Katılan yoksa bizde almayız

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
89ufuk89
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Katılan yoksa bizde almayız

Mesaj gönderen 89ufuk89 »

Kimse katılmadı sonsuza dek alım yapmıcam kuzenım ver ben yeterım sevgiler
---------------------------------------------AtatürkçüxLoncası----------------------------------------------------------------------
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk

Diseasexufuk çalındı 4 ay oldu kimse konusup alış verıs etmesın

Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!
Kullanıcı avatarı
89ufuk89
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Katılan yoksa bizde almayız

Mesaj gönderen 89ufuk89 »

üyelerimiz

Atatürkçüxbüyücü
Atatürkçüxdoktor
Atatürkçüxiflis
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk

Diseasexufuk çalındı 4 ay oldu kimse konusup alış verıs etmesın

Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen savascixhalil »

katılan olmaz çünkü siz daha bu oyunda bildigim kadarıyla yenisiniz loncanızın adıda atamızın adı iyi tmm güzel olmusta herkesin bu loncaya katılması için yapman gerekenler ilkönce kendini 49 edip herkese tanınmalısın kibar, iyi , yardım severlik yaparsan herkese 10-15 bilemedin 25 kişi senin loncana hayran ola bilir buda benden tavsiye' idi ;)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

Halil bak lonca açma tavsiye mi düşün bu işleri sen biliyon loncayi aç 15 kişi ben den ama 1 lv 15 kişi :D

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Halil bak lonca açma tavsiye mi düşün bu işleri sen biliyon loncayi aç 15 kişi ben den ama 1 lv 15 kişi

Yhaw git kendi loncanı aç gir oyna ben bıraktım diom :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Arkadaşlar oyunda öyle şerrrefsizler varki Bu çocuğun adı Atatürkçüxbüyücü odluğu için küfrediyorlar.Dahada ileri gittiler bölgeden yazıyorlar.Atatürk'ü sevmiyoruz atatürk ismini nickinde kullananları kınıyoruz öyle böyle size diyeceğim bir tek şey var.Allahın emocukları siz yokken adamlar savaşmış kazanmış bu vatanı siz kimsinizde sizi kurtarana laf atıyorsunuz?İstemiyorsunuz.Yok atatürkten utanıyorum diyor adam,sen bunu söylediğin için kendinden utan bence.
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Arkadaşlar oyunda öyle şerrrefsizler varki Bu çocuğun adı Atatürkçüxbüyücü odluğu için küfrediyorlar.Dahada ileri gittiler bölgeden yazıyorlar.Atatürk'ü sevmiyoruz atatürk ismini nickinde kullananları kınıyoruz öyle böyle size diyeceğim bir tek şey var.Allahın emocukları siz yokken adamlar savaşmış kazanmış bu vatanı siz kimsinizde sizi kurtarana laf atıyorsunuz?İstemiyorsunuz.Yok atatürkten utanıyorum diyor adam,sen bunu söylediğin için kendinden utan bence.

yok Emo nerden çıktı :D Emo demek farklı bir tarz stilidir yani saç stili emo öyle kisilerden olusur ama çag geçtikce mallasırlar bilmem Emo dilimis bumus sumus Emo dili ne lan gerizekalılar :D Emo dili dedikleride Söyle bak örnek werim : bhen bUqhgün Cqoh Shevınqclıhyim TÜkrçesi ise: ben bugün çok sevinçliyim ne mal dil ama aslında ben Atatürküde napolyunuda onuda bunuda seviom ama Irkcı tazarufcuları sevmiyorum örn: ben liseliyim bizim okulda kurallar var istedigin gibi uzun saç stilli Kendine özgü kıyafet seçerek gidemiosun o andada Bazen türk olmasaydım keske diyorum @ İste bu türk kurallarının çogu bazı insanları Kötüye vuruyor bir ilk okullu çocuk saçlarıda Mcheal jackson kadar: D 6'Ya gidiyor ve Saçlarını kestir gel diyorlar o çocukta o Ögretmene içinden küfür etmezmi eder sonra Türk olmasaydım Atatürkten nefret ediyorummu der iste böyle Amerikaya bakıoruz millet menlun millet dediysem tüm herkes Irkcı küfürler yok kavga yok iste sorun bu . anlayan anlamıstır dediklerimi ; )
ve Türkiye özgür bir ülke degildir Diyenlerde abartıyor özgür ülke dedigin Böyle Zorunlu olmaz .
İyi forumlar .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kuzey »

O insan olmayan lara hiçbişey deme kardes onlar iktidarcıdır :D kafanı yorma :D
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
yemiscikcik
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yemiscikcik »

atatürkçü loncası iyimiş ismi bile güzel kardeş ben 41 seviyeye gelmeseydim kesin girerdim yeniyimde bende kurucam dismotix die ama banada katılmazlar bende kuzanim ve kankamla kaldım xDxD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

KUKLACI:Dismotixmachine
ByYağız
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen anadolurock18 »

Herkes sizin gibi tek delikden görmek zorunda değil hayatı herkesin dünya görüşü farklıdır çoğu kişinin neden ve niçin konuştuklarını bilmezmezler bilinçsiz konuşma her türlü küfre hakarete hatta bazı ark nedensiz karakterlerinin banlanmasına sebebiyet vermekte ben aklı başında neyin ne olduğunu bilen birisiyim her sevginin belli belirsiz görüşleri vardır.Mesela yaratanı sevmek Allah'ın rızasndan kim mahrum olmak ister ki değil mi hiç şüphesiz ki hiç bi kul istemez
ve onun dediği yasak olan şeyleri yapmamak bize farz olmakdan başka bişey olamaz şimdi ne alakası var diceksiniz işte burda bu konuşmamın sır olarak kalmasını sağlamam gerek çünkü dünya yaşamında herşey bize çok kolay bi şekilde sunulmuş olup insan oğlunun bunu düğüme getirmesi bazı şeyleri gerçekdende görmek istememesinden kaynaklanmaktadır.

bugün şu olmasaydı bu olmasaydı onun bunun çocuğu olurduk böle saçma konularla hemde bu görüşe sahip insanları boğasım geliyor ben kur'an a dayalı yaşam sürmek isterim ama sevmem gereken şeyi sevmemem gerekir peki herşeyi bırakıpda bana çirkin ama güzel gözüken şeyimi yapmalıyım ama bi yandan güzel ama çirkin olanını mı yapmalıyım lütfen unutmayın ki bir insan yoktur ki düşünmesin bu tür konuları açıkdan sizlerle paylaşmadım çünkü gerçekler size gösterilmekden korkanlar için bir sırdır bu.....

EĞER BU LONCA HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SORARSANIZ O LONCA İSMİYLE DEĞİL KENDİ İSMİYLE ÇAR AÇIP OYNASIN BU LONCA ZATEN ÇOK AMA ÇOK YENİ Bİ LONCA...
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan

“Genel Sohbet” sayfasına dön