peptit xeno salgı dropları 0.000001 falan. karaköy droplarını saymıyorum bile büyücüme sadece anu ayak düştü o da güç bela.
geri kalan tamamen üretim. 2 sene önce boss keserken bana ve gruptakilere hiç yoktan 2-3 bir şey atıyordu. artık o da yok.
Dropların 0 a yakın olması sorunu
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Dropların 0 a yakın olması sorunu
Aga telaffuzumda küçük mizah yapmıştım. Son 2 cümlemde sözüne katkı sağladım zaten. Neticeye gelelim belki umursayipta cevap yazacak bir yetkili olur ve : "yapılan kontrollerde Drop oranlarinda bir değişiklik söz konusu değildir. Dünya genelinde tüm mmog rpg abc falan fistikan oyunlarda randıman sistemi kullanılmaktadır ve bu sisteme dışarıdan müdahale edilememektedir " der.sailorhawk yazdı: ↑13 Mar 2021 15:28Dostum oyunun içine gömülü random fonksiyonu var. Kime ne atıyorsa buna göre atıyor. Olasılık da burada meydana geliyor.YigidoSivasli yazdı: ↑13 Mar 2021 10:30Olasılık ile alakası yok..O dediğin olayda paranın dik gelme olayını da hesaba katarsak %33.3333 oran elde edersin ve paranın dik gelme olasılığı yer çekimi kuvveti x rüzgar hızı÷ 3.14 ile hesaplardansailorhawk yazdı: ↑12 Mar 2021 17:51 tamamen olasılıkla alakalı bir durum bu. Şöyle düşünelim ;
Bir madeni parayı havaya attığında , yere düştüğünde ya yazı ya da tura gelecektir. Şans %50-%50. Tura geldi diyelim. Tura geldikten sonra yazı gelme olasılığı artar mı yoksa hala %50 midir ? Tabii ki hala %50 dir. Belki de 20 kere atacaksın ve 20 kere tura gelecek. Oyunun içerisinde kodlar da aynen böyledir. Tamamen şansa bağlı bir durum. Benim 2. GBZ yapışımda cilveli ayakkabıyı aldım. Fakat aynı şey cilveli eldiven için geçerli olmadı. Belki de 50 kere BB yapmışımdır fakat hala eldiven düşüremedim.ortaya çıkar gelme bunun oranını bul o zaman
![]()
Bayan büyücü şansı kim ne derse desin çok az. Sifaci sınıfları savascilar büyücüler diye sans sıralaması ayarlanmış ve gruplarda fazla olan büyücü sayıları ile maalesef şans daha çok düşmekte ve 1+1+1 sistem ile kesmeye yanasacak fedakar lonca üyeleri bulmak zor
Randomu icat edenin geleceği batsın
Ayrıca benim verdiğim örnek basit bir örnek niye ciddiye aldın kiO örneğin asıl olayı , olasılık yükselmiyor , sabit kalıyor
Ama diyor randomu icat edenin geleceği batsın
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Canını yerim senin sıkıntı yok oradaki mizahı anladım benYigidoSivasli yazdı: ↑14 Mar 2021 01:21Aga telaffuzumda küçük mizah yapmıştım. Son 2 cümlemde sözüne katkı sağladım zaten. Neticeye gelelim belki umursayipta cevap yazacak bir yetkili olur ve : "yapılan kontrollerde Drop oranlarinda bir değişiklik söz konusu değildir. Dünya genelinde tüm mmog rpg abc falan fistikan oyunlarda randıman sistemi kullanılmaktadır ve bu sisteme dışarıdan müdahale edilememektedir " der.sailorhawk yazdı: ↑13 Mar 2021 15:28Dostum oyunun içine gömülü random fonksiyonu var. Kime ne atıyorsa buna göre atıyor. Olasılık da burada meydana geliyor.YigidoSivasli yazdı: ↑13 Mar 2021 10:30Olasılık ile alakası yok..O dediğin olayda paranın dik gelme olayını da hesaba katarsak %33.3333 oran elde edersin ve paranın dik gelme olasılığı yer çekimi kuvveti x rüzgar hızı÷ 3.14 ile hesaplardansailorhawk yazdı: ↑12 Mar 2021 17:51 tamamen olasılıkla alakalı bir durum bu. Şöyle düşünelim ;
Bir madeni parayı havaya attığında , yere düştüğünde ya yazı ya da tura gelecektir. Şans %50-%50. Tura geldi diyelim. Tura geldikten sonra yazı gelme olasılığı artar mı yoksa hala %50 midir ? Tabii ki hala %50 dir. Belki de 20 kere atacaksın ve 20 kere tura gelecek. Oyunun içerisinde kodlar da aynen böyledir. Tamamen şansa bağlı bir durum. Benim 2. GBZ yapışımda cilveli ayakkabıyı aldım. Fakat aynı şey cilveli eldiven için geçerli olmadı. Belki de 50 kere BB yapmışımdır fakat hala eldiven düşüremedim.ortaya çıkar gelme bunun oranını bul o zaman
![]()
Bayan büyücü şansı kim ne derse desin çok az. Sifaci sınıfları savascilar büyücüler diye sans sıralaması ayarlanmış ve gruplarda fazla olan büyücü sayıları ile maalesef şans daha çok düşmekte ve 1+1+1 sistem ile kesmeye yanasacak fedakar lonca üyeleri bulmak zor
Randomu icat edenin geleceği batsın
Ayrıca benim verdiğim örnek basit bir örnek niye ciddiye aldın kiO örneğin asıl olayı , olasılık yükselmiyor , sabit kalıyor
Ama diyor randomu icat edenin geleceği batsın![]()
Hemen düşseydi de sen de sıkılıp bıraksa mıydın kanka. Oyunda böyle oyuncu mu kalır. Bırakıver bi zahmet.olden yazdı: ↑11 Mar 2021 23:13 Nerde bir şey kasmaya gitsek düşmüyor bu alaşımda da aynı parfümü pençesi tılsımı peptiti salgısı hepsi aynı.
Eskiden gittiğimizde saatte 10 tane kasıyorsak şimdi 2 tane düşmüyor.Sorunun bizde olmadığından eminim ama u droplar neden kısıldı açıklaması yapılsın bari yetti artık.![]()
![]()
![]()
Eskiden şifacımla cilveli ceket düşürmek için hakirde sabahlardım düşmezdi ara verdim tekrar denedim düşmedi bir daha ara verdim tekrar denedim yine düşmedi, neyim ben boss terbiyecisi mi?
Tahminimce pandemi döneminin biraz gevşemesi ve oyuncu sayısında gözle görülür bir azalma meydana geldiği için dropları azalttılar ki oyunda olanlar biraz daha fazla geçirsin. Peş peşe 2 karaköy boss'u kesmek ortalama 30 dakika sürüyor ki 6 kişilik bir grubu fazladan 30 dakika daha oyunda tutmak nerden baksan kârlı hareket 
arkadaşım oyuna tekrar başladı 1 saatte 3 peptit düşürdü hemde üst üste
sunucu: eminönü
sunucu: eminönü
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Droplar yüksek olursa herkez itemlere daha kolay ulaşabilir madenler kolaylaşır piyasada dolaşan adet sayısı artar eşyalar sıradanlaşır sonuç olarak üzeri full dizili olan insanlar yeni lvl yeni bölüm diye ses çıkarmaya başlar.
Gelmeyecek olan şeyin beklentisine önceden girilmesi satış rakamlarının daha evvel zamanda düşmesi ile sonuçlanır en finalde beklenen son erken yaklaşır.
Dropların düşmesi oyunun fişinin çekilmesini geçiktirecegi için ben yerinde bir hareket olarak görüyorum.
Gelmeyecek olan şeyin beklentisine önceden girilmesi satış rakamlarının daha evvel zamanda düşmesi ile sonuçlanır en finalde beklenen son erken yaklaşır.
Dropların düşmesi oyunun fişinin çekilmesini geçiktirecegi için ben yerinde bir hareket olarak görüyorum.

leones non capit muscas
piyasada full olmayan eleman yokki. Karaköyde 100 kişi var diyelim 90'ı asa zırh basmış zaten ve muazzam maden sayısı var. 1.5 t kondrit mi olur 295 akçelik yönetim kopyayı kaçırmış geç haberi olmuşCIZIK yazdı: ↑20 Mar 2021 23:46 Droplar yüksek olursa herkez itemlere daha kolay ulaşabilir madenler kolaylaşır piyasada dolaşan adet sayısı artar eşyalar sıradanlaşır sonuç olarak üzeri full dizili olan insanlar yeni lvl yeni bölüm diye ses çıkarmaya başlar.
Dropların düşmesi oyunun fişinin çekilmesini geçiktirecegi için ben yerinde bir hareket olarak görüyorum.![]()
Aslında yönetimin işine geliyor,neden mi? Herkes asa,silah üretip duruyor ve bu da yükseltme parası olarak yönetime geri dönüyor. Belki de şu an bu oyunun ayakta kalma sebebi bu olabilir.4thEspada yazdı: ↑21 Mar 2021 08:35piyasada full olmayan eleman yokki. Karaköyde 100 kişi var diyelim 90'ı asa zırh basmış zaten ve muazzam maden sayısı var. 1.5 t kondrit mi olur 295 akçelik yönetim kopyayı kaçırmış geç haberi olmuşCIZIK yazdı: ↑20 Mar 2021 23:46 Droplar yüksek olursa herkez itemlere daha kolay ulaşabilir madenler kolaylaşır piyasada dolaşan adet sayısı artar eşyalar sıradanlaşır sonuç olarak üzeri full dizili olan insanlar yeni lvl yeni bölüm diye ses çıkarmaya başlar.
Dropların düşmesi oyunun fişinin çekilmesini geçiktirecegi için ben yerinde bir hareket olarak görüyorum.![]()