Katılan yoksa bizde almayız

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hosapher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Katılan yoksa bizde almayız

Mesaj gönderen hosapher »

özene bezene uğraşarak zorlayarak yazdığı bu anlamsız ve hemen hemen Türkçe kurallarına uyan cümle kullanmadan yazan anadolurock18 adlı şahsı muhteremi bu azmi için tebrik ediyor, saçma yazısı içinde Allaha havale ediyorum.
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen anadolurock18 »

Saçma sapan dediğin şey herşeyden önce gelmesi gereken şeylerden biridir lakin sizin yaşınız ufak akıl edemezsiniz bu tür yazılara eğer ben banlanmasam konuyu açıkdanda anlatma isteği duyardım ama üstü kapalı yazıyı akıl edemiosun o yüzden sen saçma cevap verme konuya
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
89ufuk89
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 89ufuk89 »

Herkes sizin gibi tek delikden görmek zorunda değil hayatı herkesin dünya görüşü farklıdır çoğu kişinin neden ve niçin konuştuklarını bilmezmezler bilinçsiz konuşma her türlü küfre hakarete hatta bazı ark nedensiz karakterlerinin banlanmasına sebebiyet vermekte ben aklı başında neyin ne olduğunu bilen birisiyim her sevginin belli belirsiz görüşleri vardır.Mesela yaratanı sevmek Allah'ın rızasndan kim mahrum olmak ister ki değil mi hiç şüphesiz ki hiç bi kul istemez
ve onun dediği yasak olan şeyleri yapmamak bize farz olmakdan başka bişey olamaz şimdi ne alakası var diceksiniz işte burda bu konuşmamın sır olarak kalmasını sağlamam gerek çünkü dünya yaşamında herşey bize çok kolay bi şekilde sunulmuş olup insan oğlunun bunu düğüme getirmesi bazı şeyleri gerçekdende görmek istememesinden kaynaklanmaktadır.

bugün şu olmasaydı bu olmasaydı onun bunun çocuğu olurduk böle saçma konularla hemde bu görüşe sahip insanları boğasım geliyor ben kur'an a dayalı yaşam sürmek isterim ama sevmem gereken şeyi sevmemem gerekir peki herşeyi bırakıpda bana çirkin ama güzel gözüken şeyimi yapmalıyım ama bi yandan güzel ama çirkin olanını mı yapmalıyım lütfen unutmayın ki bir insan yoktur ki düşünmesin bu tür konuları açıkdan sizlerle paylaşmadım çünkü gerçekler size gösterilmekden korkanlar için bir sırdır bu.....

EĞER BU LONCA HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SORARSANIZ O LONCA İSMİYLE DEĞİL KENDİ İSMİYLE ÇAR AÇIP OYNASIN BU LONCA ZATEN ÇOK AMA ÇOK YENİ Bİ LONCA...

Tersane sana laf dusmez bana o kadar faşistce davrandın kı senle konusmak tenezullunde bıle bulunmak ıstemıorum
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk

Diseasexufuk çalındı 4 ay oldu kimse konusup alış verıs etmesın

Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön