Görüşüne saygım sonsuz, umarım benim değil senin dediğin gibidir ki piyasa tez vakitte düzelir.SkyBlue yazdı: ↑13 Eki 2020 17:35Selamlar Ali,Esadullah yazdı: ↑13 Eki 2020 17:29 SkyBlue kardeşim, İKV Dünyasında para kazanmanın en kolay ve hızlı yolu maden çekip satmaktan geçer. Buna çok iyi tecrübe edinmisim. Item düşürüp satmak yerine maden çekip Saymanı veya takas etmeni öneririm.
Gorevlere ve kasmaya gelince hakkını yememek lazım, sunucularda çok sağlam loncalar var. Onlara katılıp işini hızlandırabilirsin. Ayrıca CT görevinede yönetim yardımcı oluyor. Geriye kalan görevlerini de lonca içerisinde halletmek daha kolay.
Piyasanin uçması da yine biz oyunculardan kaynaklanıyor maalesef.
Seni çok iyi anlıyorum. Fakat ben bu oyuna eskisi gibi 5-6 saat girmiyorum. Daha doğrusu giremiyorum. Ve bu bir oyun. Girdiğim zamanlarda da boş boş maden çekmeyi eğlendirici bulmuyorum. Tabii ki bu benim oyun tarzımla alakalı bir durum.
Bilemiyorum yani herkesin oyunculuk anlayışı farklı olduğundan dolayı herkes benim tecrübe ettiğim şeyleri yaşayacak diye bir konu yok tabii ki ama piyasanın son hali iç açıcı değil. Ayrıca piyasanın uçmasının oyuncuların işi olduğunu düşünmüyorum.
İyi günler, iyi oyunlar...
Yine Yeniden/Hangi sunucu?
Re: Yine Yeniden/Hangi sunucu?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Sanırım savaş için eö görev için sancak diyorsun ama sancak sunucusu şuan bomboş bu adam sancakta başlayıp nasıl görev yapacak ?
Göster

Herkese çok teşekkür ederim, kafam karışmadı degil,başta çok heveslenmıstım, oluyo arada.Kendimi durduramazsam eminonundem baslayacagim.
2 saat araliklarla ortalama yarim saat girerim diye dusunuyordum bu sureyi ilerde madene harcayacaksam ki dediginiz piyasaya gore oyle duruyor kitap ve diziye devam...
2 saat araliklarla ortalama yarim saat girerim diye dusunuyordum bu sureyi ilerde madene harcayacaksam ki dediginiz piyasaya gore oyle duruyor kitap ve diziye devam...
- legendpolice
- Cin Avcısı
Beyaz Köşk'e gel, karaköye girdikten sonra bölgedeki yazıları okusan yeteralpha1071 yazdı: ↑14 Eki 2020 00:07 Herkese çok teşekkür ederim, kafam karışmadı degil,başta çok heveslenmıstım, oluyo arada.Kendimi durduramazsam eminonundem baslayacagim.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Allah sabır versin yeni başlayan ve orada oynayanlara...bailamo yazdı: ↑16 Eki 2020 11:34Beyaz Köşk'e gel, karaköye girdikten sonra bölgedeki yazıları okusan yeteralpha1071 yazdı: ↑14 Eki 2020 00:07 Herkese çok teşekkür ederim, kafam karışmadı degil,başta çok heveslenmıstım, oluyo arada.Kendimi durduramazsam eminonundem baslayacagim.
2 saat araliklarla ortalama yarim saat girerim diye dusunuyordum bu sureyi ilerde madene harcayacaksam ki dediginiz piyasaya gore oyle duruyor kitap ve diziye devam...![]()
![]()
Kuklacı fena değil sakin çok kişi yok istersen orada başlayıp bir deneyebilirsin. Ben de oyuna yeniyim daha önce hiç oynamadım 
Eminönü ve beyazköşk'de çok eski toprak var gibime geliyor herkes seviye 59 ve bazen sunucu dolu diye (özellikle öğlenleri) giremiyorsun
ama her sunucuda karakter açabiliyorsun o yüzden sıkıntı değil.
Eminönü ve beyazköşk'de çok eski toprak var gibime geliyor herkes seviye 59 ve bazen sunucu dolu diye (özellikle öğlenleri) giremiyorsun
"Kıyamet alametlerinden biri de, yalın ayak, çıplak, yoksul koyun-keçi çobanlarının binaları yükseltmekte birbirleriyle yarış ettiklerini ve böbürlendiklerini görmendir.”
(Buhari, Fiten: 25; Ahmed bin Hanbel, Müsned, II/313)
(Buhari, Fiten: 25; Ahmed bin Hanbel, Müsned, II/313)