Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu
Re: Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu
Ben de isterim bi 49 seviyelik tılsımsız, Çemberlitaşın, Migratın, Sığınağın olduğu bir sunucu ancak bu dönemde bu düşünce çok ütopik kalıyor.
Meteor dönemindeki savaşları hatırladınız mı? Çılgın meksikalı yeteğinin olduğu vakitler. Ayı ve Teslanın olmadığı dönemler diyelim.
İşte o ruh lazım!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Arkadaşlar Nihat beye sordum private server çok zor dedi. Yani şu an işleyen bir yönetim yok,o yüzden umut etmeyin dedi. Oyunun başka biri tarafından yapılması şart. Telif vs olaylarını halledip,kurabilir onun dışında umut beslemeyin.
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Böyle bir sunucunun olması şu anlık imkansız çünkü yönetim yok.
Fakat bu oyun daha güzel grafiklerle ve Unity veya UE4 motorlarının birisi ile biri tarafından günün birinde ekip toplayıp yapılacak.
O kişi , bu mesajı görüyorsa ve ekibe adam lazımsa lütfen bana mesaj atsın. Yardım etmeye her zaman açığım. Gerek bildiklerim , gerek bilmediklerimi öğretir ve öğrenirim.
Fakat bu oyun daha güzel grafiklerle ve Unity veya UE4 motorlarının birisi ile biri tarafından günün birinde ekip toplayıp yapılacak.
O kişi , bu mesajı görüyorsa ve ekibe adam lazımsa lütfen bana mesaj atsın. Yardım etmeye her zaman açığım. Gerek bildiklerim , gerek bilmediklerimi öğretir ve öğrenirim.