39 lvlken oynuyordum bu oyunu, o zaman hotmail vardi.
Hesabin sifresini unuttugum ve pluslu oynamak istedigim icin sifirdan bi hesap actim.
Oyunda birkac kisiye sordum, Eminonu oyna kisi sayisi cok oldugu icin gorev vs yardim edilir dendi fakat kalabalik oldugu icin cogu zaman girilmiyor.Stj dr um dolayisiyla oynayacak cok vaktim yok ve birkac arkadasim da oynarsa sıkıntı cikmasin diye beyazkoskte hesap acmaya karar verdim.(Eminone giremedigime gore madende kapisiliyordur dedim bir de
2.plus yerine çk al dendi bu mantikli mi?
3.ckda verilen 3 aylik plusta lonca acma veya girme, ekstra yetenek,arttirici ve uretim sifirlama hakki sadece sectigim bir karaktere mi verebiliyorum?
4.eger tek karakterse yeni çk aldigimda ayni hesapta ikinci bir karaktere yetenek puani vs. Verebiliyor muyum yoksa yine otomatik 1. Karaktere mi gidiyor?
5.eger her karatere veriliyorsa boyle olmasi icin 4 tane karakteri acip da mi ck almaliyim yoksa yeni karakter acinca otomatik olarak bu ozellikler ona aktariliyor mu ??
Cevaplayacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.(beyazkosk devam biz destekleriz diyen arkadaslar nicklerini bana özelden yazarsa sevinirim hem oyunda da sosyallik lazim di mi