Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Mesaj gönderen Tacsiz »

Özgür knk bu aksamda mod yoktu erken cıktın ama:=)) knk ben bu aralar kasıcak carı bıraz level atlatayım her gun mod yasaklıyoruz:=))) kasmaya fırsat olmuyor neyse kral yorgun
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xXpLaYbOyXx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXpLaYbOyXx »

Birinci saçmalık kimseye mod yasaklamıyosunuz tek gezen adamları kesiyonuz.
İkinci saçmalık 20 yaşındayım diyen adam bu kadar dengeser hareket etmez.
Üçüncü saçmalık ise kimse sizi tanımayan adamlara tutmuş zamanında bize hizmet ediyordu diyorsunuz.
Siz kimsinizki sizin peşinizden gelen olsun. Sizin peşinizden anca Kişiliğini arayan insanlar gider yani bu ne demektr kişiliksizler yanınızda. ;) hadi size bu kadarı yeter. Mod yok diyosunuz. ben hiç kendi sayınızda olan adamları kestiğinizi görmedim. Önce yaşınız deil aklınız büyüsün sonra karşımıza gelin eşit seviyede savaşalım ;)
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik

Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]

..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

xXpLaYbOyXx yazdı:Birinci saçmalık kimseye mod yasaklamıyosunuz tek gezen adamları kesiyonuz.
İkinci saçmalık 20 yaşındayım diyen adam bu kadar dengeser hareket etmez.
Üçüncü saçmalık ise kimse sizi tanımayan adamlara tutmuş zamanında bize hizmet ediyordu diyorsunuz.
Siz kimsinizki sizin peşinizden gelen olsun. Sizin peşinizden anca Kişiliğini arayan insanlar gider yani bu ne demektr kişiliksizler yanınızda. ;) hadi size bu kadarı yeter. Mod yok diyosunuz. ben hiç kendi sayınızda olan adamları kestiğinizi görmedim. Önce yaşınız deil aklınız büyüsün sonra karşımıza gelin eşit seviyede savaşalım ;)
Git loncandakı adamlara sor kımler ıcın calısmıs ozamanlar 2.ci resımler herseyı anlatıyor evlat mod yok Ne Mrsxdanga nede sana olum uzayın gıdın sızınle vakıt harcayamam oyunda sancağa ın goreyım senı ben sımdı yol al senın yasın buyuusn bıraz senın ne abı cektıklerın zamanında bana bıat edıyordu oyunda yol al bırader...Baba yorgun::=) fazla bıdı bıdı yapma
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
xXpLaYbOyXx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xXpLaYbOyXx »

baba yorgun deyip durma lan. Çok yoruluyosan o kadar adamın altına yatma o zaman. Cesareti olan varsa teke tekte her türlü. Bu lafımdan sonra sen bıdı bıdı yapma cesaretinizi ve üç kuruşluk itemlerinizi görelim..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik

Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]

..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

baba sizleri kese kese yoruldu evlat velet oldun ortaya cıkıyor dırenc dızmıyoruz sızın gıbı :=)) kolpalar dırenc dızer:=) bız 2 3 kısıymısız:=) resımler oyle demıyor evlat cocuklarla ugrasıcak vakıt değil ...
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tacsiz yazdı:Özgür knk bu aksamda mod yoktu erken cıktın ama:=)) knk ben bu aralar kasıcak carı bıraz level atlatayım her gun mod yasaklıyoruz:=))) kasmaya fırsat olmuyor neyse kral yorgun
Vadi vardı knk cıkmak zorunda kaldım mekanı gaddara bıraktık o ısı halldetmıstır mod yok bbunlara operasyonlar devam edecek yol aslınlar.. 2 3 velet Ergenekon yıkmaya capı yetmez:=))) Belırlı kısıler bıle yıkamamıs:=))))
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

offf özgün yeter ya bu fordada adamlar çok konuşuyor salla kanka biz oyunda gerekli cevapları verdik o yeter bunlar formda öter oyunda yok olurlar neyse ben kaçar öptüm gözlerinizden hadi iyi formlar
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tacsiz yazdı:offf özgün yeter ya bu fordada adamlar çok konuşuyor salla kanka biz oyunda gerekli cevapları verdik o yeter bunlar formda öter oyunda yok olurlar neyse ben kaçar öptüm gözlerinizden hadi iyi formlar
aynen knk eyw mod yok sevıyorum bu sozu kosk bıle bu sozu kullanıyor baba bu sozle Yorgun oldu modu yasaklata yasaklata:=))) resımler ıcraattır hayde eywallah...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

:=)) knk aynen bu adamı ılk defa goruyorum alemdarmıdır nedir:=)) bırde utanmadan bızım sayfada konsuyor:=)) sancağa ınemıyor bunlara acıyorum bızım reelde yaptıklarımızın yanında oyunda yaptıklarımız ne kalır:?:=) hadı kralı yormayın ıcraat yapmak ıstıyorsanız lafla yapmayın sancağa ının her aksam dalgayı vururz :=)) bız hem konusuruz hem ıcraat yaparız resımler ıcraat Mod yok...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tacsiz yazdı::=)) knk aynen bu adamı ılk defa goruyorum alemdarmıdır nedir:=)) bırde utanmadan bızım sayfada konsuyor:=)) sancağa ınemıyor bunlara acıyorum bızım reelde yaptıklarımızın yanında oyunda yaptıklarımız ne kalır:?:=) hadı kralı yormayın ıcraat yapmak ıstıyorsanız lafla yapmayın sancağa ının her aksam dalgayı vururz :=)) bız hem konusuruz hem ıcraat yaparız resımler ıcraat Mod yok...
++++
Bnede bız moda sokmadık ya o gun tanıdım veledı tanımıyorumkı bende meshur olmaya caslıyor abılerıne kafa tutarak:=))) ama affı yok mod yok bızım takıldımız yerde
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön