Eminönü ve Karaköy Haritası Birleşimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Eminönü ve Karaköy Haritası Birleşimi

Mesaj gönderen MaHKuMII »

pegasusejder yazdı: 02 Nis 2018 11:31 Arkadaşlar iyi hoş güzel diyosunuzda yönetim bunu yapamaz çünkü hikayeye ters düşüyor. İstanbula gelen meteor parçalarında galata köprüsü yıkılıyor. Veya bi patlama sonucu tam hatırlayamadım. Bu yüzden gidişi galata köprüsünden değilde sandaldan yaptılar. Hikayeyi okumanızı tavsiye ederim gayet güzel bi hikayesi var ve bazı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz.
Koskoca camide bir çizigin olmaması garibine gitmiyorda o köprünün birleşmesi mi hikayeye ters düşüyor anlamadım
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen pegasusejder »

MaHKuMII yazdı: 02 Nis 2018 12:43
pegasusejder yazdı: 02 Nis 2018 11:31 Arkadaşlar iyi hoş güzel diyosunuzda yönetim bunu yapamaz çünkü hikayeye ters düşüyor. İstanbula gelen meteor parçalarında galata köprüsü yıkılıyor. Veya bi patlama sonucu tam hatırlayamadım. Bu yüzden gidişi galata köprüsünden değilde sandaldan yaptılar. Hikayeyi okumanızı tavsiye ederim gayet güzel bi hikayesi var ve bazı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz.
Koskoca camide bir çizigin olmaması garibine gitmiyorda o köprünün birleşmesi mi hikayeye ters düşüyor anlamadım
Camiyi Allah korumuş kardeşim :')
Benim dediğim noktayı anlamamışsın kardeşim . Eğer ki adamlar camide yıkıldı deseydi daha sonra camiyi çiziksiz koysalardı haklısın. Ama adamlar demişki galata köprüsü yıkıldı . Hatta onun için karaköy le yeterince bağlantı kuramıyolar. Şimdi birden çıkıp tamam ya hikayeyi değiştirelim galata köprüsü hiç yıkılmamış olsun demezler.

Ama atıyorumki görevi olur ne bileyim galata köprüsünü tekrar yapmak gibi. Sen görev amaçlı demir fln götürsün sadece görevi yapan galatadan yürür :D Değişik bir şey olur bence
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

pegasusejder yazdı: 02 Nis 2018 13:59
MaHKuMII yazdı: 02 Nis 2018 12:43
Camiyi Allah korumuş kardeşim :')
Benim dediğim noktayı anlamamışsın kardeşim . Eğer ki adamlar camide yıkıldı deseydi daha sonra camiyi çiziksiz koysalardı haklısın. Ama adamlar demişki galata köprüsü yıkıldı . Hatta onun için karaköy le yeterince bağlantı kuramıyolar. Şimdi birden çıkıp tamam ya hikayeyi değiştirelim galata köprüsü hiç yıkılmamış olsun demezler.

Ama atıyorumki görevi olur ne bileyim galata köprüsünü tekrar yapmak gibi. Sen görev amaçlı demir fln götürsün sadece görevi yapan galatadan yürür :D Değişik bir şey olur bence
Bir şey anlamadım ama okumak için okudum işte 😂😂
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Birlestirme fikri guzel fakat daha genis harita demek daha fazla oyuncu daha fazla ping demektir, hem yuklenme suresi artar hem de oyununuz daha yavas olur, ornek vermek gerekirse etkinlik olan gunlerde meteorda yavaslamalar meydana geliyor onun gibi
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

noctiluca yazdı: 03 Nis 2018 01:22 Birlestirme fikri guzel fakat daha genis harita demek daha fazla oyuncu daha fazla ping demektir, hem yuklenme suresi artar hem de oyununuz daha yavas olur, ornek vermek gerekirse etkinlik olan gunlerde meteorda yavaslamalar meydana geliyor onun gibi
Ping sorununa ufak çapta bir iyileştirme oldu. Ama yine dediğin gibi etkinlik olan günlerde yavaşlama oluyor
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

MaHKuMII yazdı: 03 Nis 2018 10:16
noctiluca yazdı: 03 Nis 2018 01:22 Birlestirme fikri guzel fakat daha genis harita demek daha fazla oyuncu daha fazla ping demektir, hem yuklenme suresi artar hem de oyununuz daha yavas olur, ornek vermek gerekirse etkinlik olan gunlerde meteorda yavaslamalar meydana geliyor onun gibi
Ping sorununa ufak çapta bir iyileştirme oldu. Ama yine dediğin gibi etkinlik olan günlerde yavaşlama oluyor
Birlestirme olayini en basindan beri ben de istiyordum ama iste cok genis mekan, oyunun hizini yavaslatir
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

diltemiz yazdı: 01 Mar 2018 21:32
MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 21:27
diltemiz yazdı: 01 Mar 2018 21:18
fundixejder yazdı: 24 Şub 2018 12:37 Acemice Karaköy ve Eminönü'yü birleştirdim.
Resim
Tek bütün bir harita olsunuz diyosan vallahi güzel olmuş.
Yönetim buna bi baksın.,
Bu konu takibimde
acemice yapılmış ama düşünce güzel .temiz ve sade yapılmış güzel bir fikir. Tebrikler yine kardeşim
Balıkçı İdrisin ordan baktığımızda puslu KARAKÖY gözüküyordu zaten , aslında iki köprünün birleşmesi olması lazım bence harita gayet güzel olmuş , ayrıca Balıkçı İdrisin ordan Karaköye geçiş olursa , Eminönü daha da canlanır hele ki , Eminönün ordaki Bankacı ve Mısır Çarşısının Haseki Kapısı
İnşAllah bu şekilde değişir harita
Balıkçı idrisin oradan bir kez geçerken şansa resim gibi bir şey gördüm ileride ama daha gözükmüyor bu. Nasıl çıkıyor bu karaköy ?
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

sailorhawk yazdı: 09 Mar 2021 14:22 Balıkçı idrisin oradan bir kez geçerken şansa resim gibi bir şey gördüm ileride ama daha gözükmüyor bu. Nasıl çıkıyor bu karaköy ?
idris ile yasemin arasında gidip gelmen lazım, şanslıysan günde 4-5 kişiye gözüküyor karaköy.
resim gözüktüğü anda sağ tıklarsan açılan kapıdan içeri girebiliyorsun.
ben sabah güncellemesinden sonra yaklaşık 20dk falan oralarda dolaştığımda girebiliyordum. ama bazı akşamlarda da neredeyse 1buçuk saati buluyordu girmem. bol şans şimdiden.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Owww sheaaat 😂
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
asbanaugh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen asbanaugh »

diltemiz yazdı: 02 Mar 2018 17:36
turkoxHAMSTER yazdı: 02 Mar 2018 03:41 Bu da gerçeği :)

Resim
Keşke birleşimi gibi olsa , sandaldan değilde İdrisin ordan Köprüden geçebilsek , deminde dediğim gibi İdrisin ordan bakınca puslu Karaköy şehri gözüküyordu.
Sandal tarzı birşeyle gidilecekse illaki şöyle bişey olsun , köprünün üstündeki tramvaylardan da gidebiliriz.
Teşkilatın köprüyü onaracak gücü, kullanıma açacak yüreği yok :grinning:
JÖRMUNGANDR BOUDICA

“Genel Etkileşim” sayfasına dön