Oyun Piyasa
-
- Salgın Koruyucusu
Oyun Piyasa
Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.
Re: Oyun Piyasa
örneğin Eö ; m1 25t - 20 t arası, met23 100t, halley ceket reçetesi satanlar(nadir bulunur) ev araba istiyolarAlfayildirimm yazdı: ↑20 Ağu 2020 12:43 Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.
İKV Dünyasından bonolar kalkmadığı sürece piyasa düzelmez.
Şöyle tahmin ediyorum ki, İKV Dünyasının güzelliğini kirleten (kopya olayı) bono olayıdır. Olaylar Bonoların gelmesiyle başladı. Ayrıca banlanın bir çoğu bono işi ile uğraşanlar.
Şöyle tahmin ediyorum ki, İKV Dünyasının güzelliğini kirleten (kopya olayı) bono olayıdır. Olaylar Bonoların gelmesiyle başladı. Ayrıca banlanın bir çoğu bono işi ile uğraşanlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bahsettigin hatanin duzelmesi.mumkun degil hic bir sekilde duzeltemezler bonus olarak hadise benim bidlgim kadariyla soylemek istiyorum 1 senedir var bu satten sonra duzelse ne olur ?
Eo beyaz köşk ayni
M1 y2 25 t
Met 2.3 met 3 75 t
Diğer 3. Kademeler 50 ila 150 t arasi
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Equalero
- Labirent Rehberi
Hakli halley ceket recetesi.mevcut erkek 1250 t satıyorum mazlemeride bendenfatih343 yazdı: ↑20 Ağu 2020 12:46örneğin Eö ; m1 25t - 20 t arası, met23 100t, halley ceket reçetesi satanlar(nadir bulunur) ev araba istiyolarAlfayildirimm yazdı: ↑20 Ağu 2020 12:43 Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.![]()
Champion Class
Evi arabayı satıp üstüne kredi çekip versem olur muEqualero yazdı: ↑20 Ağu 2020 13:13Hakli halley ceket recetesi.mevcut erkek 1250 t satıyorum mazlemeride bendenfatih343 yazdı: ↑20 Ağu 2020 12:46örneğin Eö ; m1 25t - 20 t arası, met23 100t, halley ceket reçetesi satanlar(nadir bulunur) ev araba istiyolarAlfayildirimm yazdı: ↑20 Ağu 2020 12:43 Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.![]()
![]()
Yazık valla, şu piyasaya bak oyun ne hale gelmiş. Oyun motoru karaköy bölgesini kaldıramıyor o yüzden bu kadar sık geri sarıp,sunucular çöküyor. Karaköy gelmeden önce bu kadar sık oyun ne geri sarıyordu ne de çöküyordu mahvetti oyunu.
- Equalero
- Labirent Rehberi
Yapcak bisey yok canim kardesim bu oyun böyle devam eder hic bir oyun hatasi duzeltilemez.....
Champion Class
Öncelikle Agop'tan Bonoları tamamen kaldırmak gerekir.Equalero yazdı: ↑20 Ağu 2020 13:10Bahsettigin hatanin duzelmesi.mumkun degil hic bir sekilde duzeltemezler bonus olarak hadise benim bidlgim kadariyla soylemek istiyorum 1 senedir var bu satten sonra duzelse ne olur ?
Eo beyaz köşk ayni
M1 y2 25 t
Met 2.3 met 3 75 t
Diğer 3. Kademeler 50 ila 150 t arasi
Daha sonra Bonolar, oyuncular arası alışverişe koyulması engellensin. Sadece belirli bir İşportacıya satılabilsin.
İşte o vakit gör bak millet nasıl piyasayı mecburi düşürüyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN