Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Mesaj gönderen Retaliation »

Hayırlı olsun Muhammed. Parlat da şoyle bi gorek asanın şeklini. :D
Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

yeni asaları beğenmedim.
Retaliation yazdı: 07 Ara 2020 19:06 Hayırlı olsun Muhammed. Parlat da şoyle bi gorek asanın şeklini. :D
parlak olsa da anlaşılmıyor
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Maden aldım, maden sattım, Halley'imi aldım, şef gruplarına katıldım. Şu ana dek 5 gbz 1 büyük büyücü 1 komiser kesiminde bulundum, şimdiden Anu Eldiven'im var.

Resim
Resim

Halley zırh basmaya çalışıyordum, bilirsiniz. Sonra baktım her gruba gayet rahat girebiliyorum. Ben de fikrimi değiştirdim Ferromanyetik Asa basmaya karar verdim. Komiserden arkadaşım Cehennemsoğuğu'na Ferromanyetik Zırh reçetesi düştü, sağolsun bana hediye etti. Daha sonra bunu da basabilirim. Şu anda hedefim Ferromanyetik ayakkabı, eldiven ve pantolonumu alıp, asamı, zırhımı ve belki ceketimi de üretip hol yollarına düşmek. Kendimce materyal düşürürüm, tılsım üretirim. Ticaret eskisi kadar zevk vermiyor, şef kesimleri ana hedefim. Yine de son zamanlarda yaptığım iki önemli ticaret:

Resim

70t'ye bir bb3 aldım. Piyasası 80t civarı, tabi 100'e alan da var. Bunun üstüne 30t para koyup m23 almaya çalıştım pek yanaşan olmadı. Zaten sonra vazgeçtim. Çünkü m23 alacak olsam bunun tek sebebi gruplara kolay girmek olurdu ama gelin görün ki zaten gayet rahat giriyorum. Biliyorsunuz, elimde bir bb2 de var. Elimdeki bb3'ü satarak ya da başka bir tılsımla ticaret ederek daha sonra kendime bir bb3 üretmek istiyorum. 3'te 1'i bitmiş sayılır zaten.

Resim

Burda çok büyük bir kar yok aslında. Piyasası 55t m1'in. Ben 40 artı 10 koni verdim. Birazcık kar etmiş oldum ama konileri kendim çektiğimden bana 40t vermişim gibi geliyor :D Biliyorum günlük kızma, çok saçma düşünüyorum. Ama olsun içim rahat en azından :) Bu tılsımı da yine başka bir tılsımla takaslayıp hol'e doğru yola çıkmak istiyorum. Elektrikçi bir büyücü için 4 tılsım önerinizi olursa çekinmeden söyleyiniz. Belki bu ikinci m1'i asa malzemeleriyle takaslarım. Bakıcaz.

Öff ne çok yazdım be. Hiç benlik değil.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Vov vov vov :relaxed: Ticaret günlüğü yapmayı düşünüyorum bende ancak zaten hakkıyla yapan bi' kral var ;) Anu eldiven bu arada hayırlı olsun dostum.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Muhamed abi beni de aranıza alır mısınız oyuna dönsem???
kedi
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sonne yazdı: 07 Ara 2020 19:44 Vov vov vov :relaxed: Ticaret günlüğü yapmayı düşünüyorum bende ancak zaten hakkıyla yapan bi' kral var ;) Anu eldiven bu arada hayırlı olsun dostum.
Estağfirullah. Sıktı ticaret de artık. Sabır gerekiyor ve bende ondan fazla yok. Çoğunu harcadım :grin:
BayTerapi yazdı: 07 Ara 2020 19:58 Muhamed abi beni de aranıza alır mısınız oyuna dönsem???
Loncada yerin hazır
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Plafect00 yazdı: 05 Ara 2020 18:33
Alırım bi h.o

Resim
"H.o" Dedi. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Elektrik itemleri üretmeyen çalışman bana Reta'yı hatırlattı. Çemberliştaştan sıkılıp para kasmak için Trans itemler üretmiştim
Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Oyunda sevdiğim dizilerden karakterler görmeye devam ediyorum.

Resim

Bi ara oyundan çıktım, döndüğümde Eminönü tıklım tıklımdı. Beni içeri almadılar. Ben de diğer sunucularda karakterim var mı diye araştırırken Kuklacı'da Ölümcülbela diye bir çılgın gördüm. Mısır Çarşısı'ndan biraz reçete alıp daha önce üretmediğim şeyleri üretmek istedim. Malzemelerine gücüm yetenlerinden ürettim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ametist-Lapis favorim
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Ametist-Lapis çok güzel. Tıpkı Yasemin gibi.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön