Ferro zırh için malzemeleri topluyorum. Yani sadece ticaret yaptım. Başlıyorum:
12 hydrar için de 12 saf platin vermiştim. Değişen bir şey yok.
5 phili 400 bono.
Koyu mavi lapislerimden kurtuluyorum.
Elimdeki bb2'yi bb3'e dönüştürmeye karar verdim. dk3 karşılığı aldığım akiklerin bir kısmını satmıştım. Bir kısmını da xeno ile takasladım.
hydrar verilir erbium alınır.
14t'ye 18 jade yeterince iyi bir ticaret.
Çiplerimi pençeyle takasladım.
Ve martianla.
Ve martianlarımı pençeyle.
Ayrıca biraz kondrit aldım.
Saf gümüşlerimi daha kolay satabileceğim materyallerle takasladım. Tanesini 1t'den satmış gibi oldum. Gayet iyi oldu.
Ayrıca 35t'ye ferro ceket reçetesini denk getirmiş oldum.
Bu Eminönü'ndeki son günümdü. Arkadaşım Cehennemsoğuğu eşyalarımı aktarmama yardım etti. Her şey için ona bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Sadece eşya taşımaktan bahsetmiyorum. Bana oyun hayatım boyunca yaptığı tüm yardımlardan ve en önemlisi arkadaşlığından dolayı teşekkür ediyorum.
yeni sunucuyamı geçiceksiniz vede iyi bir ticaretcisiniz benim yapamıycagım bir konudur balık hafızalıyım çok çünkü başarılar seriler kaldıgı yerden devam eder umarım
NocTurk yazdı: ↑26 Ara 2020 12:00
yeni sunucuyamı geçiceksiniz vede iyi bir ticaretcisiniz benim yapamıycagım bir konudur balık hafızalıyım çok çünkü başarılar seriler kaldıgı yerden devam eder umarım
Koşturuyordum oraya buraya, çok uğraştırıyordu. Arkadaşıma başkanı olduğu bir lonca olup olmadığını sordum. O sırada bir lonca başkanıyla konuşuyormuşum zaten.
Lonca 49 leveldi. Daha önceden bana gözlük almam için verilen parayı kullanıp sözümü hemen yerine getirdim öncelikle.
Karaköy'e adımımı atar atmaz 8 ipeğe 9 çip, 2 niobyum, 1 taaf veren birini gördüm. Hay hay.
Pençelerimi sattım.
Maalesef bu sunucuda zamk ve saf gümüş çok ucuz.
Ayrıca elimdeki buji ve ipeklerin de bir kısmını 1t'den sattım.
BB3 için malzeme toplamaya devam.
Sonunda m1 aldım. Arkadaş halley zırh basacakmış. Ben de malzemeleri artı bir miktar nakit vermeyi önerdim. 25t artı 5 Pençe, 5 erg, 5 hidro, 12 koni, 4 kripraz, 1 taaf, 1 buji ve 3 sibiryalı karşılığında m1 benim oldu. Konileri, kriprazları ve Sibiryalıları ben çektim. Taaf'ı ücretsiz aldım. Bujiyi saf gümüş karşılığı takas etmiştim. Yani baya ucuza geldi. 50t'ye yakın bir para ödemiş oldum diyebiliriz.
Ferro Ceket Reçetesi'ni 30t artı 5 erge almıştım hatırlarsanız. 30 salgı ve 30 peptite sattım. Bunları 1t'den satabilirsem neredeyse %100 kâr etmiş olacağım. Ama satmayı düşünmüyorum şimdilik. İlerde basacağım tılsımlar için kullanırım diye kasada tutacağım bir süre.
Günün kalanını Bayterapi'yle geçirdik. Arkamızı kollaması için şifacı olma görevini ona layık gördük.
Yeni sunucunda başarılar kardeşim şu ticaret rotasını bizede aşılasan nasıl ilerliyon taktigi nedir ufak sorularımı cevaplarsan sevinirim biriktiripmi satıyon ne var ne yokmu yapıyon
NocTurk yazdı: ↑26 Ara 2020 14:28
Yeni sunucunda başarılar kardeşim şu ticaret rotasını bizede aşılasan nasıl ilerliyon taktigi nedir ufak sorularımı cevaplarsan sevinirim biriktiripmi satıyon ne var ne yokmu yapıyon
Hayatım boyunca sadece oyunda ticaret yaptım. Ticaretten anlama gibi bir iddiam yok ama oyunda gördüklerime istinaden diyebilirim ki temelde ucuza alıp pahalıya satmakta iş. Şans ve sabır çok önemli. Acil para gerekmediği sürece bir şeyi ucuza bırakmamak lazım. Oyunun şu anki piyasasında takasa girmeniz de çok işinize yarar. Çoğu şeyin fiyatı yakın. Bir şeye ihtiyacınız yoksa bile elinizdeki daha ucuz bir materyalle takaslamayı deneyebilirsiniz.