Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu

Mesaj gönderen Sonne »

Ben de isterim bi 49 seviyelik tılsımsız, Çemberlitaşın, Migratın, Sığınağın olduğu bir sunucu ancak bu dönemde bu düşünce çok ütopik kalıyor.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Sonne yazdı: 27 Şub 2021 12:05 Ben de isterim bi 49 seviyelik tılsımsız, Çemberlitaşın, Migratın, Sığınağın olduğu bir sunucu ancak bu dönemde bu düşünce çok ütopik kalıyor.
Meteor dönemindeki savaşları hatırladınız mı? Çılgın meksikalı yeteğinin olduğu vakitler. Ayı ve Teslanın olmadığı dönemler diyelim.

İşte o ruh lazım!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Arkadaşlar Nihat beye sordum private server çok zor dedi. Yani şu an işleyen bir yönetim yok,o yüzden umut etmeyin dedi. Oyunun başka biri tarafından yapılması şart. Telif vs olaylarını halledip,kurabilir onun dışında umut beslemeyin.
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Böyle bir sunucunun olması şu anlık imkansız çünkü yönetim yok.
Fakat bu oyun daha güzel grafiklerle ve Unity veya UE4 motorlarının birisi ile biri tarafından günün birinde ekip toplayıp yapılacak.
O kişi , bu mesajı görüyorsa ve ekibe adam lazımsa lütfen bana mesaj atsın. Yardım etmeye her zaman açığım. Gerek bildiklerim , gerek bilmediklerimi öğretir ve öğrenirim.
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön