nedensiz ban yemek
-
- Acemi Savaşçı
nedensiz ban yemek
25/12/2020 tarihinde hesabım hiçbir mail gelmeden hiç bir bilgilendirme yapılmadan bloke edilmiş desteğe yazıyorum ceevap yok o kadar emeğe hiçbir şey söylemeden el koyuyuolar böyle bir mantık var mı ?
Re: nedensiz ban yemek
Ticaret yaptıysan ve birilerinin kopya yaptığı itemi almışsan seni banlıyorlar. Ne yazıkki durum böyle mantık falan arama.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:38 25/12/2020 tarihinde hesabım hiçbir mail gelmeden hiç bir bilgilendirme yapılmadan bloke edilmiş desteğe yazıyorum ceevap yok o kadar emeğe hiçbir şey söylemeden el koyuyuolar böyle bir mantık var mı ?
-
- Acemi Savaşçı
tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki
Öyle malesef senin gibi ban yiyenlere denk geldim alışveriş yaptıktan sonra olmuş %99.9 kopya item almış kullanmış vesaire. yani çok saçma kopyayı yapanı banlarsın kopya itemleri silersin kopya itemi alan sadece para kaybetmiş olur yine eyvallah ama bilmeden alışveriş yapan adamı tümden banlamak saçma.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki
-
- Acemi Savaşçı
Valla şikayet edebileceğim her yere şikayet edilen böyle bı sistem olamaz
İşin zor kardeş kolay gelsin bende oyuna başlayacaktım ama oyunun kendisi oyuna başlamamı engelledi karaköy için görev şartmış hol görevleride bomboş sunucuda tek yapılmıyor başlayamadım.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 18:13 Valla şikayet edebileceğim her yere şikayet edilen böyle bı sistem olamaz
Adettendir kardeşim ilk ban yediğinde bilgilendirme mesajı gelmez.
-
- Salgın Koruyucusu
savcılığa ver kardeşim valla bak nedensiz yere ban yiyen kim varsa savcılığa versin sonuçta keyfe göre ban atılmaz bul bir kaç kişiyi nedensiz ban yediğini düşünen oyun kapanırsa kapansın artık gram umrumdada değil bu yönetimin saçmalıkları artık beni delirtiyor ver savcılığa şikayetçi ol avukatla konuş napılabilir eminim senin haklarında çıkacaktır eğer ban veriyorlarsa bunu ispatlamak zorundalar keyfe göre istediğine ban olduğu ortaya çıkarsa oyun kapanmaya gider şahsen başıma gelmiş olsa grm düşünmem tutarım bir avukat
Dostum bu konuda çok şikayette bulundum her yere yazdım ama maalesef sorun çözülmüyor. Geçmiş olsun. Bir haftada 100-110 lira para yatırdığım bir dönemde ban yedim ben de.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- Salgın Koruyucusu
savcılığa dilekçe verdinmi ?faysbok yazdı: ↑27 Ara 2020 18:45Dostum bu konuda çok şikayette bulundum her yere yazdım ama maalesef sorun çözülmüyor. Geçmiş olsun. Bir haftada 100-110 lira para yatırdığım bir dönemde ban yedim ben de.Yusufggbkn yazdı: ↑27 Ara 2020 17:43 tamam da dostum ben kopya yapmadım başkalarını kopya yapması ve buna engel olamayışları benim suçum mu yatırdığım paralar verdiğim saatlerinin hakkını nasıl yiyebilirler ki