Hangi Sunucu Tercih Edilmeli?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CaNBeY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hangi Sunucu Tercih Edilmeli?

Mesaj gönderen CaNBeY »

mikrocip yazdı: 16 Şub 2021 22:31
ksamet yazdı: 16 Şub 2021 16:17
mikrocip yazdı: 15 Şub 2021 17:59
ksamet yazdı: 15 Şub 2021 17:05
mikrocip yazdı: 07 Şub 2021 00:59

Keşke sunucuda bulunmayan kişiler yorum yapmasa :(
Sen hangi sunucudasın ?

Sancak ?
Ben Sancakta maden çekiyorum ayrıca da Eminönü de oynuyorum. Hatta geçenlerde Eminönü de bulunan ana karakterimi de sancak sunucusuna götürüp bir süre oynadıktan geri getirdim. Yani ben her iki sunucuyuda gördüm peki sen ?
Savaşçı, büyücü ve şifacı olmak üzere 3 adet karakterim eminönü sunucusunda. Ayrıca beyazköşkde de savaşıyorum.Ayrıca sancakta tek tek saymakla bile uğraşamayacağım kadar karaktere girebiliyorum(bir çoğu bana ait 59 level eksiksiz). Sancakda maden çeken birisiyle sancakda yaşayıp gören birisi olarak beni karşılaştırmanız mümkün değil.
Hmm diyorsunn 😅
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

Sen gel Eminönü de maden çek bakalım günün her hangi bir saatinde çekebiliyormusun ? Ben sancakta her saat maden çekebiliyorum. Mesele şu ki sancak boş bir sunucu ve sende bunu iyi biliyorsun.
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mikrocip »

ksamet yazdı: 24 Şub 2021 12:43 Sen gel Eminönü de maden çek bakalım günün her hangi bir saatinde çekebiliyormusun ? Ben sancakta her saat maden çekebiliyorum. Mesele şu ki sancak boş bir sunucu ve sende bunu iyi biliyorsun.
Konu sakinlik iken nasıl bir anda maden çekmeye geldi? Ben sancağın boş olmadığını iddia etmedim yalnızca sancağın sakin olmadığını söyledim. Maden çekme konusunda rahat rahat madenini çekebilirsin tabii ama bu demek değilki sancak sakin sunucu. Konuyu saptırmada üzerine yok tebrik ediyorum seni.
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Jimyosef »

Beyazköşk ideal ama şu son zamanlarda sancak tılsım sunucularıda kalabalık
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

mikrocip yazdı: 24 Şub 2021 13:36
ksamet yazdı: 24 Şub 2021 12:43 Sen gel Eminönü de maden çek bakalım günün her hangi bir saatinde çekebiliyormusun ? Ben sancakta her saat maden çekebiliyorum. Mesele şu ki sancak boş bir sunucu ve sende bunu iyi biliyorsun.
Konu sakinlik iken nasıl bir anda maden çekmeye geldi? Ben sancağın boş olmadığını iddia etmedim yalnızca sancağın sakin olmadığını söyledim. Maden çekme konusunda rahat rahat madenini çekebilirsin tabii ama bu demek değilki sancak sakin sunucu. Konuyu saptırmada üzerine yok tebrik ediyorum seni.
Eee o zaman neden maden çekmem üzerinden konuşuyorsun ? Konuyu asıl saptıran sensin o zamn .
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mikrocip »

Ben maden çekmene laf atmadım yalnızca sancağın sakin olmadığını söyledim. Tabii sen sakinlik ve tenhalık kelimelerinin aynı anlama geldiğini düşünüyorsan bir şey diyemeyeceğim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön