Klan Savaşları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Klan Savaşları

Mesaj gönderen fatih343 »

Merhabalar bildiğiniz üzere lag, çökme gibi durumlarda dolayı oyun pek tat vermese de klan savaşları oyunun stabil olduğu zamanlarda zevkli oluyor, bir çok arkadaşımız klanlara eskisi kadar önem vermiyor ve sadece bankalarda bekliyor yada ortalıkta ws atmakla oyundan zevk almaya çalışıyor, bırak ws leri bankada boş beklemeyi klanlara geçin ve güzel savaşlar güzel videolar zevk alınan dakikalar ve saatler ile artık stres atalım. Sizler için küçük bir teşvik olsun diye video bırakıyorum. İyi oyunlar :)
Göster
Bu arada sunucu Eminönü
https://www.youtube.com/watch?v=hhZkhTuA2ws
Resim
EDGE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Klan Savaşları

Mesaj gönderen EDGE »

Eminönü ve beyezkosk de günün her saati Karaköy bölgesinde savaş mevcut ama insan en çok meteor bölgesindeki savaşları özlüyor
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

EDGE yazdı: 19 Ağu 2020 18:55 Eminönü ve beyezkosk de günün her saati Karaköy bölgesinde savaş mevcut ama insan en çok meteor bölgesindeki savaşları özlüyor
Gerçekten meteor bölgesi bir başkaydı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Teşvik güzel olacak da videon gizli güzel kardeşim
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Hypatiaa »

Savaşmayı bilmeyen bir sürü nefer var sözüm meclisten dışarı.
Klan savaşı değil laf dalaşı bu, biri birini kesiyor bölgeden yağdırıyor, karısına kızına söven sövene. Şahsen bıktım. Kimse oyunu oyun olduğu için oynamıyor. Tek bildikleri rekabet, tek bildikleri edepsiz küfürler ve daha neler neler...

Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.

~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatih343 »

byalone38 yazdı: 21 Ağu 2020 05:35 Teşvik güzel olacak da videon gizli güzel kardeşim
https://www.youtube.com/watch?v=CGCacEpPUZI&t=23s
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Hypatiaa yazdı: 21 Ağu 2020 10:45 Savaşmayı bilmeyen bir sürü nefer var sözüm meclisten dışarı.
Klan savaşı değil laf dalaşı bu, biri birini kesiyor bölgeden yağdırıyor, karısına kızına söven sövene. Şahsen bıktım. Kimse oyunu oyun olduğu için oynamıyor. Tek bildikleri rekabet, tek bildikleri edepsiz küfürler ve daha neler neler...
Okudukça midem bulandı.Birkaç senedir oynamıyorum ama herhalde en çok özlediğim meteor klan savaşlarıdır.
Lakin genel olarak yaşı başı ne olursa olsun, küçüğüme sevgimi büyüğüme saygımı eksik etmeyen az çok yaşını almış biri olarak, malum kanser oyuncu kitlesi yüzünden, uğraşamadığımdan değil, uğraşmak istemediğimden oyundan soğutmakta.Dahası bununla doğru orantılı olarak, dilinden küfür eksik olmayan 12 yaşından 30'una kadar "çocukların" yardım kavramını da unutması ne yazık ki güzelim oyunun sonunu getirmektedir.
Kimi loncalar vardır, hâlâ kaldı mı bilmiyorum.Savaşlarını yapar giderler, kavga gürültü pek olmaz, hakaret etmezler.Beyazköşk'te vardı 2 3 sene önce, biz lodostuk onlar arz loncasıydı ama kaliteli düşmanlardı hâlâ unutmamışım, ki oyun dediğin budur zaten.Düşmanın bile düzgün üsluplusu olacak ki, sakin kafayla zevkle savaşacaksın.Zayıf oldu mu rencide etmez, güçlü oldun mu dert etmez.Bitti gitti.
Bayılıyorum böyle loncalara, oyunculara.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

TOLGARDA yazdı: 20 Ağu 2020 20:23
EDGE yazdı: 19 Ağu 2020 18:55 Eminönü ve beyezkosk de günün her saati Karaköy bölgesinde savaş mevcut ama insan en çok meteor bölgesindeki savaşları özlüyor
Gerçekten meteor bölgesi bir başkaydı
Köyde yapılan savaşlara yaratıklarda katıldığı için hiç zevk yok ve sadece 100metrelik belirli alanda oluyor. Çık sıkıcı..

Meteor ve EM'deki savaşların verdiği zevki, muhabbeti hiç bir bölge veremez..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön