PLUS ve Sunucu hakkinda ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
alpha1071
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

PLUS ve Sunucu hakkinda ???

Mesaj gönderen alpha1071 »

1.Sunucudan baslayayim
39 lvlken oynuyordum bu oyunu, o zaman hotmail vardi.
Hesabin sifresini unuttugum ve pluslu oynamak istedigim icin sifirdan bi hesap actim.
Oyunda birkac kisiye sordum, Eminonu oyna kisi sayisi cok oldugu icin gorev vs yardim edilir dendi fakat kalabalik oldugu icin cogu zaman girilmiyor.Stj dr um dolayisiyla oynayacak cok vaktim yok ve birkac arkadasim da oynarsa sıkıntı cikmasin diye beyazkoskte hesap acmaya karar verdim.(Eminone giremedigime gore madende kapisiliyordur dedim bir de ':) ) Beyazkosk yeniden baslamak icin dogru bir sunucu mu?

2.plus yerine çk al dendi bu mantikli mi?

3.ckda verilen 3 aylik plusta lonca acma veya girme, ekstra yetenek,arttirici ve uretim sifirlama hakki sadece sectigim bir karaktere mi verebiliyorum?

4.eger tek karakterse yeni çk aldigimda ayni hesapta ikinci bir karaktere yetenek puani vs. Verebiliyor muyum yoksa yine otomatik 1. Karaktere mi gidiyor?

5.eger her karatere veriliyorsa boyle olmasi icin 4 tane karakteri acip da mi ck almaliyim yoksa yeni karakter acinca otomatik olarak bu ozellikler ona aktariliyor mu ??

Cevaplayacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.(beyazkosk devam biz destekleriz diyen arkadaslar nicklerini bana özelden yazarsa sevinirim hem oyunda da sosyallik lazim di mi ;) )
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: PLUS ve Sunucu hakkinda ???

Mesaj gönderen Skull »

Önce karakterlerini aç. Sonra 4 adet çk al. Yetenek puanı, kasa erişimi, lonca pasaportu (lonca açmayı tavsiye etmiyorum) yükle her karakterine. Her karaktere 1 defa yükleyebilirsin. e-pinlerini yüklersin elinde varsa sonra istediğin zaman hangi sunucuda istiyorsan çar açarsın ona yüklersin.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

1. Eğer plus alacaksanız ki sorduğunuz sorulara göre alacaksınız o yüzden girişte sıkıntı yaşamazsınız. Madenler (Karaköy hariç) dolu değil. Yani Eminönü, Yeraltı, Meteor ve Sivri Ada madenlerini çekebilirsiniz rahatlıkla. Beyazköşkte Eminönü ile benzer özellikte bi sunucu pek farkı olacağını düşünmüyorum.

2. Evet Çemberlitaş kutu daha mantıklı.

3. Evet, seçtiğiniz 1 (bir) karaktere yükleyebiliyorsunuz.

4. Yeniden çemberlitaş kutu alırsanız yine istediğiniz bir karaktere yükleyebilirsiniz.

5. Bahsettiğim gibi Lonca Lisansı, Kasa Erişimi ve +5 yetenek puanı sadece tek bir karaktere kullanılabiliyor. Farklı bir karakterde kullanmak için tekrardan satın alıp yüklemeniz gerekiyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Bluewar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Bluewar »

Merhaba, her iki sunucuyu da bilen birisi olarak bir kaç cevap verebilirim sanırım.

İlk olarak oyuna tekrardan hoş geldin. 39 zamanı ile şuanki zaman arasında çok fazla fark var.

Arkadaşlarının verdiği tavsiyeye uymanı öneririm çünkü Eminönü gerçekten kalabalık ve böyle bir oyunda tek başına oynamak bir yere kadar götürüyor. Beyazköşk ise sunucu seçim sırasında kalabalık gözükse de bu kalabalık genellikle karaköyde takılıyor, Eminönü sokaklarında veya meteorda gezen hesap nadirdir. Oynayış tarzına göre hangi sunucuyu seçeceğine karar verebilirsin. Benim önerim Eminönü, zaten plus hesaba sahip olduğunda istediğin zaman oyuna girebiliyorsun.

