durma lan. Çok yoruluyosan o kadar adamın altına yatma o zaman. Cesareti olan varsa teke tekte her türlü. Bu lafımdan sonra sen bıdı bıdı yapma cesaretinizi ve üç kuruşluk itemlerinizi görelim..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
baba sizleri kese kese yoruldu evlat velet oldun ortaya cıkıyor dırenc dızmıyoruz sızın gıbı :=)) kolpalar dırenc dızer:=) bız 2 3 kısıymısız:=) resımler oyle demıyor evlat cocuklarla ugrasıcak vakıt değil ...
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Vadi vardı knk cıkmak zorunda kaldım mekanı gaddara bıraktık o ısı halldetmıstır mod yok bbunlara operasyonlar devam edecek yol aslınlar.. 2 3 velet Ergenekon yıkmaya capı yetmez:=))) Belırlı kısıler bıle yıkamamıs:=))))Tacsiz yazdı:Özgür knk bu aksamda mod yoktu erken cıktın ama:=)) knk ben bu aralar kasıcak carı bıraz level atlatayım her gun mod yasaklıyoruz:=))) kasmaya fırsat olmuyor neyse kral yorgun
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
offf özgün yeter ya bu fordada adamlar çok konuşuyor salla kanka biz oyunda gerekli cevapları verdik o yeter bunlar formda öter oyunda yok olurlar neyse ben kaçar öptüm gözlerinizden hadi iyi formlar

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
aynen knk eyw mod yok sevıyorum bu sozu kosk bıle bu sozu kullanıyor baba bu sozle Yorgun oldu modu yasaklata yasaklata:=))) resımler ıcraattır hayde eywallah...Tacsiz yazdı:offf özgün yeter ya bu fordada adamlar çok konuşuyor salla kanka biz oyunda gerekli cevapları verdik o yeter bunlar formda öter oyunda yok olurlar neyse ben kaçar öptüm gözlerinizden hadi iyi formlar
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
:=)) knk aynen bu adamı ılk defa goruyorum alemdarmıdır nedir:=)) bırde utanmadan bızım sayfada konsuyor:=)) sancağa ınemıyor bunlara acıyorum bızım reelde yaptıklarımızın yanında oyunda yaptıklarımız ne kalır:?:=) hadı kralı yormayın ıcraat yapmak ıstıyorsanız lafla yapmayın sancağa ının her aksam dalgayı vururz :=)) bız hem konusuruz hem ıcraat yaparız resımler ıcraat Mod yok...

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
++++Tacsiz yazdı::=)) knk aynen bu adamı ılk defa goruyorum alemdarmıdır nedir:=)) bırde utanmadan bızım sayfada konsuyor:=)) sancağa ınemıyor bunlara acıyorum bızım reelde yaptıklarımızın yanında oyunda yaptıklarımız ne kalır:?:=) hadı kralı yormayın ıcraat yapmak ıstıyorsanız lafla yapmayın sancağa ının her aksam dalgayı vururz :=)) bız hem konusuruz hem ıcraat yaparız resımler ıcraat Mod yok...
Bnede bız moda sokmadık ya o gun tanıdım veledı tanımıyorumkı bende meshur olmaya caslıyor abılerıne kafa tutarak:=))) ama affı yok mod yok bızım takıldımız yerde