Oyun Piyasa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Alfayildirimm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyun Piyasa

Mesaj gönderen Alfayildirimm »

Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyun Piyasa

Mesaj gönderen fatih343 »

Alfayildirimm yazdı: 20 Ağu 2020 12:43 Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.
örneğin Eö ; m1 25t - 20 t arası, met23 100t, halley ceket reçetesi satanlar(nadir bulunur) ev araba istiyolar :)
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

İKV Dünyasından bonolar kalkmadığı sürece piyasa düzelmez.

Şöyle tahmin ediyorum ki, İKV Dünyasının güzelliğini kirleten (kopya olayı) bono olayıdır. Olaylar Bonoların gelmesiyle başladı. Ayrıca banlanın bir çoğu bono işi ile uğraşanlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Esadullah yazdı: 20 Ağu 2020 12:49 İKV Dünyasından bonolar kalkmadığı sürece piyasa düzelmez.

Şöyle tahmin ediyorum ki, İKV Dünyasının güzelliğini kirleten (kopya olayı) bono olayıdır. Olaylar Bonoların gelmesiyle başladı. Ayrıca banlanın bir çoğu bono işi ile uğraşanlar.
Bahsettigin hatanin duzelmesi.mumkun degil hic bir sekilde duzeltemezler bonus olarak hadise benim bidlgim kadariyla soylemek istiyorum 1 senedir var bu satten sonra duzelse ne olur ?

Eo beyaz köşk ayni

M1 y2 25 t
Met 2.3 met 3 75 t
Diğer 3. Kademeler 50 ila 150 t arasi
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

fatih343 yazdı: 20 Ağu 2020 12:46
Alfayildirimm yazdı: 20 Ağu 2020 12:43 Sunuculardaki tılsım fiyatları ne kadardır herkes kendi sunucusundakileri yazsa güzel olabilir.
örneğin Eö ; m1 25t - 20 t arası, met23 100t, halley ceket reçetesi satanlar(nadir bulunur) ev araba istiyolar :)
Hakli halley ceket recetesi.mevcut erkek 1250 t satıyorum mazlemeride benden 😀
Champion Class

Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatih343 »

Equalero yazdı: 20 Ağu 2020 13:13
fatih343 yazdı: 20 Ağu 2020 12:46
Hakli halley ceket recetesi.mevcut erkek 1250 t satıyorum mazlemeride benden 😀
Evi arabayı satıp üstüne kredi çekip versem olur mu :D
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Yazık valla, şu piyasaya bak oyun ne hale gelmiş. Oyun motoru karaköy bölgesini kaldıramıyor o yüzden bu kadar sık geri sarıp,sunucular çöküyor. Karaköy gelmeden önce bu kadar sık oyun ne geri sarıyordu ne de çöküyordu mahvetti oyunu.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

ejedrogl yazdı: 20 Ağu 2020 13:40 Yazık valla, şu piyasaya bak oyun ne hale gelmiş. Oyun motoru karaköy bölgesini kaldıramıyor o yüzden bu kadar sık geri sarıp,sunucular çöküyor. Karaköy gelmeden önce bu kadar sık oyun ne geri sarıyordu ne de çöküyordu mahvetti oyunu.
Yapcak bisey yok canim kardesim bu oyun böyle devam eder hic bir oyun hatasi duzeltilemez.....
Champion Class

Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Equalero yazdı: 20 Ağu 2020 14:23
ejedrogl yazdı: 20 Ağu 2020 13:40 Yazık valla, şu piyasaya bak oyun ne hale gelmiş. Oyun motoru karaköy bölgesini kaldıramıyor o yüzden bu kadar sık geri sarıp,sunucular çöküyor. Karaköy gelmeden önce bu kadar sık oyun ne geri sarıyordu ne de çöküyordu mahvetti oyunu.
Yapcak bisey yok canim kardesim bu oyun böyle devam eder hic bir oyun hatasi duzeltilemez.....
Maalesef...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Equalero yazdı: 20 Ağu 2020 13:10
Esadullah yazdı: 20 Ağu 2020 12:49 İKV Dünyasından bonolar kalkmadığı sürece piyasa düzelmez.

Bahsettigin hatanin duzelmesi.mumkun degil hic bir sekilde duzeltemezler bonus olarak hadise benim bidlgim kadariyla soylemek istiyorum 1 senedir var bu satten sonra duzelse ne olur ?

Eo beyaz köşk ayni

M1 y2 25 t
Met 2.3 met 3 75 t
Diğer 3. Kademeler 50 ila 150 t arasi
Öncelikle Agop'tan Bonoları tamamen kaldırmak gerekir.
Daha sonra Bonolar, oyuncular arası alışverişe koyulması engellensin. Sadece belirli bir İşportacıya satılabilsin.

İşte o vakit gör bak millet nasıl piyasayı mecburi düşürüyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön