Aynı şekilde bende senin günlüğününe devam etmenden yanayım dostum
Bir Hercai'nin sergüzeşti !
Re: Bir Hercai'nin sergüzeşti !
17.3.2020
Merhaba sevgili günlük nereden esti bilmiyorum ama Sivri Ada'da maden çekerken bi' yazayım istedim. Boss kesimi v.b. türü bir aktivitem olmadığından dolayı kendimi madene vurmuş durumdayım. Haliyle oyunun zevkini veren en büyük faaliyettir benim için maden çekmek. Sanırım artık maden çekme günlüğü tutacağım. En azından bir süreliğine. Bu arada Anu asa ürettim. Bunun dışında pek değişiklik olmadı. Ayriyetten Maden çekerken müzik, şarkı dinlemek muazzam derecede zevklidir, özellikle de geceleri
. Artık bir süreliğine maden günlüğü tutacağıma karar verdim onun akabinde dinlediğim parçaları da burada paylaşacağım. Şimdilik bu kadar. Sabah Sivri Ada'da 3 4, Eminönü'nde ise 2 tur gezdim ve sonuç ortada buyurun.

Maden çekerken dinlediğim parçalar ;
Sansar Salvo- Gözlerimin İçinde
Sagopa Kajmer - Sorun Var
Sagopa Kajmer - Karabiber Duası
Sansar Salvo - Ağır Roman
Sansar Salvo Bombalar Hedef Bulur
Rammstein - Reise Reise
Şimdilik , en azından bu sabahlık bu kadar sevgili günlük. Akşam güncel madenleri seninle paylaşırım.
Merhaba sevgili günlük nereden esti bilmiyorum ama Sivri Ada'da maden çekerken bi' yazayım istedim. Boss kesimi v.b. türü bir aktivitem olmadığından dolayı kendimi madene vurmuş durumdayım. Haliyle oyunun zevkini veren en büyük faaliyettir benim için maden çekmek. Sanırım artık maden çekme günlüğü tutacağım. En azından bir süreliğine. Bu arada Anu asa ürettim. Bunun dışında pek değişiklik olmadı. Ayriyetten Maden çekerken müzik, şarkı dinlemek muazzam derecede zevklidir, özellikle de geceleri

Maden çekerken dinlediğim parçalar ;
Sansar Salvo- Gözlerimin İçinde
Sagopa Kajmer - Sorun Var
Sagopa Kajmer - Karabiber Duası
Sansar Salvo - Ağır Roman
Sansar Salvo Bombalar Hedef Bulur
Rammstein - Reise Reise
Şimdilik , en azından bu sabahlık bu kadar sevgili günlük. Akşam güncel madenleri seninle paylaşırım.
[i]17.3.2020 22:20[/i]
[i]Merhaba sevgili günlük bu sabah maden günlüğü tutacağımdan bahsetmiştim. Şimdi ise gün içerisinde çektiğim madenleri seninle paylaşacağım. Aşağı yukarı 10-15 tur arası Sivri Ada ve Eminönü'nü dolaşmışımdır. Güzel materyaller elde ettim ancak bana en çok Saf Platin, Ganoderma ve Koni Çiçeği gerekiyor. Bakalım en çok bu 3 madene odaklanacağım.[/i]

Maden çekerken dinlediğim parçalar;
Sagopa Kajmer- Oyun Parkı
Sagopa Kajmer - Sürahi
Sagopa Kajmer- İki Tanık
Sagopa Kajmer - Tek Başnıalığın Yolcusu
Rammstein - sehnsucht
Rammstein - Du Riech So Gut
Rammstein - Sonne
Rammstein - Benzin
Marilyn Manson - Sweet Dreams
Daha bir çok parça vardı ancak bu parçaları daha fazla dinledim.
Bugünlük bu kadar sevgili günlük sağlıcakla kal.
[i]Merhaba sevgili günlük bu sabah maden günlüğü tutacağımdan bahsetmiştim. Şimdi ise gün içerisinde çektiğim madenleri seninle paylaşacağım. Aşağı yukarı 10-15 tur arası Sivri Ada ve Eminönü'nü dolaşmışımdır. Güzel materyaller elde ettim ancak bana en çok Saf Platin, Ganoderma ve Koni Çiçeği gerekiyor. Bakalım en çok bu 3 madene odaklanacağım.[/i]

Maden çekerken dinlediğim parçalar;
Sagopa Kajmer- Oyun Parkı
Sagopa Kajmer - Sürahi
Sagopa Kajmer- İki Tanık
Sagopa Kajmer - Tek Başnıalığın Yolcusu
Rammstein - sehnsucht
Rammstein - Du Riech So Gut
Rammstein - Sonne
Rammstein - Benzin
Marilyn Manson - Sweet Dreams
Daha bir çok parça vardı ancak bu parçaları daha fazla dinledim.
Bugünlük bu kadar sevgili günlük sağlıcakla kal.
O nemiç öyle yaa 
Günlüğünü takipteyim.Ayrıca o madenler ne öyle
Onları birkaç turda elde ettiysen baya şanslısın.Bol bol şanslar sana
Maden çekmek için bulunduğum kuklacı sunucusundan başka bir sunucuya aktarmak istiyorum karakterimi. Şu an Meran Tılsım ve Sancak sunucuları arasında gidip geliyorum. Yakın zamanda aktaracağım
Sancak sunucusu öneririm her şey çok keyifli:)
Sancak sunucusunda bulundum savaş ortamından ötürü biraz inzivaya çekildim ve maden üzerine yoğunlaşıyorum