Günümüz Türkiye'sinin özetidir. Gücü elinde bulunduran yönetici asla ve asla eleştiriye gelmiyor. En ufak bir eleştiri gördüğü anda , gücü doğrultusunda hemen karşı tarafı susturuyor.
Yönetim ekibini eleştiren bir çok konu açmıştım. En fazla yarım saat kalmıştı başlık. Sonra baktığımda başlık uçmuş, hesabım ise 2 gün uzaklaştırma cezası almıştı.
Merak ettiğim husus ise, acaba bu başlığı da eleştiriden sayarak kaldıracaklar mı yoksa oyuncuların kendi fikirlerini yazmalarına müsade edecekler mi? Bekleyerek göreceğiz sanırım.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
İKV Yönetiminin Eleştiriye Kapalı Olması
-
- Salgın Koruyucusu
Re: İKV Yönetiminin Eleştiriye Kapalı Olması
valla kardeşim yazın çok güzel ve her türlü katılıyorum benide üzen konu forumda onca yazı var görmüşsündür bazı kişilere çok güzel tatmin edici cevaplar veriyolar ve büyük ihtimal azda olsa birbirlerini tanıyorlar diye düşünüyorum biz sorunca biz kötü insanmışız gibi bir algı oluşuyor adamlarda hızlı destek ve destek yazıyor ama hangi konuda destek aldık şuana kadar tabiiki de hiçbirinden.
silivri is cold now
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İKV de yönetim var mı?
O ne yav, yeni mi çıktı ?
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Var tabikide sen ben tüm değerli oyuncular ben başka bir yönetici göremiyorum ....
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
bu görüş güzel keşke herkes böyle düşünse her şey güzel olabilir ama tabiiki herkes oyunda hırs yapmış durumda yinede böyle düşünen insanların olması güzel gerçekten.
valla var kardeşim sen belki denk gelmiyorsun ama o tür insanlardan hala var yani emin olabilirsin.
Bu sabah yazdıklarım silinmiş demekki doğruları biliyormuşum 
Nerulla,orti stüdyo kapandıktan sonra,gönüllü olarak yöneticilik yapıyor olabilirler. Eğer öyleyse çok yüklenmemek lazım bu adamlara.