Selamlar sevgili günlük; bilgisayarımın Allah'a kavuşmasından ötürü sürekli bir paylaşım yapamamaktayım. Eldeki bilgisayardan olunca kardeşimin bilgisayarını şimdilik ara ara kullanmaya karar verdim. Yılbaşına kadar yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. İKV'yi açsın yeter başka oyun oynamıyorum zaten. Kasamın son halini seninle paylaşmak istiyorum. Düzenli olarak maden çekemedim zaten bilgisayarım bozulduğu zaman oyuna dahi giremedim. Kısmet bu zamanlarmış az önce belirttiğim gibi kardeşimin bilgisayarını alıp ara ara maden çektim ve sonuç bu oldu:
Gönül isterdi ki bilgisayarım bozulmasın ancak kısmet değilmiş. Bir sonraki günlerde görüşmek üzere sevgili günlük, sağlıcakla kal...
İyi akşamlar sevgili günlük, nasılsın ? Ben yine klasik maden çekiyorum Anka sunucusunda başka ne yapılabilir ki ? Lonca arkadaşım ile ortak 2 arttırıcı aldık. Ben Madenci o Lokman arttırıcı aldı. 1 ay boyunca çift arttırıcı ile maden çekeceğim. İlk günden güzel gelişmeler yaşandı denilebilir. Güne ilk olarak yatarak başladım.
Ardından aşağı yukarı 3 saat boyunca maden çektim ve kasamın şu anki durumunu zat-ı haline sunmak isterim. Şu anki hedefim Saf Platin Saf Gümüş ve Koni Çiçeklerini 100'e tamamlamak ardından ise eminönü sunucusuna karakterimi aktarıp ticarete atılacağım. Oğuz Kağan Zırh Kılıç ve Yıldız Alevi Balta üretmeyi planlıyorum. Tabii adresimiz şimdilik değişmezse
Plafect00 yazdı: ↑08 Ara 2020 01:18
Zamkın da alanı çok en azından 40 yap onu da
Şu aralar şürekli Sivri ada ve Meteorda çekiyorum. Çektiğim Saf Gümüşler Koni çiçekleri ve Zamkların hepsi Meteorun mahsulleri. Eminönünü çekmeye başlayınca onun da çıtasını yükseltirim