Keşke sunucuda bulunmayan kişiler yorum yapmasa
Hangi Sunucu Tercih Edilmeli?
Re: Hangi Sunucu Tercih Edilmeli?
Eminönü sunucusu derim. Köşk hariç diğer sunucularda hayat yok maalesef bırak çt kenan junonu, phili ve meteor görevlerine bile adam bulamayabilirsin. Yani benim tavsiyem Eminönünde belli bir seviyeye gel sonra aktar karakteri sakin bir sunucuya maden çek sürekli topladığın madenlerden sonra Eminönü'ne geri dön. Boş sunucuda oyun çekilmez full karakterin olsa bile bir süre sonra online oyun olduğunu unutuyor insan.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Uzunca bi aradan sonra bende tekrardan geri döndüm. Konuyu okuyan birisi olarak bende Eminönü diyeceğim. Başladığım sunucu Kuklacı olmasına rağmenHawkeye yazdı: ↑10 Şub 2021 01:18 Eminönü sunucusu derim. Köşk hariç diğer sunucularda hayat yok maalesef bırak çt kenan junonu, phili ve meteor görevlerine bile adam bulamayabilirsin. Yani benim tavsiyem Eminönünde belli bir seviyeye gel sonra aktar karakteri sakin bir sunucuya maden çek sürekli topladığın madenlerden sonra Eminönü'ne geri dön. Boş sunucuda oyun çekilmez full karakterin olsa bile bir süre sonra online oyun olduğunu unutuyor insan.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Ek olarak eskiden Karaköy bölgesinde hayat olurdu. Artık oralarda da yok boş sunucuların hali ne olacak bilmiyorum.diltemiz yazdı: ↑12 Şub 2021 03:40Uzunca bi aradan sonra bende tekrardan geri döndüm. Konuyu okuyan birisi olarak bende Eminönü diyeceğim. Başladığım sunucu Kuklacı olmasına rağmenHawkeye yazdı: ↑10 Şub 2021 01:18 Eminönü sunucusu derim. Köşk hariç diğer sunucularda hayat yok maalesef bırak çt kenan junonu, phili ve meteor görevlerine bile adam bulamayabilirsin. Yani benim tavsiyem Eminönünde belli bir seviyeye gel sonra aktar karakteri sakin bir sunucuya maden çek sürekli topladığın madenlerden sonra Eminönü'ne geri dön. Boş sunucuda oyun çekilmez full karakterin olsa bile bir süre sonra online oyun olduğunu unutuyor insan.![]()
![]()
![]()
malesef diğer sunucularda hayat yok
- BilalxMEHMETx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak sunucusu oyunun gizli hazinesidir ama o da gizliliğini kaybetmiş bulunmakta, tekrar gizliliğini geri getirdiğimizde; insan olan herkes sancakta oyuna başlayabilir.
Old but good Bilal'ler.
New but unshakable Göktaş'lar.
New but unshakable Göktaş'lar.
Ben Sancakta maden çekiyorum ayrıca da Eminönü de oynuyorum. Hatta geçenlerde Eminönü de bulunan ana karakterimi de sancak sunucusuna götürüp bir süre oynadıktan geri getirdim. Yani ben her iki sunucuyuda gördüm peki sen ?
Savaşçı, büyücü ve şifacı olmak üzere 3 adet karakterim eminönü sunucusunda. Ayrıca beyazköşkde de savaşıyorum.Ayrıca sancakta tek tek saymakla bile uğraşamayacağım kadar karaktere girebiliyorum(bir çoğu bana ait 59 level eksiksiz). Sancakda maden çeken birisiyle sancakda yaşayıp gören birisi olarak beni karşılaştırmanız mümkün değil.