Yine Yeniden/Hangi sunucu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
alpha1071
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yine Yeniden/Hangi sunucu?

Mesaj gönderen alpha1071 »

Herkese iyi günler!
Oyuna sıfırdan tekrar başlamaya karar verdim, biraz araştırdıktan sonra oyuncu sayısının azaldığın fark ettim.
Benim zamanımda eminönü vs. doluluk yüzünden girilmiyordu:D Hala öyleyse başka sunucuya gireceğim ama kişi sayısı azsa herkesin Eminönünde toplandığını düşünüyorum.
Hangi sunucuya geçmeliyim? Grup bölgelerini pek bilmiyorum.Kasmak, maden,item bilgisi,boss ve çok bilmediğim grup bölgelerinde yardımcı olabilcek arkadaşlarımız var mı?
alpha1071
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yine Yeniden/Hangi sunucu?

Mesaj gönderen alpha1071 »

İKV
En son Volfied tarafından 13 Eki 2020 15:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntı kaldırılmıştır.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Kardeşim sana nasıl bir yer lazım? Savaş yeri? Maden toplama yeri? Sakın ortam?

Tek tek sana yardımcı olayım..

Sakin yer: Anka
Savas ve görev için: Eminönü, Sancak
Maden toplamak: Beyazkosk, Meran, Sancak (Bunlarda tecrübem var)

Kolay gelsin kardeşim ☺️
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Tanrı kurtarsın.
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Esadullah yazdı: 13 Eki 2020 13:02 Kardeşim sana nasıl bir yer lazım? Savaş yeri? Maden toplama yeri? Sakın ortam?

Tek tek sana yardımcı olayım..

Sakin yer: Anka
Savas ve görev için: Eminönü, Sancak
Maden toplamak: Beyazkosk, Meran, Sancak (Bunlarda tecrübem var)

Kolay gelsin kardeşim ☺️
Anka candır can, kekosuz hava sahası... Yani şu anlık sanırsam.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Merhabalar,

Şimdi söyleyeceklerimi yanlış anlamayın lütfen. Sizi yönlendirmeye falan çalışmıyorum sadece sizden 1 hafta önce aynı yoldan geçmiş biri olarak tecrübelerimi aktarmak istiyorum.

Oyuna yeni başlamak gerçekten güzel bir düşünce. Karakter kasmak görev yapmak vs. çok eğlenceli. Fakat oyunun ekonomisi şuan çok ilginç. Yani kendi başınıza bir şey yapmanız pek mümkün değil. Tek başınıza oyunda tutunmanızın imkanı yok. Para kasmak inanılmaz zor. (Oyuna eğlenmek için girdiğinizi varsayıyorum, yoksa tüm gün maden çekerek belki 1-2 aya iyi bir paraya sahip olabilirsiniz.)

Ben 1 hafta da şansımın da yardımıyla 2t gibi bir paraya ulaştım. İKV hayatımda daha önce sahip olmadığım bir miktar. Çünkü hiç 2t’ye ihtiyaç duymamıştım. Şuan elimde olan para hiçbir işe yaramıyor. Oyunun piyasası çok uçmuş durumda. Yeni çıkan itemleri üretmek dünyanın parası, itemleri düşürmek daha da bela.

Grup sistemi olarak düşünülüp son anda oyuncuların istediği doğrultusunda açık dünyaya çevrilmiş bir bölgeye sahip. Karaköy! Yani açık dünya da tek boss keserek item dizmek zor. Çünkü sizin gibi herkes aynı düşünce de ve bu bosstan sunucu da sadece 1 tane var.

Sıfırdan başlıyorsanız bunları da göz önünde bulundurmalısınız. Dediğim gibi oyunda karakter kasmak çok zevkli ama bir yere kadar. Bir süre sonra tıkanıyor ve tek başınıza bir şey yapamıyorsunuz. Para kazanmak zorundasınız ve yeni sıfırdan başlayan biri için bu çok zor.

Zaman harcamak isterseniz, çok güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ama eğlenmek için tercih edilecek bir oyun değil artık.

İyi eğlenceler, iyi oyunlar...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

SkyBlue kardeşim, İKV Dünyasında para kazanmanın en kolay ve hızlı yolu maden çekip satmaktan geçer. Buna çok iyi tecrübe edinmisim. Item düşürüp satmak yerine maden çekip Saymanı veya takas etmeni öneririm.

Gorevlere ve kasmaya gelince hakkını yememek lazım, sunucularda çok sağlam loncalar var. Onlara katılıp işini hızlandırabilirsin. Ayrıca CT görevinede yönetim yardımcı oluyor. Geriye kalan görevlerini de lonca içerisinde halletmek daha kolay.

Piyasanin uçması da yine biz oyunculardan kaynaklanıyor maalesef.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Esadullah yazdı: 13 Eki 2020 17:29 SkyBlue kardeşim, İKV Dünyasında para kazanmanın en kolay ve hızlı yolu maden çekip satmaktan geçer. Buna çok iyi tecrübe edinmisim. Item düşürüp satmak yerine maden çekip Saymanı veya takas etmeni öneririm.

Gorevlere ve kasmaya gelince hakkını yememek lazım, sunucularda çok sağlam loncalar var. Onlara katılıp işini hızlandırabilirsin. Ayrıca CT görevinede yönetim yardımcı oluyor. Geriye kalan görevlerini de lonca içerisinde halletmek daha kolay.

Piyasanin uçması da yine biz oyunculardan kaynaklanıyor maalesef.
Selamlar Ali,

Seni çok iyi anlıyorum. Fakat ben bu oyuna eskisi gibi 5-6 saat girmiyorum. Daha doğrusu giremiyorum. Ve bu bir oyun. Girdiğim zamanlarda da boş boş maden çekmeyi eğlendirici bulmuyorum. Tabii ki bu benim oyun tarzımla alakalı bir durum.

Bilemiyorum yani herkesin oyunculuk anlayışı farklı olduğundan dolayı herkes benim tecrübe ettiğim şeyleri yaşayacak diye bir konu yok tabii ki ama piyasanın son hali iç açıcı değil. Ayrıca piyasanın uçmasının oyuncuların işi olduğunu düşünmüyorum.

İyi günler, iyi oyunlar...
En son Borgia tarafından 13 Eki 2020 17:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Madde 5'e istinaden mesajınız düzenlenmiştir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
LAWENA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen LAWENA »

alpha1071 yazdı: 13 Eki 2020 10:12 Herkese iyi günler!
Oyuna sıfırdan tekrar başlamaya karar verdim, biraz araştırdıktan sonra oyuncu sayısının azaldığın fark ettim.
Benim zamanımda eminönü vs. doluluk yüzünden girilmiyordu:D Hala öyleyse başka sunucuya gireceğim ama kişi sayısı azsa herkesin Eminönünde toplandığını düşünüyorum.
Hangi sunucuya geçmeliyim? Grup bölgelerini pek bilmiyorum.Kasmak, maden,item bilgisi,boss ve çok bilmediğim grup bölgelerinde yardımcı olabilcek arkadaşlarımız var mı?

eminönü size en uygun yer
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Merhaba;

Oyuna dönmek için en uygun sunucu sizin için Eminönü sunucusu olduğunu düşünüyorum. Gerek boss kesimi, aktif ticaret olması, kalabalık bir kitlenin olması bu süreçte işinizi kolaylaştıracaktır. Size tavsiyem piyasa hakkında mutlaka bir fikrinizin olmasıdır. Boss kesen aktif bireylerle de iletişim halinde olmanızı öneririm. Zamanla yeni deneyimler edinerek oyun eğlencenizin artacağına eminim. Dipnot geçmeliyim ki her ne kadar iyi bir kitle ile oynamaya çalışmanızı önersem de birçok oyun eğlencesini sabote etmeye çalışan oyunculara da maruz kalacağınızı hatırlatmak isterim. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...

Keyifli Forumlar dilerim...

RowxVeNiCe - Sancak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön