klansızda bir süre oynadıktan sonra karakterimi eski klanım olan lodos tarafına çekmeye karar verdim. 2 hafta önce lodos olan charımı tekrar lodosa geçirdiğimde ise klan param ve şan ım sıfırlandı.
konuyu desteğe yazıyorum 1 cevap bile yok....
daha 2 hafta önce lodos olan karakterim 3 4 gün önce tekrar lodos klanına sokunca nasıl oluyorda klan param sıfırlanıyor şanım sıfırlanıyor .. !!
İNCELENSİN KONU.
klansız dan klana dönüşte klan param ve şan ım gitti
- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kapalı
klansız dan klana dönüşte klan param ve şan ım gitti
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Re: klansız dan klana dönüşte klan param ve şan ım gitti
Daha önce dükkandan klan değiştirme ürününü bir kez kullandıysan sonra ki her klana giriş işleminde - çıktığın klana girsen dahi- bunu kullanmak gerekiyor aksi halde şan ve klan paran sıfırlanıyor.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Sistemde bir hata var malesef. Birkaç kişinin daha başına geldi aynı olay.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Yanlış bilgi dostum.
Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp lodosa geçersen ve klansız olup tekrar lodos klanına girersen sistem seni arz olarak tanıyacağı için sıfırlar.
Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp klansız oldun ve tekrar ürün kullanmadan direkt olarak arz klanına girersen rütben sıfırlanmaz, sorunsuz şekilde klana girebilirsin. Ürün kullanmadan direkt klandan çıkıp girebilirsin.
geçmiş olsun.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Hocam bilgin yoksa, fikrin de olmasın.SeRRuh yazdı: ↑23 Tem 2020 16:03Yanlış bilgi dostum.
Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp lodosa geçersen ve klansız olup tekrar lodos klanına girersen sistem seni arz olarak tanıyacağı için sıfırlar.
Rütbeyi arz klanında kastın ürün kullanıp klansız oldun ve tekrar ürün kullanmadan direkt olarak arz klanına girersen rütben sıfırlanmaz, sorunsuz şekilde klana girebilirsin. Ürün kullanmadan direkt klandan çıkıp girebilirsin.
geçmiş olsun.
Normal şartlarda senin söylediğin gibi olmalı fakat Karaköy güncellemesinden sonra böyle bir hata var.
Bu konuda sn. AhiEvran'ın da açıklamaları mevcut.
Klan Değiştirme Ürünü kullanmış bir karakter klansızken bir önceki klanına dönse dahi şan ve klan parası sıfırlanıyor.
Başımıza geldi ve tecrübe ettik.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
SeRRuh’un söylemiş olduğu yazının ekran görüntüsünü desteğe sorduğumda verilen cevap:xLuCaGox yazdı: ↑26 Tem 2020 12:41Hocam bilgin yoksa, fikrin de olmasın.SeRRuh yazdı: ↑23 Tem 2020 16:03Yanlış bilgi dostum.
geçmiş olsun.
Normal şartlarda senin söylediğin gibi olmalı fakat Karaköy güncellemesinden sonra böyle bir hata var.
Bu konuda sn. AhiEvran'ın da açıklamaları mevcut.
Klan Değiştirme Ürünü kullanmış bir karakter klansızken bir önceki klanına dönse dahi şan ve klan parası sıfırlanıyor.
Başımıza geldi ve tecrübe ettik.
Merhaba,
İlgili kişinin vermiş olduğu durum her ihtimal için geçerli değildir. Bu nedenle daha önce karakterine Klan Değiştirme ürünü kullandıysanız olası bir kayıp yaşamamanız için tekrardan ürün kullanarak klana katılmanızı tavsiye ederiz.
Sistemde hata olduğu doğru. Ama ben bahsedilen şekilde klandan çıkıp girdiğimde herhangi bir sorun yaşamadım.
bu konuda benim tecrübem klan değişimi + sunucu değişimi + hesap değişimi yaptım. ve sorunsuz gir çık yaptım klana .
acaba sunucu değiştirmenin mi faydası oldu yoksa ,karakteri başka hesaba aktarmanın mı tam çözemedim
benzer tecrübe yaşayan birisi aydınlatırsa mutlu olurum
acaba sunucu değiştirmenin mi faydası oldu yoksa ,karakteri başka hesaba aktarmanın mı tam çözemedim
benzer tecrübe yaşayan birisi aydınlatırsa mutlu olurum
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyun bizi ilk girdiğimiz klandan sanıyor olabilir . Denemek lazım . Sadece zannediyorum . İstediğimiz kadar değiştirelim hep aynı klanda sayıyor olabilir.