Gelelim sadede.
Her bir sunucuda yeterli oyuncu sayısına ulaşırsam, her sunucuda video çekme imkanına sahip olacağım. İçeriklerimde her zaman olduğu gibi sizlere de yer vermekten keyif duyarım.
DAVETLİSİNİZ! adlı videomda özet geçip bilgilendirme yaptım. ( https://www.youtube.com/watch?v=hgWd8v6 ... nliveGames )
İletişimi, profesyonel ara yüze kavuşturduğumuz Discord programından gerçekleştireceğiz. LİDER adlı Discord sunucum sadece İstanbul Kıyamet Vakti değil, birçok oyun platformundan tüm oyunlara ve oyunculara açık, aktif sunucudur. İletişimle ilgili çok fazla yorum ve mesaj gönderiliyor. Tüm videolarımda ''açıklama'' bölümünde profil linkleri mevcut. Hatırlatmak istedim.
Lafı fazla uzatıp kimsenin vaktini almak istemiyorum ancak uzun süre buralarda olmayınca söyleyecekler birikti, sabırla karşılayacağınızı umuyorum.
Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, iki aydır ciddi uğraş veriyorum. Son üç haftada 160 gb'dan fazla video dosyası çöpe gitti.
(30 dakikalık videolarım 1.5 - 2 gb gerisini siz hesaplayın.) Size sunabileceğim bir kalitede ve değerde içerik bu kadar çekimden neredeyse çıkmadı. Yeni fikirler, yeni çalışmalarım var belki hepsi hayata geçemiyor ancak vazgeçme gibi durum söz konusu değil. Başta Teşkilat, Beyazköşk ve Eminönü olmak üzere, sunucumdaki oyuncular gerek sohbet gerekse birlikte oynamak amacıyla discordda düzenli olarak geldiler ve her şeyi deneyimlediler. Verilen emeği, çabayı gördüler.
BANA KATILIN! BU İŞİ BİRLİKTE YAPARIZ.
Gerekli tüm iletişim ağını buraya sıralıyorum.
[Kişisel işletim adresi kaldırıldı]
Sevgilerimle...[Senatorlider]
NOT 2: CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!