Üzerinde Hakkım Varsa da Helal Olsun.
Alperen (Khorne - Lotris) kardeşimizin mekanı cennet olsun
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Re: Alperen (Khorne - Lotris) kardeşimizin mekanı cennet olsun
Üzerinde Hakkım Varsa da Helal Olsun.
Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun ..
Yenicerili Yenicerilil

Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun ...
Yenicerili Yenicerilil

Bir Gün gelir biter Bu canda Bir gün gelir Gülen Gözlerimiz Ağlar bir Anda, herzaman Dua Edelim Kalbimizi temizleyeLim Ölümü Hayatımızda Hissedelim Yalan Hayatta Ne Yaptıysak kendimize Ahiret Sorularını Hazırlayalım cennetin güzellikleri ruhumuza işlesin, ALLAH korkusunu Kalbimizden SilmeyeLim imanı hayat felsefesi Olarak BilelimTopraktan geldik Toprağa Gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını Toprakda Vereceğiz,öLüm geldi Aldı Sevenlerimizi, ALLAH'ın takdiri uygun gördü Aldı Ahirete,uzak Değil öLüm yakın Bütün KUllara Güzel öLüm Nasip Etsin ALLAH bütün insanlara, Cennetin Suyu Ruhuna işlesin Toprağı bol ruhu huzurlu Olsun Başımız Sağolsun ALLAH Güç versin Ailesine ve yakınlarına.
Daha bır kac gun once konusmustum 90 100 yasındakıler yasıyo gencler oluyo bumu adalet be bumu!...
Allah rahmet eylesın... dıyecek baska sozum yok
Gazapateşi
Gazapateşi
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Allah sevdigini yanina alior gazapGazap yazdı:Daha bır kac gun once konusmustum 90 100 yasındakıler yasıyo gencler oluyo bumu adalet be bumu!...
Gazapateşi
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..
Gerçekten uzuldum ailesine allah sabir versin.
Sinekvalesi[/b]
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Allah rahmet ve makanını cennet eylesin. Cennet te sevdikleriyle kavuştursun.
Yastayım
Öyle Üzülüyorum ki Her Nefes Kesilmelere
Öyle Kahroluyorumki Bu Üzüntülü haberlere
Ve Öyle Titriyorumki Korku Dakilarındaki anlara
Aramızdan Bir Yıldız Daha Kaydı Bu Oyundaki Asıl Amacımız ki Şüphesiz Cevre Edinmeydi.Alperen Çevrede Edindi.Kardesi Osman Yani Harbi Öfkeli İle Çok Anımız Geçti Afbuyrun madende Az KArısılıklı küfretmezdik Bölgeden az küfretmezdik baskalarına birbirimize Şakalaşırdık.
Alperene Degilde Osman Kardesime Çok çok ama Çok Üzlüyorum Haberi Duydum önce şaka zannettim Demekki Yakın çevrede kaybettiklerimiz İnsana pek inandırıcı gelmiyor Yada Biz KAbullenmek istemiyoruz.
Alperen Gitti Geri Gelmez Kalacak Olan Eserleri Salih Amelidir.İmkanlar Elverişli Olsada Gidip harbiden mezarına bende kürekle kum atsaydım başucunda Yasin -i Şerif Okusaydım Ama Kısmet Degilmis.İzmirde Oldugnu Söyledir Arkadasları Oyuna Girip Biz Yeni Mezarlıktan Geldik Evet Dogrudur DEdiler Senin Kardesin Ölmüs Arkadasın Ölmüs Sen Nasıl Onun Çarıyla Oyuna Girebilme Cesaretinde Bulunabiliyorsun ?
Alperen 18 Mart Günü Önemli Bir Günde ŞEhit Oldu Gitti.
İnsana Tek Kalan 2.5 metre Kefen İle Salih Amelmis
Biz Kendimize Düşen Görevi Yapıp Lütfen FAtihadan Sonra Tüm Haklarımızı Helal Edelim Herkezden Duymak İSterim.Ne kadar Küfürde Etse Ne KAdar Çarınızıda Çalmıs Olsun Sizi Üzmüste Olsun Ki Bunlar Sadece Bir İhtimal Herşeye Ragmen O Artık Aramızda Degil!!!!
Ben Ona Hakkım Varsa Eger Helal Hoş Ediyorum .Hepimiz Topraktan GEldik Topraga Gidecegiz.Allah Mekanını Cennet Eylesin Ailesine SAbır Versin
Kalanların Saglıgı Ölenlerin Ruhu İçin Allah Rızası İçin Alperen Adına Lillahi Tealel FATİHA
Öyle Kahroluyorumki Bu Üzüntülü haberlere
Ve Öyle Titriyorumki Korku Dakilarındaki anlara
Aramızdan Bir Yıldız Daha Kaydı Bu Oyundaki Asıl Amacımız ki Şüphesiz Cevre Edinmeydi.Alperen Çevrede Edindi.Kardesi Osman Yani Harbi Öfkeli İle Çok Anımız Geçti Afbuyrun madende Az KArısılıklı küfretmezdik Bölgeden az küfretmezdik baskalarına birbirimize Şakalaşırdık.
Alperene Degilde Osman Kardesime Çok çok ama Çok Üzlüyorum Haberi Duydum önce şaka zannettim Demekki Yakın çevrede kaybettiklerimiz İnsana pek inandırıcı gelmiyor Yada Biz KAbullenmek istemiyoruz.
Alperen Gitti Geri Gelmez Kalacak Olan Eserleri Salih Amelidir.İmkanlar Elverişli Olsada Gidip harbiden mezarına bende kürekle kum atsaydım başucunda Yasin -i Şerif Okusaydım Ama Kısmet Degilmis.İzmirde Oldugnu Söyledir Arkadasları Oyuna Girip Biz Yeni Mezarlıktan Geldik Evet Dogrudur DEdiler Senin Kardesin Ölmüs Arkadasın Ölmüs Sen Nasıl Onun Çarıyla Oyuna Girebilme Cesaretinde Bulunabiliyorsun ?
Alperen 18 Mart Günü Önemli Bir Günde ŞEhit Oldu Gitti.
İnsana Tek Kalan 2.5 metre Kefen İle Salih Amelmis
Biz Kendimize Düşen Görevi Yapıp Lütfen FAtihadan Sonra Tüm Haklarımızı Helal Edelim Herkezden Duymak İSterim.Ne kadar Küfürde Etse Ne KAdar Çarınızıda Çalmıs Olsun Sizi Üzmüste Olsun Ki Bunlar Sadece Bir İhtimal Herşeye Ragmen O Artık Aramızda Degil!!!!
Ben Ona Hakkım Varsa Eger Helal Hoş Ediyorum .Hepimiz Topraktan GEldik Topraga Gidecegiz.Allah Mekanını Cennet Eylesin Ailesine SAbır Versin
Kalanların Saglıgı Ölenlerin Ruhu İçin Allah Rızası İçin Alperen Adına Lillahi Tealel FATİHA
İkv Ailesi Dalındaki Bir YApragını Daha Yitirdi
Arkadaslar Üzülerek Söylüyorumki Kuklacı Sunucusundaki Khorne
otris=Öfkeli=Bebekxşifa === Alperen İsimli Şahsı Kaybettik.Ölüm Sebebi Evde Geçirdigi Kalp Krizi Sonucu Hastaneye Kaldırılmıs ve Tüm Çabalara Ragman Kurtarılamamıştır.
Fatiha Okursanız Çok Sevinirim....
Acılı Ailesine Sabır.Kendisine Allahtan Rahmet Diliyorum.
İkv Halkına Acıyla Duyurulur....
Fatiha Okursanız Çok Sevinirim....
Acılı Ailesine Sabır.Kendisine Allahtan Rahmet Diliyorum.
İkv Halkına Acıyla Duyurulur....
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
duyunca şaka yapıyorlar falan sanmıştım. Demek ki doğruymuş.
ALLAH rahmet eyLesin. Çok genç bi arkadaşımızdı. Gayette iyi birisiydi. Tüm sevdikLerine ve aiLesine ALLAH sabır versin. Mekanı cennet oLsun.....
Diyecek başka birşey yok.
ALLAH rahmet eyLesin. Çok genç bi arkadaşımızdı. Gayette iyi birisiydi. Tüm sevdikLerine ve aiLesine ALLAH sabır versin. Mekanı cennet oLsun.....
Diyecek başka birşey yok.