Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu
Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu
Parası neysede toplanıp verelim açın yeterki bu kadar zor olamaz bir sunucu kapat diğerini aç bu kadar zor olan nedir anlamıyorum. Tek başıma 20 kişi başlatabilirim şununla oyuna,diğeri,ötekide başlatabilir.
Re: Bonosuz,seviye sınırlı Sunucu
Benim ve birçok oyuncunun isteği olmasına rağmen yönetim neden hiçbir adım atmıyor bu konuda inanılır gibi değil. Şu pandemi döneminde mmorpg oyun arayan ve eskiden bu oyunu oynayıp oyun düzelse sorunlar çözülse vb. tekrar başlarım diyen yüzlerce oyuncu var. Lütfen artık bir icraat gösterin.
olup,olmamasını geçiyorsun hani soruna cevap yok bu en kötüsü.Twist yazdı: ↑24 Şub 2021 10:03 Benim ve birçok oyuncunun isteği olmasına rağmen yönetim neden hiçbir adım atmıyor bu konuda inanılır gibi değil. Şu pandemi döneminde mmorpg oyun arayan ve eskiden bu oyunu oynayıp oyun düzelse sorunlar çözülse vb. tekrar başlarım diyen yüzlerce oyuncu var. Lütfen artık bir icraat gösterin.
Böyle çok konu mevcut forumda ama bir çözüm bulunamıyor
Yeni sunucu gelmesi imkansız ama elde olanın üstüne bir şeyler yapılsa düzeltilse keşke..
oyun içinde biraz çalışma görsek hani uğraşılıyor diyeceğim ve mutlu olacağız kimse bir şeyin elinden tutmuyor ki sanki sonu bekliyoruz. Nerull'un birkaç girişimi olmuş, birkaç girişimde yeni sunucu için yapsa ne olacak? Vallahi yazsa gideri Destek oluruz.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Püfff ben bile sıkıldım artık bu konulardan
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi