Yeniden başlamak.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yeniden başlamak.

Mesaj gönderen ksamet »

Arkadaşlar merhaba.

Oyuna yeniden başlamak istiyorum ancak kararsızım. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

Öncelikle oyuna sıfırdan başlamak mantıklı mı ? Büyücü oynamayı seviyorum ve sıfırdan büyücü kasmak istiyorum. Ne kadar başarılı olabilirim ?

İkincisi oyun piyasası alt üst olmuş. Herkeste binlerce bono var. Bu konuda onlara yetişebilir miyim ? Yani item düşürüp, maden çekerek kendimi geliştirebilir miyim ?

Ayrıca ÇT görevleri hala zor mu ? Yapanlar oluyor mu ?

Bütün bunlara bakarak yoksa hiç başlamamak mı lazım arkadaşlar ?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Yeniden başlamak.

Mesaj gönderen Esadullah »

Başla kardeşim,

+Plus paket alırsan daha seri seviye atlarsın. Uygun bir lonca bulabilir isen katil bu konuda sana yardımcı olurlar muhakkak.

Para konusuna gelince; Benim gibi yap.. Maden çek, lazım olan ile takas et.

Şimdiden başarılar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

Esadullah yazdı: 24 Eki 2020 12:26 Başla kardeşim,

+Plus paket alırsan daha seri seviye atlarsın. Uygun bir lonca bulabilir isen katil bu konuda sana yardımcı olurlar muhakkak.

Para konusuna gelince; Benim gibi yap.. Maden çek, lazım olan ile takas et.

Şimdiden başarılar.
Teşekkürler. Başlarsam eğer plus alıcam mutlaka. Maden konusunda nasıl çok maden çeken oluyor mu ?
Kullanıcı avatarı
Swarovski
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Eminönü Asayiş Şube

Mesaj gönderen Swarovski »

Karaköy madenleri yerine eminönü meteor yeraltı gibi yerlerdeki madenlere odaklan. Bol miktarda çekip satıp veya takaslarsan para kazanabilirsin. Şimdiden kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

Swarovski yazdı: 24 Eki 2020 13:51 Karaköy madenleri yerine eminönü meteor yeraltı gibi yerlerdeki madenlere odaklan. Bol miktarda çekip satıp veya takaslarsan para kazanabilirsin. Şimdiden kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Karaköy zaten şimdilik hayal galiba zaten. 😀
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

Sonne yazdı: 24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

ksamet yazdı: 24 Eki 2020 14:44
Sonne yazdı: 24 Eki 2020 14:03 Şöyle diyeyim dostum, 49 levele kadar bir savaşçı kas, tek lokman arttırıcı alıp koni çiçeği çeksen 3 tanesi 1t ediyor 1 ay bir birim yapsan zaten asa parası çıkartırsın böyle böyle. Ben 1 hafta Madenci + Lokman alıp Sivri Ada, Meteor Bölgesi ve Eminönünü dolaştım. Sonucunda 2 üretim yaptım.
Koni çiçeği o kadar ediyor mu ya ? Desene diğer madenler de uçmuş gitmiş o zaman. Sanırım sayenizde oyunun şifrelerini tekrardan çözmeye başlıyorum. Teşekkürler hepinize.
Saf gümüş Saf Platin'i tanesini 70 80 bonodan satabilirsin, bu tür alternatiflerde mevcut :relaxed: Tavsiye ederim ;)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
singleshot23
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen singleshot23 »

Az bile söylemiş ben 60 bonodan aşağı koni çiçeği görmedim
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

singleshot23 yazdı: 24 Eki 2020 14:53
Az bile söylemiş ben 60 bonodan aşağı koni çiçeği görmedim
Bono bildiğimiz 10 milyonluk bono mu ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön