İstanbul Kıyamet Vakti Gönüllü Denetleme Takımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ceki
İskele Babası
İskele Babası

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Gönüllü Denetleme Takımı

Mesaj gönderen Ceki »

Esadullah yazdı: 13 Eki 2020 22:30 Çeki dostum yanlış düşünüyorsun. Yıllardır maden stoklayan biri olarak söylüyorum: Elimdeki Sibiryalı ve ergleri satsam 8 karakterlik para çıkarırım. 1 erg şuan kaç para biliyor musun?

Eminonu de iletişimde olduğum maden baronları var, emin ol madenleri piyasaya sürseler piyasa hafiften düzelir.
Neyse bunun polemik olmasını istemiyorum ama kaçırdığınız olay şu item materyal düşürme oranı bu kadar düşükken ortada maden ve materyal bolluğundan kaynaklı zenginlikle yapılan car fullemelerinin gercek dışı olduğudur illaki emek olucak lakin bu emekte birşeyler yanlış gitmiyormu sizce 8 car fullemek bu olasılıklarla çok ama cok zordu gel gelelim oyun acıkları sayesinde kolaylaştı sebeb materyal bolluğu kraliçenin kesilmediği hakirin kesilemediği bir oyunda günde kaç materyal düşerki çar fullensin Ama bakın herkesin kasası ipek ve çip dolu. daha da bişey demiyom
Swarlzer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Swarlzer »

Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Swarlzer yazdı: 15 Eki 2020 16:37 Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
Yazdığınız cümleleri tamamen destekliyorum hocam. Benimde düşüncem bu yönde. Grafikler ne kadar eski olursa olsun bu oyunu bize bağlayan birşeyler olduğunu hepimiz biliyoruz.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Emoscann yazdı: 15 Eki 2020 18:09
Swarlzer yazdı: 15 Eki 2020 16:37 Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
Grafikler ne kadar eski olursa olsun
Reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama şimdiye kadar oynadığım ne kadar MMORG oyun varsa İKV Dünyası gibi gerek grafiksel gerekse hikaye bakımından tatmin edici ve olumlu değil. Görüşlerine saygı duyuyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Esadullah yazdı: 15 Eki 2020 18:25
Emoscann yazdı: 15 Eki 2020 18:09
Grafikler ne kadar eski olursa olsun
Reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama şimdiye kadar oynadığım ne kadar MMORG oyun varsa İKV Dünyası gibi gerek grafiksel gerekse hikaye bakımından tatmin edici ve olumlu değil. Görüşlerine saygı duyuyorum.
Biz bu oyunun paylaşımı, dostluğu, arkadaşlığı öğrettiğinden ve hikayesinden sevdik :)
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön