Koskoca camide bir çizigin olmaması garibine gitmiyorda o köprünün birleşmesi mi hikayeye ters düşüyor anlamadımpegasusejder yazdı: ↑02 Nis 2018 11:31 Arkadaşlar iyi hoş güzel diyosunuzda yönetim bunu yapamaz çünkü hikayeye ters düşüyor. İstanbula gelen meteor parçalarında galata köprüsü yıkılıyor. Veya bi patlama sonucu tam hatırlayamadım. Bu yüzden gidişi galata köprüsünden değilde sandaldan yaptılar. Hikayeyi okumanızı tavsiye ederim gayet güzel bi hikayesi var ve bazı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz.
Eminönü ve Karaköy Haritası Birleşimi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Eminönü ve Karaköy Haritası Birleşimi
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Camiyi Allah korumuş kardeşimMaHKuMII yazdı: ↑02 Nis 2018 12:43Koskoca camide bir çizigin olmaması garibine gitmiyorda o köprünün birleşmesi mi hikayeye ters düşüyor anlamadımpegasusejder yazdı: ↑02 Nis 2018 11:31 Arkadaşlar iyi hoş güzel diyosunuzda yönetim bunu yapamaz çünkü hikayeye ters düşüyor. İstanbula gelen meteor parçalarında galata köprüsü yıkılıyor. Veya bi patlama sonucu tam hatırlayamadım. Bu yüzden gidişi galata köprüsünden değilde sandaldan yaptılar. Hikayeyi okumanızı tavsiye ederim gayet güzel bi hikayesi var ve bazı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz.
Benim dediğim noktayı anlamamışsın kardeşim . Eğer ki adamlar camide yıkıldı deseydi daha sonra camiyi çiziksiz koysalardı haklısın. Ama adamlar demişki galata köprüsü yıkıldı . Hatta onun için karaköy le yeterince bağlantı kuramıyolar. Şimdi birden çıkıp tamam ya hikayeyi değiştirelim galata köprüsü hiç yıkılmamış olsun demezler.
Ama atıyorumki görevi olur ne bileyim galata köprüsünü tekrar yapmak gibi. Sen görev amaçlı demir fln götürsün sadece görevi yapan galatadan yürür
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Bir şey anlamadım ama okumak için okudum iştepegasusejder yazdı: ↑02 Nis 2018 13:59Camiyi Allah korumuş kardeşimMaHKuMII yazdı: ↑02 Nis 2018 12:43Koskoca camide bir çizigin olmaması garibine gitmiyorda o köprünün birleşmesi mi hikayeye ters düşüyor anlamadımpegasusejder yazdı: ↑02 Nis 2018 11:31 Arkadaşlar iyi hoş güzel diyosunuzda yönetim bunu yapamaz çünkü hikayeye ters düşüyor. İstanbula gelen meteor parçalarında galata köprüsü yıkılıyor. Veya bi patlama sonucu tam hatırlayamadım. Bu yüzden gidişi galata köprüsünden değilde sandaldan yaptılar. Hikayeyi okumanızı tavsiye ederim gayet güzel bi hikayesi var ve bazı şeyleri daha iyi anlıyorsunuz.![]()
Benim dediğim noktayı anlamamışsın kardeşim . Eğer ki adamlar camide yıkıldı deseydi daha sonra camiyi çiziksiz koysalardı haklısın. Ama adamlar demişki galata köprüsü yıkıldı . Hatta onun için karaköy le yeterince bağlantı kuramıyolar. Şimdi birden çıkıp tamam ya hikayeyi değiştirelim galata köprüsü hiç yıkılmamış olsun demezler.
Ama atıyorumki görevi olur ne bileyim galata köprüsünü tekrar yapmak gibi. Sen görev amaçlı demir fln götürsün sadece görevi yapan galatadan yürürDeğişik bir şey olur bence
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Birlestirme fikri guzel fakat daha genis harita demek daha fazla oyuncu daha fazla ping demektir, hem yuklenme suresi artar hem de oyununuz daha yavas olur, ornek vermek gerekirse etkinlik olan gunlerde meteorda yavaslamalar meydana geliyor onun gibi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Ping sorununa ufak çapta bir iyileştirme oldu. Ama yine dediğin gibi etkinlik olan günlerde yavaşlama oluyor
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Balıkçı idrisin oradan bir kez geçerken şansa resim gibi bir şey gördüm ileride ama daha gözükmüyor bu. Nasıl çıkıyor bu karaköy ?diltemiz yazdı: ↑01 Mar 2018 21:32Balıkçı İdrisin ordan baktığımızda puslu KARAKÖY gözüküyordu zaten , aslında iki köprünün birleşmesi olması lazım bence harita gayet güzel olmuş , ayrıca Balıkçı İdrisin ordan Karaköye geçiş olursa , Eminönü daha da canlanır hele ki , Eminönün ordaki Bankacı ve Mısır Çarşısının Haseki Kapısı
İnşAllah bu şekilde değişir harita
idris ile yasemin arasında gidip gelmen lazım, şanslıysan günde 4-5 kişiye gözüküyor karaköy.sailorhawk yazdı: ↑09 Mar 2021 14:22 Balıkçı idrisin oradan bir kez geçerken şansa resim gibi bir şey gördüm ileride ama daha gözükmüyor bu. Nasıl çıkıyor bu karaköy ?
resim gözüktüğü anda sağ tıklarsan açılan kapıdan içeri girebiliyorsun.
ben sabah güncellemesinden sonra yaklaşık 20dk falan oralarda dolaştığımda girebiliyordum. ama bazı akşamlarda da neredeyse 1buçuk saati buluyordu girmem. bol şans şimdiden.
- asbanaugh
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Teşkilatın köprüyü onaracak gücü, kullanıma açacak yüreği yokdiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 17:36Keşke birleşimi gibi olsa , sandaldan değilde İdrisin ordan Köprüden geçebilsek , deminde dediğim gibi İdrisin ordan bakınca puslu Karaköy şehri gözüküyordu.
Sandal tarzı birşeyle gidilecekse illaki şöyle bişey olsun , köprünün üstündeki tramvaylardan da gidebiliriz.
JÖRMUNGANDR BOUDICA