Onlive Games Tüm Sunuculardan oyuncu arıyor!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Onlive Games Tüm Sunuculardan oyuncu arıyor!

Mesaj gönderen hakan1905 »

Herkese selamlar dostlar. Uzun zamandır forumda yoktum. Son bir aydır oyuncu arkadaşlardan konuları dinleyip haberdar oluyordum. Bildiğiniz üzere 2019 aralık ayında başlayıp 2020 haziran ayına kadarki süreçte askerlik görevim için hemen ardından il dışındaki proje işlerim nedeniyle uzunca bir süre sizlerden ayrı kalmıştım. Son iki aydır yeni videolar çekmek ve yeni içerikler oluşturmak için ciddi bir uğraş içindeyim. Yapmaya çalıştığım şeylerden kısaca bahsetmek istiyorum. Kendi YouTube kanalım ve facebook İKV Fan Page dışında en çok kişiye ulaşabileceğim yer forumdur. O yüzden bu başlığı açtım.

Gelelim sadede.
Her bir sunucuda yeterli oyuncu sayısına ulaşırsam, her sunucuda video çekme imkanına sahip olacağım. İçeriklerimde her zaman olduğu gibi sizlere de yer vermekten keyif duyarım.

DAVETLİSİNİZ! adlı videomda özet geçip bilgilendirme yaptım. ( https://www.youtube.com/watch?v=hgWd8v6 ... nliveGames )
İletişimi, profesyonel ara yüze kavuşturduğumuz Discord programından gerçekleştireceğiz. LİDER adlı Discord sunucum sadece İstanbul Kıyamet Vakti değil, birçok oyun platformundan tüm oyunlara ve oyunculara açık, aktif sunucudur. İletişimle ilgili çok fazla yorum ve mesaj gönderiliyor. Tüm videolarımda ''açıklama'' bölümünde profil linkleri mevcut. Hatırlatmak istedim.

Lafı fazla uzatıp kimsenin vaktini almak istemiyorum ancak uzun süre buralarda olmayınca söyleyecekler birikti, sabırla karşılayacağınızı umuyorum.

Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, iki aydır ciddi uğraş veriyorum. Son üç haftada 160 gb'dan fazla video dosyası çöpe gitti. :(
(30 dakikalık videolarım 1.5 - 2 gb gerisini siz hesaplayın.) Size sunabileceğim bir kalitede ve değerde içerik bu kadar çekimden neredeyse çıkmadı. Yeni fikirler, yeni çalışmalarım var belki hepsi hayata geçemiyor ancak vazgeçme gibi durum söz konusu değil. Başta Teşkilat, Beyazköşk ve Eminönü olmak üzere, sunucumdaki oyuncular gerek sohbet gerekse birlikte oynamak amacıyla discordda düzenli olarak geldiler ve her şeyi deneyimlediler. Verilen emeği, çabayı gördüler.
BANA KATILIN! BU İŞİ BİRLİKTE YAPARIZ.

Gerekli tüm iletişim ağını buraya sıralıyorum.

[Kişisel işletim adresi kaldırıldı]

Sevgilerimle...[Senatorlider]

NOT 2: CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Onlive Games Tüm Sunuculardan oyuncu arıyor!

Mesaj gönderen KuRDaNKoLLaRR »

Meran şehrinde de içerik üretmen temennisi ile.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Umarım bu yolda muvaffak olursun dostum.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

(Alıntı kaldırıldı]

Bende şu düşünce tarzına hayranım. Adam bir heves İkv ile ilgili bir şey yapmak istiyor. Hemen bir yıldırma çabası, başka bir şeyin reklamı. Ya arkadaşın düşünceleri, planları seni ilgilendirmiyorsa konuya yorum yazmazsın olur biter.

Gelmiş burda [Düzenlendi] reklamı yapıyorsun ya. Ayıptır. Yanlış anlaşılmasın İKV’ye ayıp değil, sadece konuyu açan arkadaşımızın hevesine, fikirlerine düşüncelerine ayıptır. Sen beğendiysen git oyna oyununu engel olan yok ki. Niye başka şeyler yapmak isteyen insanları da kendi yaptığınız şeye yönlendirmeye çalışıyorsunuz ki?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Şahsi fikrim olumsuz..

Neden derseniz çünkü istanbul kiyamet vaktinde yeni bir içerik uretilcek bir yenilik yok farklılık yok veya zorluk yok herkes legal veya illegal fullenmis durumda artık oyunculara herşey angare geliyor..

Herkesden farkın ne olabilir örneğin ws atmak ,veya takım savaşı kurmak ne yazıkki oyundada artık fazla kişi kalmadığından dolayı bunlarda yok denecek kadar az.

Oyunun bu hallerine gelmesine ne yazıkki çok üzgünüm..
Thestory de katılıyorum.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KuRDaNKoLLaRR yazdı: 29 Eki 2020 10:41 Meran şehrinde de içerik üretmen temennisi ile.
Teşekkürler.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sonne yazdı: 29 Eki 2020 10:52 Umarım bu yolda muvaffak olursun dostum.
Teşekkürler.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SkyBlue yazdı: 29 Eki 2020 12:42 (Alıntı kaldırıldı]

Bende şu düşünce tarzına hayranım. Adam bir heves İkv ile ilgili bir şey yapmak istiyor. Hemen bir yıldırma çabası, başka bir şeyin reklamı. Ya arkadaşın düşünceleri, planları seni ilgilendirmiyorsa konuya yorum yazmazsın olur biter.

Gelmiş burda [Düzenlendi]reklamı yapıyorsun ya. Ayıptır. Yanlış anlaşılmasın İKV’ye ayıp değil, sadece konuyu açan arkadaşımızın hevesine, fikirlerine düşüncelerine ayıptır. Sen beğendiysen git oyna oyununu engel olan yok ki. Niye başka şeyler yapmak isteyen insanları da kendi yaptığınız şeye yönlendirmeye çalışıyorsunuz ki?
Arkadaşın cevabı kaldırılmış fakat kaldırılmadan önce okudum. Sorun değil. Herkes oynadığı oyunlardan beklentiler içinde. Hak veriyorum. Ben birçok oyunda (videosunu çekip yayınlamasamda) boy gösteriyorum. Herkes oynadığı oyunlara davet ediyor. Elimden geldiğince eğlenceli vakit geçirmeye çalışıyorum hepsiyle.
Hiçbir yönlendirme beni yapacağım şeyden alıkoymaz.
Video talebi gelirse her türlü oyunu yayınlamaya da hazırım. Desteğin için teşekkür ederim. :relaxed:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Equalero yazdı: 29 Eki 2020 12:55 Şahsi fikrim olumsuz..

Neden derseniz çünkü istanbul kiyamet vaktinde yeni bir içerik uretilcek bir yenilik yok farklılık yok veya zorluk yok herkes legal veya illegal fullenmis durumda artık oyunculara herşey angare geliyor..

Herkesden farkın ne olabilir örneğin ws atmak ,veya takım savaşı kurmak ne yazıkki oyundada artık fazla kişi kalmadığından dolayı bunlarda yok denecek kadar az.

Oyunun bu hallerine gelmesine ne yazıkki çok üzgünüm..
Thestory de katılıyorum.
Düşüncelerin için teşekkürler.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

hakan1905 yazdı: 29 Eki 2020 13:37
SkyBlue yazdı: 29 Eki 2020 12:42 (Alıntı kaldırıldı]

Gelmiş burda Kayra reklamı yapıyorsun ya. Ayıptır. Yanlış anlaşılmasın İKV’ye ayıp değil, sadece konuyu açan arkadaşımızın hevesine, fikirlerine düşüncelerine ayıptır. Sen beğendiysen git oyna oyununu engel olan yok ki. Niye başka şeyler yapmak isteyen insanları da kendi yaptığınız şeye yönlendirmeye çalışıyorsunuz ki?
Arkadaşın cevabı kaldırılmış fakat kaldırılmadan önce okudum. Sorun değil. Herkes oynadığı oyunlardan beklentiler içinde. Hak veriyorum. Ben birçok oyunda (videosunu çekip yayınlamasamda) boy gösteriyorum. Herkes oynadığı oyunlara davet ediyor. Elimden geldiğince eğlenceli vakit geçirmeye çalışıyorum hepsiyle.
Hiçbir yönlendirme beni yapacağım şeyden alıkoymaz.
Video talebi gelirse her türlü oyunu yayınlamaya da hazırım. Desteğin için teşekkür ederim. :relaxed:
Bu arada daha foruma konu açmadan önce youtube da videolarınızı görmüştüm. Hatta oyuna heves ettiğim bir dönemde baya ilgilenmiştim kanalınızla. Sohbet videolarınızı, rehber videolarınızı falan sırf nostalji olsun diye izlemiştim.

Şuan yaşadığım yoğunluk sebebi ile size katılmam pek mümkün gözükmüyor fakat yapacağınız projeleri merakla bekliyorum.

İyi şanslar :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön