Hypatiaa yazdı: ↑21 Ağu 2020 10:45
Savaşmayı bilmeyen bir sürü nefer var sözüm meclisten dışarı.
Klan savaşı değil laf dalaşı bu, biri birini kesiyor bölgeden yağdırıyor, karısına kızına söven sövene. Şahsen bıktım. Kimse oyunu oyun olduğu için oynamıyor. Tek bildikleri rekabet, tek bildikleri edepsiz küfürler ve daha neler neler...
Okudukça midem bulandı.Birkaç senedir oynamıyorum ama herhalde en çok özlediğim meteor klan savaşlarıdır.
Lakin genel olarak yaşı başı ne olursa olsun, küçüğüme sevgimi büyüğüme saygımı eksik etmeyen az çok yaşını almış biri olarak, malum kanser oyuncu kitlesi yüzünden, uğraşamadığımdan değil, uğraşmak istemediğimden oyundan soğutmakta.Dahası bununla doğru orantılı olarak, dilinden küfür eksik olmayan 12 yaşından 30'una kadar "çocukların" yardım kavramını da unutması ne yazık ki güzelim oyunun sonunu getirmektedir.
Kimi loncalar vardır, hâlâ kaldı mı bilmiyorum.Savaşlarını yapar giderler, kavga gürültü pek olmaz, hakaret etmezler.Beyazköşk'te vardı 2 3 sene önce, biz lodostuk onlar arz loncasıydı ama kaliteli düşmanlardı hâlâ unutmamışım, ki oyun dediğin budur zaten.Düşmanın bile düzgün üsluplusu olacak ki, sakin kafayla zevkle savaşacaksın.Zayıf oldu mu rencide etmez, güçlü oldun mu dert etmez.Bitti gitti.
Bayılıyorum böyle loncalara, oyunculara.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY