İKV nereye gidiyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İKV nereye gidiyor ?

Mesaj gönderen 4thEspada »

Esadullah yazdı: 15 Kas 2020 22:42
SalurBeyi yazdı: 15 Kas 2020 19:51 Sunucunun güç kaynağına 220V verilmeye devam edilsin, ara sıra girer Eminönü sokaklarında rastgele maden çekerim, o güzel müzikler eşliğinde.
Şimdi demeyin sakın, ruh hastası mısın salur diye, herkes bir parça nostalji yapmıştır bu oyunda. :relaxed:
Herkesin bir hobisi, tutkusu var.. Oyunda üretim yapmak, maden satmak yerine full gezip maden çekmek, maden stoklamak beni çok rahatlatıyor. Bir nevi bağımlı olduğum hobim.
11 sene bu işi yapan vardı bende 6 sene yaptım mezara mı götürcen o kadar madeni illa bıkarsın neyse herkesin bir bağımlılığı var kimisi sigara kimisi ikv o yüzden seninki bağımlılık : )
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen umutiraker »

neyse vazgeçtim.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

4thEspada yazdı: 16 Kas 2020 12:02
Esadullah yazdı: 15 Kas 2020 22:42
SalurBeyi yazdı: 15 Kas 2020 19:51 Sunucunun güç kaynağına 220V verilmeye devam edilsin, ara sıra girer Eminönü sokaklarında rastgele maden çekerim, o güzel müzikler eşliğinde.
Şimdi demeyin sakın, ruh hastası mısın salur diye, herkes bir parça nostalji yapmıştır bu oyunda. :relaxed:
Herkesin bir hobisi, tutkusu var.. Oyunda üretim yapmak, maden satmak yerine full gezip maden çekmek, maden stoklamak beni çok rahatlatıyor. Bir nevi bağımlı olduğum hobim.
11 sene bu işi yapan vardı bende 6 sene yaptım mezara mı götürcen o kadar madeni illa bıkarsın neyse herkesin bir bağımlılığı var kimisi sigara kimisi ikv o yüzden seninki bağımlılık : )
2008 yılından beri yapıyorum kardeşim, sadece 1 defa soyuldum ve bayaa kayıp yaşadım. Ertesi yıllarda daha çok hırslanıp daha fazlasını topladım.

Genellikle topladıklarımı takas yapıyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

yokuş aşağı
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
EmircanVR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EmircanVR »

TFWYabguMS yazdı: 11 Kas 2020 22:06 Vala kimseye yardım etmezsınız sonra savascak adam ararsınız efsanesiniz .
Aradığım cevap :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön