Kim uğraşacak onunlaAstarastar yazdı: ↑27 Ara 2020 18:50savcılığa dilekçe verdinmi ?faysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:45Dostum bu konuda çok şikayette bulundum her yere yazdım ama maalesef sorun çözülmüyor. Geçmiş olsun. Bir haftada 100-110 lira para yatırdığım bir dönemde ban yedim ben de.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki
nedensiz ban yemek
Re: nedensiz ban yemek
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Zamanında bir arkadaş ban yediği için dilekçe vermişti hatta burada paylaşmıştıfaysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:51Kim uğraşacak onunlaAstarastar yazdı: ↑27 Ara 2020 18:50savcılığa dilekçe verdinmi ?faysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:45Dostum bu konuda çok şikayette bulundum her yere yazdım ama maalesef sorun çözülmüyor. Geçmiş olsun. Bir haftada 100-110 lira para yatırdığım bir dönemde ban yedim ben de.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki![]()
İnan ona ne vakit ayırırım, nede emek. Gerek yok buna oyun her türlü hakkı elinde tutuyor. Sağlık olsun demek en doğrusu. Belki bir gün af çıkar.Sonne yazdı: ↑27 Ara 2020 18:51Zamanında bir arkadaş ban yediği için dilekçe vermişti hatta burada paylaşmıştıfaysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:51Kim uğraşacak onunlaAstarastar yazdı: ↑27 Ara 2020 18:50savcılığa dilekçe verdinmi ?faysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:45Dostum bu konuda çok şikayette bulundum her yere yazdım ama maalesef sorun çözülmüyor. Geçmiş olsun. Bir haftada 100-110 lira para yatırdığım bir dönemde ban yedim ben de.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- Salgın Koruyucusu
1 kişinin dilekçesi ile olacak iş değil ciddiye almaz savcılık ama 10 15 kişi dilekçe verirse bak neler oluyor bide arkan sağlamsa o zaman izle kim kimi banlıyor bütün haklar elinde ama neden banladığını açıklamak zorunda savcı sorduğunda kafama esti banladım diyemez mahkeme erişimi bile kapatabilirSonne yazdı: ↑27 Ara 2020 18:51Zamanında bir arkadaş ban yediği için dilekçe vermişti hatta burada paylaşmıştıfaysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:51Kim uğraşacak onunlaAstarastar yazdı: ↑27 Ara 2020 18:50savcılığa dilekçe verdinmi ?faysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:45Dostum bu konuda çok şikayette bulundum her yere yazdım ama maalesef sorun çözülmüyor. Geçmiş olsun. Bir haftada 100-110 lira para yatırdığım bir dönemde ban yedim ben de.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki![]()
![]()
Boşverin arkadaşlar uğraştığınıza değmez. Ben çok kez yazdım itiraza ama bir geri dönüş olmadı. Yapacak bir şey yok.Astarastar yazdı: ↑27 Ara 2020 18:581 kişinin dilekçesi ile olacak iş değil ciddiye almaz savcılık ama 10 15 kişi dilekçe verirse bak neler oluyor bide arkan sağlamsa o zaman izle kim kimi banlıyor bütün haklar elinde ama neden banladığını açıklamak zorunda savcı sorduğunda kafama esti banladım diyemez mahkeme erişimi bile kapatabilir
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Seyde bi cozum sanirim yönetime hakaret edince felan geri donus yapiyolar, insan gibi birsey sorunca kale almiyorlar sanirim heryerde oldugu gibi burada da kopek cekmek gerekiyor kale alinmak icin
Karaköy
Ultron
Megatron
- furkancan42
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Oyundaki mesele şuanda Karaköy değil asıl sıkıntı kopya maden bono yapan oyuncular. Millet asıl bunların yüzünden oyunu bıraktı. Eskiden düşen itemleri işportaya satarak para kazanıp asa zırh ürettiğimi bilirim çt zamanında. Tılsımda alırdık. Şimdi herşey olmuş trilyonlar oyuncular hiçbir şey üretip alamıyor artık makas inanılmaz açıldı. Adam saatlerce maden çekmeye çalışıyor 5-10 madenini satmaya çalışıyor diğer oyuncu ticarete bir geliyor elinde 500 tane 1000 tane var. Asıl mesele bu kopyacılar. Sonrada banlanınca ağlıyorlar niye banladınız diye. Yönetimin suçu yokmu illaki vardır ama önce iğneyi bi kendimize batıralım.
Bir Efsanedir İKV
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Tam olarak söylediğinize katılmıyorum yönetim yüzde 90 suçlu ise oyuncular yüzde 10 suçludur. Ben kopya yapmıyorum karşımdaki adam kopya yapıyor ticaret yapmam lazım mecbur o adamdaki kopya malzemeyi almak zorundayım sonuçta neyin kopya neyin kopya olmadıgını bilmiyorum. Adam oyun açıgı varsa ortada kullanabilir( etik olarak ben bu durum başıma gelince kopya olan materyalleri çöpe atıyorum zararı göze alarak) adam bu açıgı kullanıyorsa ahlaken tamamen suç onda olsa da realite oalrak suç tamamen yönetimin çok basit birşeyi düzeltemiyorlar. üstüne üstelik benim gibi masum insanlar bu durum yüzünden haksız yere ban yiyor. bir tane ceviz yaprağı bakır dahi kopya yapmadıgım halde 999 gün ban yedim 1 aydır cevap bekliyorum ipleyen yok suç yönetim de değilde kimde oluyor?furkancan42 yazdı: ↑28 Ara 2020 00:44 Oyundaki mesele şuanda Karaköy değil asıl sıkıntı kopya maden bono yapan oyuncular. Millet asıl bunların yüzünden oyunu bıraktı. Eskiden düşen itemleri işportaya satarak para kazanıp asa zırh ürettiğimi bilirim çt zamanında. Tılsımda alırdık. Şimdi herşey olmuş trilyonlar oyuncular hiçbir şey üretip alamıyor artık makas inanılmaz açıldı. Adam saatlerce maden çekmeye çalışıyor 5-10 madenini satmaya çalışıyor diğer oyuncu ticarete bir geliyor elinde 500 tane 1000 tane var. Asıl mesele bu kopyacılar. Sonrada banlanınca ağlıyorlar niye banladınız diye. Yönetimin suçu yokmu illaki vardır ama önce iğneyi bi kendimize batıralım.
Karaköy
Ultron
Megatron
Bu durumdan ben de korkuyorum, biriyle alışveriş yaptığın için ban yemek aşırı mantıksız bir olay.arena7759 yazdı: ↑27 Ara 2020 17:42Ticaret yaptıysan ve birilerinin kopya yaptığı itemi almışsan seni banlıyorlar. Ne yazıkki durum böyle mantık falan arama.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:38 25/12/2020 tarihinde hesabım hiçbir mail gelmeden hiç bir bilgilendirme yapılmadan bloke edilmiş desteğe yazıyorum ceevap yok o kadar emeğe hiçbir şey söylemeden el koyuyuolar böyle bir mantık var mı ?
yönetim bitiremiyor bitirmeye oyuncuda sonunu getiriyor kopyayla yapsın bakalım oyun diye birşey kalmayınca ne oynicak
hem oyuncu- hem oyunu-hemde oyuncuyu bitiriyor