İKV Yönetiminin Eleştiriye Kapalı Olması
Re: İKV Yönetiminin Eleştiriye Kapalı Olması
zaten çok yüklenmiyoruz yöneticiler bizi yanlış anlıyor illaki sinirlendiğimiz zamanlar oluyor onlarda bizi anlayışla karşılasınlar çünkü ne konuda olursa olsun sabretmeye çalışıyoruz ve uzun süre bekleyen çok insan var yüklenmemek konusunda haklısın tabiikide çalışan sayısı az işleri zor onuda anlıyorum ama inşallah ileride gelişme kaydedilir diyelim.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bende senin yazdıklarına katılıyordum ama kaldırılmasına anlam veremedim keza saygılı eleştirileri kabul ediyorlar sözde ....
13 yıllık eski ve profosyonel bir ikv oyuncusu olarak hem oyun hem forum kurallarını bir çok yöneticiden daha iyi biliyorum ama eleştirmeye gelmiyorlar ...
Post deleted :;(
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
doğru söylüyorsun kardeşim.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Valla beyler kimse gönüllü iş yapmaz sene olmuş 2020 herkes evine ekmek götürüyor benim bu oyun için üzüldüğüm tek şey yenilik vs değil çıkıp şurda yada başka bir sosyal medya platformunda oyuncuları bilgilendirmek çok zor olmamalı burda insan yerine koyulmama var sen yönetici yapımcı isen bunları yapman gerekiyor
kardeş zaten bizde senelerdir dediğini istiyoruzda işte yapılmıyor keşke yapılsa bizim söylememiz fayda etmiyor.
Şu an zaten Nerulla,Orti Türk Telekomda,digital ürün ve servis yönetim uzmanı olarak çalışıyor(play store igileniyorlar). Stüdyo kapandığı için gönüllü olarak ikvye bakıyor olabilirler,tahmin sadece bu.thesallabash yazdı: ↑01 Kas 2020 15:52 Valla beyler kimse gönüllü iş yapmaz sene olmuş 2020 herkes evine ekmek götürüyor benim bu oyun için üzüldüğüm tek şey yenilik vs değil çıkıp şurda yada başka bir sosyal medya platformunda oyuncuları bilgilendirmek çok zor olmamalı burda insan yerine koyulmama var sen yönetici yapımcı isen bunları yapman gerekiyor
Benim de tahminim bu yönde.ejedrogl yazdı: ↑01 Kas 2020 16:59Şu an zaten Nerulla,Orti Türk Telekomda,digital ürün ve servis yönetim uzmanı olarak çalışıyor(play store igileniyorlar). Stüdyo kapandığı için gönüllü olarak ikvye bakıyor olabilirler,tahmin sadece bu.thesallabash yazdı: ↑01 Kas 2020 15:52 Valla beyler kimse gönüllü iş yapmaz sene olmuş 2020 herkes evine ekmek götürüyor benim bu oyun için üzüldüğüm tek şey yenilik vs değil çıkıp şurda yada başka bir sosyal medya platformunda oyuncuları bilgilendirmek çok zor olmamalı burda insan yerine koyulmama var sen yönetici yapımcı isen bunları yapman gerekiyor
Teşkilat dediğin dikenli bir yoldu,
Hilesi, nefreti, hırsı boldu,
Ektiğim huzur tohumu açmadan soldu,
Olan yine İKV oyuncularına oldu...
Hilesi, nefreti, hırsı boldu,
Ektiğim huzur tohumu açmadan soldu,
Olan yine İKV oyuncularına oldu...
ii dedin kral.