Evet dostum.ksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 16:41Bono bildiğimiz 10 milyonluk bono mu ?singleshot23 yazdı: ↑24 Eki 2020 14:53Az bile söylemiş ben 60 bonodan aşağı koni çiçeği görmedimksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 14:44Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Yeniden başlamak.
Re: Yeniden başlamak.
Phili tılsım 1.5t olmuş yanliz erg, paint 750mye buldum nadir mıdır bilmem ama buldum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Hocam pihili tılsımını 1.5t diyen arkadaş sanırım piyasayı yükseltmeye çalışıyor
Saydığım bu 3 materyalin fiyatından eminim. Zamanında 100m'den 25 Tılsım sattığımı satıyorum, ona yanarım.
Şuan Sibiryalı, Menekşe toplayıp Erg ve Hidrojen ile takas etmeye çalışıyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Menekşe'nin alıcısı eminönünde pek çıkmıyor ancak Ganoderma, Saf Platin, Saf Gümüş, Şelit, Osmiyum, Koni Çiçeği ve Zamk su gibi gidiyor. Ben 1 hafta boyunca Ankada Sivri Ada Meteor Eminönü arasında maden çekerek 1 günde 2 üretim yaptım bu saydığım madenleri satarak. Keza bu tür madenleri takas etmekte kolay.Esadullah yazdı: ↑25 Eki 2020 07:56Saydığım bu 3 materyalin fiyatından eminim. Zamanında 100m'den 25 Tılsım sattığımı satıyorum, ona yanarım.
Teşekkür ederim dostum bunu öğrendiğim çok iyi oldu.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 17:39Evet dostum.ksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 16:41Bono bildiğimiz 10 milyonluk bono mu ?singleshot23 yazdı: ↑24 Eki 2020 14:53Az bile söylemiş ben 60 bonodan aşağı koni çiçeği görmedimksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 14:44Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
-
- Acemi Savaşçı
yeniden başlamak işin açıkçası bence sana hayal kırıklıgı yapar sureklı paylsaım yapılıyordu bır neler var neler yok dıye 4-5 gun oyuna baktım bonolar havada ucusuyor dedım heralden oyunda zengın bol bız bırakalı mıllet para kasmıs sonra ogrendıkkı mıllet kopyalamıs bonlaraı salmıs gıtmıs oyun yonetımıde sanırm buyrun dukkan sızın demıs eger kopyalanıp bu kadar bono oyunda dolanıyorsa zira destegede sordun bu oyundakı pıyasa nıye boyle dıye bız oyun ıcınde pıyasaya karısmıoyruz dıye cok bılgı verıcı bır acıklama ıle gorevlerını yaptılar saolsunlar... Bu oyunun kurulusundan berı yabancı oyunlara gore tek artısı hıle mınımum dıye oynanıyordu eger bu oyundakı bonlar hıle ıle pıyasaya dustu ve yonetımde hıc bısı yapmamıssa zamanını bosa harcayıp heba etme derım ..
-
- Acemi Savaşçı
-------
Ben de bunu anlamıyorum,hep aynı kişiler oynuyor oyunu,yeni başlayan 1-2 kişi,ürete ürete bitiremediler itemleri,sürekli bir maden ihtiyacı oluyor. Herhalde bu kişiler sıkıldıkça yeni karakter açıp sıfırdan full yapıyorlarSonne yazdı: ↑25 Eki 2020 10:26Menekşe'nin alıcısı eminönünde pek çıkmıyor ancak Ganoderma, Saf Platin, Saf Gümüş, Şelit, Osmiyum, Koni Çiçeği ve Zamk su gibi gidiyor. Ben 1 hafta boyunca Ankada Sivri Ada Meteor Eminönü arasında maden çekerek 1 günde 2 üretim yaptım bu saydığım madenleri satarak. Keza bu tür madenleri takas etmekte kolay.Esadullah yazdı: ↑25 Eki 2020 07:56Saydığım bu 3 materyalin fiyatından eminim. Zamanında 100m'den 25 Tılsım sattığımı satıyorum, ona yanarım.
Bu arada doğru buejedrogl yazdı: ↑25 Eki 2020 14:31Ben de bunu anlamıyorum,hep aynı kişiler oynuyor oyunu,yeni başlayan 1-2 kişi,ürete ürete bitiremediler itemleri,sürekli bir maden ihtiyacı oluyor. Herhalde bu kişiler sıkıldıkça yeni karakter açıp sıfırdan full yapıyorlarSonne yazdı: ↑25 Eki 2020 10:26Menekşe'nin alıcısı eminönünde pek çıkmıyor ancak Ganoderma, Saf Platin, Saf Gümüş, Şelit, Osmiyum, Koni Çiçeği ve Zamk su gibi gidiyor. Ben 1 hafta boyunca Ankada Sivri Ada Meteor Eminönü arasında maden çekerek 1 günde 2 üretim yaptım bu saydığım madenleri satarak. Keza bu tür madenleri takas etmekte kolay.Esadullah yazdı: ↑25 Eki 2020 07:56Saydığım bu 3 materyalin fiyatından eminim. Zamanında 100m'den 25 Tılsım sattığımı satıyorum, ona yanarım.
Şuan Sibiryalı, Menekşe toplayıp Erg ve Hidrojen ile takas etmeye çalışıyorum..