Şarapçı 8 yıldır bıraktığım yerde
-
KuRDaNKoLLaRR
- Sahaf Yardımcısı

Şarapçı 8 yıldır bıraktığım yerde
İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.
-
YigidoSivasli
- FareAdam Düşmanı

Re: Şarapçı 8 yıldır bıraktığım yerde
Bana da lazım kullandığın haptan. İş güç baya stresliyim.
-
KuRDaNKoLLaRR
- Sahaf Yardımcısı

İkametini akrep burcuna aldır tamamen yasal bir şekilde rüyalar alemine dalabilirsin
8 Yıldır Kalecik Karası'nı bitiremedi Şarapçımız
bi ara tövbe etmişti ama geri başladıKuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑18 Eki 2020 14:22 İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.
Şarapçı in tövbesi sofrayı görene kadardırSERDARBEY yazdı: ↑19 Eki 2020 23:51bi ara tövbe etmişti ama geri başladıKuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑18 Eki 2020 14:22 İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Esadullah yazdı: ↑20 Eki 2020 00:55Şarapçı in tövbesi sofrayı görene kadardırSERDARBEY yazdı: ↑19 Eki 2020 23:51bi ara tövbe etmişti ama geri başladıKuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑18 Eki 2020 14:22 İdris emice keza jandarma Aliye sordum anacığın yaşıyor mu? Tebessüm etti başını onaylarcasına salladı. aradan geçen yıllara rağmen tek tel saçı ağarmamıştı.kendi saçlarıma baktım.28 yaşıma rağmen ak dolu.. philotheos emicenin oralara vardım.antik mızrak odasına bir uğrayayım dedim canım azaldı acı bir tebessümle ordan uzaklaşayım derken öldüm. Bereket yan oda da şifacı varmış 5 saniyede diriltti.sonra bir savaşçı gelerek elinde element item dış itfaiye baltasıyla ruh çalanları zalımları yararak beni philotheos Emiceye ulaştırdı.![]()