dolayısıyla geriye sadece Philetheos Tılsımı kaldı ama satan yok. Dedim düşürürüm ben de. Uzun süren uğraşlar sonucu düşüremedim. Çünkü dehşete düşerek öğrendim ki en az 3 kişilik bir grupta bulunmalıymışım. Neyse ki görevi olan bir arkadaş için philetheosu kesince düşüverdi. Sağolsun hediye etti bana son materyali.
Alırım bi h.o
Not: Evet çantadaki eşyaların hepsine ihtiyacım olmadığını sonradan farkettim.
Not2: asayı kullanamıyorum çünkü 59 seviye değilim.
Asanın yeterli olmayacağını bildiğimden vakit kaybetmeden 2 baruta sattığım zırh reçetesini 1t'ye geri aldım.
Hızla seviye atlayabilmek için 1 haftalık lonca exp artırıcı aldım. Bir yandan tecrübe puanı kasmaya bir yandan zırh için materyal aramaya çalışırken bölgede tanıdık bir isim gördüm. Bir süre mesajlaştıktan sonra bana yardıma geldi bu yiğit insan. Üstelik beni kırmadı, loncamın baş şifacı makam koltuğuna da oturuverdi.
Biz sohbet muhabbet eşliğinde fanatiklerde takılırken arkadaşım Cehennemsoğuğu oyuna girdi. Exp kastığımı öğrenip hemen bir büyücü karaktere girdi ve yardımıma koştu. Ben vurdum o kesti. Bir ara Hercai iki büyücüye yetişemedi ama onu suçlamadık. Sonuçta bilgisayarı Ğ klavyeydi.
El birliğiyle beni yarım günde 59 yaptılar. Hem bu kadar hızlı seviye atlayıp keyifli vakit geçirmemi hem de bir haftalık exp artırıcımın 6 gününün boşa gitmesini sağladıkları için kendilerine teşekkür ederim