Şarapçı 8 yıldır bıraktığım yerde

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Şarapçı 8 yıldır bıraktığım yerde

Mesaj gönderen KuRDaNKoLLaRR »

İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şarapçı 8 yıldır bıraktığım yerde

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Bana da lazım kullandığın haptan. İş güç baya stresliyim.
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KuRDaNKoLLaRR »

YigidoSivasli yazdı: 19 Eki 2020 11:41 Bana da lazım kullandığın haptan. İş güç baya stresliyim.
İkametini akrep burcuna aldır tamamen yasal bir şekilde rüyalar alemine dalabilirsin :)
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

8 Yıldır Kalecik Karası'nı bitiremedi Şarapçımız O:-)
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Sonne yazdı: 19 Eki 2020 12:48 8 Yıldır Kalecik Karası'nı bitiremedi Şarapçımız O:-)
8 yıldır her şarapçıyı ziyaret eden antrepodan bir şişe getirdi ve her getirdiğinde şarapçı 'bu arkamdaki kasalar doluydu ama teşekkür ederim' dedi :D
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

KuRDaNKoLLaRR yazdı: 18 Eki 2020 14:22 İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.
bi ara tövbe etmişti ama geri başladı 🙄
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

SERDARBEY yazdı: 19 Eki 2020 23:51
KuRDaNKoLLaRR yazdı: 18 Eki 2020 14:22 İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.
Şarapçı in tövbesi sofrayı görene kadardır
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Esadullah yazdı: 20 Eki 2020 00:55
SERDARBEY yazdı: 19 Eki 2020 23:51
Şarapçı in tövbesi sofrayı görene kadardır
😃

“Genel Etkileşim” sayfasına dön