İKV nereye gidiyor ?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
-
- İskele Babası
Re: İKV nereye gidiyor ?
Bazı duyumları göre 1, 2 aya kadar oyunda gözlük ve takılar için bir bölge çıkması bekleniyor.
Hayaldi, gerçek oldu.LOSTinSPACE yazdı: ↑12 Kas 2020 19:06 Bazı duyumları göre 1, 2 aya kadar oyunda gözlük ve takılar için bir bölge çıkması bekleniyor.
Kim diyo kimmmmmmmmmLOSTinSPACE yazdı: ↑12 Kas 2020 19:06 Bazı duyumları göre 1, 2 aya kadar oyunda gözlük ve takılar için bir bölge çıkması bekleniyor.
Boş yere heyecanlanıyorum.
Şehir efsanesiyse bu duyumlar çarlarınız Haliç'e düşüp boğulsun. 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
ankaraya gidiyor
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sunucunun güç kaynağına 220V verilmeye devam edilsin, ara sıra girer Eminönü sokaklarında rastgele maden çekerim, o güzel müzikler eşliğinde.
Şimdi demeyin sakın, ruh hastası mısın salur diye, herkes bir parça nostalji yapmıştır bu oyunda.
Şimdi demeyin sakın, ruh hastası mısın salur diye, herkes bir parça nostalji yapmıştır bu oyunda.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Herkesin bir hobisi, tutkusu var.. Oyunda üretim yapmak, maden satmak yerine full gezip maden çekmek, maden stoklamak beni çok rahatlatıyor. Bir nevi bağımlı olduğum hobim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN