Alperen (Khorne - Lotris) kardeşimizin mekanı cennet olsun
arkadaşlarım alperen bnm en yakın arkadşlarımdan biridi ve aynı okuldaydık alperen dün akşam evde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştır daha sonrada hastanede tekrar geçirerek vefat etmiştir bu cümleleri yazarken ağlıyorum ben burdan ailesine ve sevdiklerine sabır kendisinede mekanının cennet olmasını diliyorum bnm sizden ricam alperen için herkes bir fatihi okusa onun için en hayırlısı bu olacaktır HER ZMAAN GÖNLÜMÜZDESİN ALPEREN
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
Re: ARKADASLAR OSMAN ABİNİN YADA ALPERENİN TELİNİ BİLEN VARMI??
Allah Kahretsin olurmu be . Mekanın Cennet olsun .
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun ...
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
İNAN KRDS BENDE AGLADIM ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
arkadaşlarım alperen bnm en yakın arkadşlarımdan biridi ve aynı okuldaydık alperen dün akşam evde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştır daha sonrada hastanede tekrar geçirerek vefat etmiştir bu cümleleri yazarken ağlıyorum ben burdan ailesine ve sevdiklerine sabır kendisinede mekanının cennet olmasını diliyorum bnm sizden ricam alperen için herkes bir fatihi okusa onun için en hayırlısı bu olacaktır HER ZMAAN GÖNLÜMÜZDESİN ALPEREN
Sen ne dediginin farkındamısın ?? geçmis olsun kardes arkadasın için çok üzüldüm mekanı cennet olsunda alperen bu oyunda hangi ad ile geçiyor tahmin edemiyorum ????
allah rahmet eylesın coq uzucu bı durum.
Dalıma Zarar Verenin Ağacını Kökünden Keserim...
Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
Allah rahmet eylesin çok iyi birisiydi
(((
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
ALPEREN KARDEŞİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN
arkadaşlar oyundaki çok degerli arkadşımız alperen dün akşam kalp krizi sebebi ile vefat etmişitr haberi dün akşam alınca yıkıldım çok sevdigimiz bi kardeşimizdi ALLAH günahlarını affetsin mekanı cennet olsun ALLAH ailesine ve sevenlerine sabır versin seni asla unutmayacagız kardeşim her zaman yanımızda olacaksın mekanın cennet olsun her zman kalbimizidesin bunu asla unutma seni seviyoruz
YAKAMOZX LONCASI
YAKAMOZX LONCASI
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
arkadaşlar oyundaki çok degerli arkadşımız alperen dün akşam kalp krizi sebebi ile vefat etmişitr haberi dün akşam alınca yıkıldım çok sevdigimiz bi kardeşimizdi ALLAH günahlarını affetsin mekanı cennet olsun ALLAH ailesine ve sevenlerine sabır versin seni asla unutmayacagız kardeşim her zaman yanımızda olacaksın mekanın cennet olsun her zman kalbimizidesin bunu asla unutma seni seviyoruz
YAKAMOZX LONCASI
YAKAMOZX LONCASI
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN MEKANI CENNET OLSUN