Oyuna yeni başladığın için çemberlitaş paketi, sadece plus almaktan daha avantajlı olabilir. Çünkü maden çeksen sürekli, kasa erişimine ihtiyacın olacak. Npcler arası daha kısa sürede gitmek için loncaya ihtiyacın olacak, biraz daha iyi olabilmek için +5 Yetenek puanına ihtiyacın olacak. Tabi bu saydıklarımı sadece tek bir karakterde yapabilirsin. Farklı karakterlerde bunları yapabilmek için tekrar paket alabilirsin, böylelikle plus süresini uzatabilirsin.

Çemberlitaş paketindeki özelliklerin çoğu tek karakterde geçerli ancak bazı özellikleri, her sunucu ve her karakterde geçerli olur. Mesela artırıcılar, bölge ve diğer kanallara yazı yazabilme, üretim puanları sıfırlayabilme gibi.

Çemberlitaş paketini satın aldığında sana 3 tane kod geliyor. Bunlar, 3 aylık plus(içinde lonca lisansı da var), +5 Yetenek puanı ve kasa erişimi. İstediğin kodu istediğin karaktere verebilirsin. Burdaki sistem otomatik değil, tamamen kendin ayarlaman gerekli.

Yazdıklarım arasında eksik veya yanlışlarım olursa kusuruma bakma, ben de sadece eğlencesine oynuyorum. Beyazköşk sunucusunda Bluewar, Redpast ve Greenpeace hesaplarıyla görevi olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, oyunda denk gelirsen bir selam verirsin :)
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Bluewar yazdı: 08 Kas 2020 00:00 Merhaba, her iki sunucuyu da bilen birisi olarak bir kaç cevap verebilirim sanırım.

İlk olarak oyuna tekrardan hoş geldin. 39 zamanı ile şuanki zaman arasında çok fazla fark var.

Arkadaşlarının verdiği tavsiyeye uymanı öneririm çünkü Eminönü gerçekten kalabalık ve böyle bir oyunda tek başına oynamak bir yere kadar götürüyor. Beyazköşk ise sunucu seçim sırasında kalabalık gözükse de bu kalabalık genellikle karaköyde takılıyor, Eminönü sokaklarında veya meteorda gezen hesap nadirdir. Oynayış tarzına göre hangi sunucuyu seçeceğine karar verebilirsin. Benim önerim Eminönü, zaten plus hesaba sahip olduğunda istediğin zaman oyuna girebiliyorsun.

Oyuna yeni başladığın için çemberlitaş paketi, sadece plus almaktan daha avantajlı olabilir. Çünkü maden çeksen sürekli, kasa erişimine ihtiyacın olacak. Npcler arası daha kısa sürede gitmek için loncaya ihtiyacın olacak, biraz daha iyi olabilmek için +5 Yetenek puanına ihtiyacın olacak. Tabi bu saydıklarımı sadece tek bir karakterde yapabilirsin. Farklı karakterlerde bunları yapabilmek için tekrar paket alabilirsin, böylelikle plus süresini uzatabilirsin.

Çemberlitaş paketindeki özelliklerin çoğu tek karakterde geçerli ancak bazı özellikleri, her sunucu ve her karakterde geçerli olur. Mesela artırıcılar, bölge ve diğer kanallara yazı yazabilme, üretim puanları sıfırlayabilme gibi.

Çemberlitaş paketini satın aldığında sana 3 tane kod geliyor. Bunlar, 3 aylık plus(içinde lonca lisansı da var), +5 Yetenek puanı ve kasa erişimi. İstediğin kodu istediğin karaktere verebilirsin. Burdaki sistem otomatik değil, tamamen kendin ayarlaman gerekli.

Yazdıklarım arasında eksik veya yanlışlarım olursa kusuruma bakma, ben de sadece eğlencesine oynuyorum. Beyazköşk sunucusunda Bluewar, Redpast ve Greenpeace hesaplarıyla görevi olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, oyunda denk gelirsen bir selam verirsin :)
Hocam ekibinle Sancak sunucusuna gelip benim grup bölgesi görevlerime yardımcı olup sonra tekrar Beyazköşk'e geçebilirsiniz değil mi? :thinking_face:
alpha1071
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen alpha1071 »

Teşekkur ederim, eminonunde 4 karakter acip sonra ck alip bittikce yenileyip diger karakterlere ek ozellikler ekleyecegim .😃

“Genel Etkileşim” sayfasına dön