Neyse bunun polemik olmasını istemiyorum ama kaçırdığınız olay şu item materyal düşürme oranı bu kadar düşükken ortada maden ve materyal bolluğundan kaynaklı zenginlikle yapılan car fullemelerinin gercek dışı olduğudur illaki emek olucak lakin bu emekte birşeyler yanlış gitmiyormu sizce 8 car fullemek bu olasılıklarla çok ama cok zordu gel gelelim oyun acıkları sayesinde kolaylaştı sebeb materyal bolluğu kraliçenin kesilmediği hakirin kesilemediği bir oyunda günde kaç materyal düşerki çar fullensin Ama bakın herkesin kasası ipek ve çip dolu. daha da bişey demiyomEsadullah yazdı: ↑13 Eki 2020 22:30 Çeki dostum yanlış düşünüyorsun. Yıllardır maden stoklayan biri olarak söylüyorum: Elimdeki Sibiryalı ve ergleri satsam 8 karakterlik para çıkarırım. 1 erg şuan kaç para biliyor musun?
Eminonu de iletişimde olduğum maden baronları var, emin ol madenleri piyasaya sürseler piyasa hafiften düzelir.
İstanbul Kıyamet Vakti Gönüllü Denetleme Takımı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Gönüllü Denetleme Takımı
Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Yazdığınız cümleleri tamamen destekliyorum hocam. Benimde düşüncem bu yönde. Grafikler ne kadar eski olursa olsun bu oyunu bize bağlayan birşeyler olduğunu hepimiz biliyoruz.Swarlzer yazdı: ↑15 Eki 2020 16:37 Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama şimdiye kadar oynadığım ne kadar MMORG oyun varsa İKV Dünyası gibi gerek grafiksel gerekse hikaye bakımından tatmin edici ve olumlu değil. Görüşlerine saygı duyuyorum.Emoscann yazdı: ↑15 Eki 2020 18:09Grafikler ne kadar eski olursa olsunSwarlzer yazdı: ↑15 Eki 2020 16:37 Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Biz bu oyunun paylaşımı, dostluğu, arkadaşlığı öğrettiğinden ve hikayesinden sevdikEsadullah yazdı: ↑15 Eki 2020 18:25Reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum ama şimdiye kadar oynadığım ne kadar MMORG oyun varsa İKV Dünyası gibi gerek grafiksel gerekse hikaye bakımından tatmin edici ve olumlu değil. Görüşlerine saygı duyuyorum.Emoscann yazdı: ↑15 Eki 2020 18:09Grafikler ne kadar eski olursa olsunSwarlzer yazdı: ↑15 Eki 2020 16:37 Yaklaşık 3 yıldır oyuna girmiyordum çarlarım kuklacıdaydı, eminönüne aktardım insanlar orada diye şifacımın eldiveni eksik büyük büyücü kesmeye gidiyoruz grup kuruyoruz Bi hevesle Bi tane adamın teki 54 level Büyücüye taunt atıp kaçırıyor 5 6 gündür. Herkes video alıp atıyoruz diyor ancak bir işlem yok. Adam 5 6 gündür aynı şeyleri sabahtan akşama kadar yapıyor. Bu oyunla ilgilenen bir yapımcı yönetici falan yok açıkcası. Emin olun grafiklerin eski olması vesaire dert değil oyunun bir çok güzel yanı var fakat bu artılara sahip çıkıcak bir yönetim yok. Yani İnternet sitesi bile eski reklam desen yok oyunu bir köşeye bırakmışlar. İçindeki oyuncular zaman geçiriyor. Halbuki potansiyeli çok fazla olan bir oyun. Gerçekten mmorpg türünde bu oyundan daha fazla hiçbir oyundan zevk alamadım. Ciddi bir yönetime ihtiyacı var bu oyunun
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)