Arkadaşlar merhaba.
Oyuna yeniden başlamak istiyorum ancak kararsızım. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle oyuna sıfırdan başlamak mantıklı mı ? Büyücü oynamayı seviyorum ve sıfırdan büyücü kasmak istiyorum. Ne kadar başarılı olabilirim ?
İkincisi oyun piyasası alt üst olmuş. Herkeste binlerce bono var. Bu konuda onlara yetişebilir miyim ? Yani item düşürüp, maden çekerek kendimi geliştirebilir miyim ?
Ayrıca ÇT görevleri hala zor mu ? Yapanlar oluyor mu ?
Bütün bunlara bakarak yoksa hiç başlamamak mı lazım arkadaşlar ?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.
Yeniden başlamak.
Re: Yeniden başlamak.
Başla kardeşim,
+Plus paket alırsan daha seri seviye atlarsın. Uygun bir lonca bulabilir isen katil bu konuda sana yardımcı olurlar muhakkak.
Para konusuna gelince; Benim gibi yap.. Maden çek, lazım olan ile takas et.
Şimdiden başarılar.
+Plus paket alırsan daha seri seviye atlarsın. Uygun bir lonca bulabilir isen katil bu konuda sana yardımcı olurlar muhakkak.
Para konusuna gelince; Benim gibi yap.. Maden çek, lazım olan ile takas et.
Şimdiden başarılar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Teşekkürler. Başlarsam eğer plus alıcam mutlaka. Maden konusunda nasıl çok maden çeken oluyor mu ?
- Swarovski
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Eminönü Asayiş Şube
Karaköy madenleri yerine eminönü meteor yeraltı gibi yerlerdeki madenlere odaklan. Bol miktarda çekip satıp veya takaslarsan para kazanabilirsin. Şimdiden kolay gelsin.
Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Saf gümüş Saf Platin'i tanesini 70 80 bonodan satabilirsin, bu tür alternatiflerde mevcutksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 14:44Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
-
- İskele Babası
Az bile söylemiş ben 60 bonodan aşağı koni çiçeği görmedimksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 14:44Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Bono bildiğimiz 10 milyonluk bono mu ?singleshot23 yazdı: ↑24 Eki 2020 14:53Az bile söylemiş ben 60 bonodan aşağı koni çiçeği görmedimksamet yazdı: ↑24 Eki 2020 14:44Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.Sonne yazdı: ↑24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.