Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Re: Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Mesaj gönderen Plafect00 »

Ferro zırh için malzemeleri topluyorum. Yani sadece ticaret yaptım. Başlıyorum:
12 hydrar için de 12 saf platin vermiştim. Değişen bir şey yok.
Resim

5 phili 400 bono.
Resim

Koyu mavi lapislerimden kurtuluyorum.
Resim

Elimdeki bb2'yi bb3'e dönüştürmeye karar verdim. dk3 karşılığı aldığım akiklerin bir kısmını satmıştım. Bir kısmını da xeno ile takasladım.
Resim

hydrar verilir erbium alınır.
Resim

14t'ye 18 jade yeterince iyi bir ticaret.
Resim

Çiplerimi pençeyle takasladım.
Resim

Ve martianla.
Resim

Ve martianlarımı pençeyle.
Resim

Ayrıca biraz kondrit aldım.
Resim

Saf gümüşlerimi daha kolay satabileceğim materyallerle takasladım. Tanesini 1t'den satmış gibi oldum. Gayet iyi oldu.
Resim

Ayrıca 35t'ye ferro ceket reçetesini denk getirmiş oldum.
Resim

Bu Eminönü'ndeki son günümdü. Arkadaşım Cehennemsoğuğu eşyalarımı aktarmama yardım etti. Her şey için ona bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Sadece eşya taşımaktan bahsetmiyorum. Bana oyun hayatım boyunca yaptığı tüm yardımlardan ve en önemlisi arkadaşlığından dolayı teşekkür ediyorum.
Resim
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
NocTurk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NocTurk »

yeni sunucuyamı geçiceksiniz vede iyi bir ticaretcisiniz benim yapamıycagım bir konudur balık hafızalıyım çok çünkü başarılar seriler kaldıgı yerden devam eder umarım :yum:
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

NocTurk yazdı: 26 Ara 2020 12:00 yeni sunucuyamı geçiceksiniz vede iyi bir ticaretcisiniz benim yapamıycagım bir konudur balık hafızalıyım çok çünkü başarılar seriler kaldıgı yerden devam eder umarım :yum:
Teşekkürler. :)
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Artık Köşk sakiniyim.
Resim

Koşturuyordum oraya buraya, çok uğraştırıyordu. Arkadaşıma başkanı olduğu bir lonca olup olmadığını sordum. O sırada bir lonca başkanıyla konuşuyormuşum zaten. :P
Resim

Lonca 49 leveldi. Daha önceden bana gözlük almam için verilen parayı kullanıp sözümü hemen yerine getirdim öncelikle.
Resim

Karaköy'e adımımı atar atmaz 8 ipeğe 9 çip, 2 niobyum, 1 taaf veren birini gördüm. Hay hay.
Resim

Pençelerimi sattım.
Resim

Maalesef bu sunucuda zamk ve saf gümüş çok ucuz.
Resim

Ayrıca elimdeki buji ve ipeklerin de bir kısmını 1t'den sattım.
BB3 için malzeme toplamaya devam.
Resim
Resim

Sonunda m1 aldım. Arkadaş halley zırh basacakmış. Ben de malzemeleri artı bir miktar nakit vermeyi önerdim. 25t artı 5 Pençe, 5 erg, 5 hidro, 12 koni, 4 kripraz, 1 taaf, 1 buji ve 3 sibiryalı karşılığında m1 benim oldu. Konileri, kriprazları ve Sibiryalıları ben çektim. Taaf'ı ücretsiz aldım. Bujiyi saf gümüş karşılığı takas etmiştim. Yani baya ucuza geldi. 50t'ye yakın bir para ödemiş oldum diyebiliriz.
Resim

Ferro Ceket Reçetesi'ni 30t artı 5 erge almıştım hatırlarsanız. 30 salgı ve 30 peptite sattım. Bunları 1t'den satabilirsem neredeyse %100 kâr etmiş olacağım. Ama satmayı düşünmüyorum şimdilik. İlerde basacağım tılsımlar için kullanırım diye kasada tutacağım bir süre.
Resim

Günün kalanını Bayterapi'yle geçirdik. Arkamızı kollaması için şifacı olma görevini ona layık gördük.
Resim

ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

O materyaller neymiş öyle :relaxed: Köşkte başarılar dostum ;)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
cehennemsogugu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen cehennemsogugu »

hayırlı olsun eski plafect yeni fazılsarrafoğlu. köşk piyasasına girişin hızlı olmuş, devamını bekliyoruz O:-)
Resim
NocTurk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NocTurk »

Yeni sunucunda başarılar kardeşim şu ticaret rotasını bizede aşılasan nasıl ilerliyon taktigi nedir ufak sorularımı cevaplarsan sevinirim biriktiripmi satıyon ne var ne yokmu yapıyon
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Gözlüğünü güle güle kullanman dileğiyle :))

ALLIANZ
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sonne yazdı: 26 Ara 2020 13:14 O materyaller neymiş öyle :relaxed: Köşkte başarılar dostum ;)
Teşekkürler ettim.
cehennemsogugu yazdı: 26 Ara 2020 14:20 hayırlı olsun eski plafect yeni fazılsarrafoğlu. köşk piyasasına girişin hızlı olmuş, devamını bekliyoruz O:-)
Çok sağol dostum. :)
Bymadxlord yazdı: 26 Ara 2020 18:59 Gözlüğünü güle güle kullanman dileğiyle :))

ALLIANZ
Teşekkür ederim. Ayrıca bayrak için de. :D
NocTurk yazdı: 26 Ara 2020 14:28 Yeni sunucunda başarılar kardeşim şu ticaret rotasını bizede aşılasan nasıl ilerliyon taktigi nedir ufak sorularımı cevaplarsan sevinirim biriktiripmi satıyon ne var ne yokmu yapıyon
Hayatım boyunca sadece oyunda ticaret yaptım. Ticaretten anlama gibi bir iddiam yok ama oyunda gördüklerime istinaden diyebilirim ki temelde ucuza alıp pahalıya satmakta iş. Şans ve sabır çok önemli. Acil para gerekmediği sürece bir şeyi ucuza bırakmamak lazım. Oyunun şu anki piyasasında takasa girmeniz de çok işinize yarar. Çoğu şeyin fiyatı yakın. Bir şeye ihtiyacınız yoksa bile elinizdeki daha ucuz bir materyalle takaslamayı deneyebilirsiniz.
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Öncelikle hoşbuldum teşekkür ederim.
Resim

Köşkte parfüm çok pahalı. Herkes 2t diyordu. 1.250'den görünce 3 tane aldım, 2'ye satmak üzere.
Resim

Aynı günde beni günlükten tanıyan 2 kişiye birden alışık değilim. Ünlü hissetmeye başladım. Teşekkürler.
Resim

İki gbz attık 1 reçete aldık.
Resim

Sonra Bayterapi abim akrep görevimi yapmak için beni yeraltına çağırdı.
Resim

Bu eldiven bana yeter şimdilik. Ferro eldiven düşürmeye çalışmaktan vazgeçtim.
Resim

Günün son etkinliği olarak da Bayterapi abimle ok sertleştirici bastık. Bizim için özel bir anlamı var.
Resim

ERG

Fazıl SARRAFOĞLU

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön